ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 4 тема

• 86 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
плодовете - със сирене и извара ги хапвам, ако са диня и пъпеш /като плами/

ако е ябълка /праскова, кайсия, грейпфрут, малини, ягоди... / - 100 гр. е един въглехидратен блок и преспокойно може да се хапнат със салата /да кажем още един въглехидратен блок/ + сирене и месо или омлет.
Според мен комбинациите в този режим са безброй просто.

Дали може да преценим въглехидратите според дланта - ако са зеленчуци да, да кажем.
Но аз бих използвала този метод когато вече съм свалила желаните кг.  Peace

# 526
Моята закуска е пъпеш или праскова/нектарина/кайсия/ябълка с извара. Динята хапвам със сирене. Ябълка с кашкавал. Нямам проблеми да смесвам сладко и солено, дори като малка го правех, явно е имало защо - това е моя начин на хранене.

# 527
хейй момичета никакви ви няма на море ли сте, почивка лиии  голяма скука  Sleeping.
Днес гледах една реклама за билката Стевия. Някой използва ли я? Казват че няма калории в нея и може да се добавя към всичко, полезна е за диабетици, служела като диоретик и още куп похвални неща четох. тааа въпрсът ми е някой използва ли я. Аз често имам така да се каже кризи за сладко и мисля че ако е така както казват и е 30 пъти по сладка от захарта, че и без калории би било чудесно  ppp ppp ppp

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:40 от 4o4ko1704

# 528
4o4ko1704 аз съм ползвала стевия на таблетки и нe ми хареса, кафето ми подсладено с нея имаше някакъв по-странен вкус. Иначе знам че има и течна която е подходяща за печива, но от нея не съм пробвала.

# 529
Да точно това ме притеснява че има 100 хиляди разновидности. Малко скъпа ми изглежда за това ми се иска преди да си купя нещо да събера информация  newsm78 

# 530
  • Пловдив
Моята закуска е пъпеш или праскова/нектарина/кайсия/ябълка с извара. Динята хапвам със сирене. Ябълка с кашкавал. Нямам проблеми да смесвам сладко и солено, дори като малка го правех, явно е имало защо - това е моя начин на хранене.
Абе то и аз нямам,но посмъртно не мога да мина със 100гр.череши примерно,като съм ги чакала да излязат цяла година и знам,че отминават за месец да кажем.

# 531
Ами аз относно плодовете не съм толкова стриктна, изяждам едно по-голямо парче сирене и после плодове на корем, все пак им е сезон, а и си свалям.

# 532
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Има ли някой в темата или всички сте на море Laughing?Мисля от днес да започна да се храня пак по Зоната и да видим какво ще стане.Блоковете ще ги направя така:з-1б,меж.з.-1б,о-3б,меж.з.-1б,в-3б,пр.лягане-1б.Общо 10 блока.Как ви се струва?По сайта на Б.Сиърс ги сметнах 11 блока за мен,но тук прочетох,че на всички под 11 автоматично им излизат толкова и затова реших да си ги намаля на 10.Правилно ли е според вас?

# 533
  • Chicago/Varna
Момичета,някой да знае колко блока е ПЕЧЕН пипер,червен,зелен,колко грама е един блок,търсих къде ли не  newsm78

# 534
  • Universe
Момичета,някой да знае колко блока е ПЕЧЕН пипер,червен,зелен,колко грама е един блок,търсих къде ли не  newsm78

Тоя път и аз се затрудних Embarassed , намерих  Peace

Чушки (сладки, червени, готвени, варени) 3.31    въгл. на 100 грама

или  272 гр 1 ВБ

# 535
  • Chicago/Varna
lenny_pld,много много благодаря  bouquet

# 536
  • София
Момичета, киселото мляко с ядки мога да го съчетая, така ли? А с плод?
Признавам, че не съм прочела всичко и наистина питам неподготвена, но ми се ще днес да хапвам кисело мляко, но само с ядки ли мога да го хапвам?
Предварително благодаря  Hug

# 537
Момичета, киселото мляко с ядки мога да го съчетая, така ли? А с плод?
Признавам, че не съм прочела всичко и наистина питам неподготвена, но ми се ще днес да хапвам кисело мляко, но само с ядки ли мога да го хапвам?
Предварително благодаря  Hug
Naughty Да, само с ядки. Плодове не може или трябва да добавиш протеин.

# 538
  • Пловдив
Е,добре де,киселото мляко не е ли протеин?

# 539
Е,добре де,киселото мляко не е ли протеин?

не е Wink погледни на 1 стр.

Общи условия

Активация на акаунт