Машонка, да не си кандидат стопанка за коте?
Дано този път да са ви ок резултатите на малкия и да пропуснете лекарствата.
Мислех да продължа с ориза и така да разнообразим още комбинациите, но като чета, че повечето деца не го харесват, малко се замислих..

Сърди се постоянно иска вниманието ми нон-стоп! Едвам смогвам да зготвя или изчистя, почва се едно мрънкане, след това рев и дране... ужасссс направо
5 месеца беше толкова добро момче, пък сега го хванаха... Ама да ми е жив и здрав, пък ще миряса все някога...
Имаче му давам плодово мляко от време на време по малко, мале много го обичаааа
Не знам колко е правилно и колко не (по скоро не) ама няма лоши реакции от него и много му харесва! На мен ми беше интересно сега като му давам по малко каша на обед, знам че трябва да се увеличава количеството малко по малко ама само на обед ли да давам или и по друго време?
Също така подкрепям и въпросите на akspet
Големи сладури са и двамата!!!

!При нас в началото също не се приемаше добе новата храна и лъжицата и аз се принудих през първите дни да давам със спринцовка ,за да свикне с вкуса на храната ,а пък й се бях наплашила от надаването й от 100 гр.
.Моята котка ще я оставя в родителите ми.Те милите се привързаха към нея и ми е гадно да им я взема.
Сърди се постоянно иска вниманието ми нон-стоп! Едвам смогвам да зготвя или изчистя, почва се едно мрънкане, след това рев и дране... ужасссс направо
.Луда ставам!
. Също така го оставях сам да си се маже с нея. Много му харесваше и успяваше да лапне малко пюре и така.
. 
Към 4 часа се събудих с ужасни болки в стомаха и с повръщане. Не успях да повърна много, та сега пак си ми е зле. Усещането е, че съм много натровена, но пък вчера не съм яла никакви опасни храни. Може и да е вирус. За капак Дани се разкашля
Големият ми син кашля от миналата седмица, лекуваме го, но явно не си опазихме бебето този път. Страшно ми е криво. Сега ще дойде жената, която ми помага с него и ще го преслуша. Дано оздравее без усложнения
Няма ли да свършват тия болести накрая
.
? 

плюе, мръщи се, дави се, абе ужас, но май с упоритство ден, след ден малко, по малко прояде
мен ме е страх да не се отврати от тази оризова каша и да не иска после друго, но май ще продължа с нея поне още няколко дни да станат поне 2 седмици преди да предложа зеленчук 

. Това е последният ден от месеца, а нашите дребосъчета се родиха последния ден от месеца! 

А за диетата, гледах предаване в което една лекарка каза, че кърмачката може да яде и само зеленчуци и пак ще има кърма. Не разбрах обаче кои зеленчуци точно, но нищо не ти пречи примерно вечерно време да си само на салата. А дори и да си направиш рибка на фурна или пиле да си запечеш във фурната пак си е доста диетично и не би ти се отразило на кърмата. За авокадото няма проблем, че е узряло. Даже не е хубаво да е твърдо, но не трябва и да е презряло разбира се. 

аз с каката се бях запушила един път и с него се оправих+сукане.
а за мрънкането и ние сме така,добре ,че ми е Мая под ръка та го разсейва от време на време и аз да свърша нещо.
пълна къща със деца-ша-лалалаллалаа.