Отговори
# 405
Честита Баба Марта!!!
Четити месечинки на малчовците!!!!
Jani4ka, все едно за моята мадама говорите-никакво желание за обръщане, но едвам я удържам да не сяда.Усуква се и реве като не и подам ръце да стане Laughing

# 406
Честита баба Марта! Бъдете живи, здрави и много засмени.
Ние днес ходихме на консултация и резултата е 7700 и 67 см. Само 200 гр е наддала за 28 дни, но пък за момиченце си качва нормално, точно по книгата която чета. Сложиха и последната хепатитна ваксина и това е за сега, следващата ще е на 1 годинка. На вашите бебчета доки изписаха ли капки за зъбките и смятате ли да давате от тях???????
И малката не иска да де обръща, иначе може правила го е сама няколко пъти, но явно не и е интересно. Но за сметка на това непрекъснато си сваля чорапите и лапа краката.
Честити месечинки на всички бебенца...

# 407
Но за сметка на това непрекъснато си сваля чорапите и лапа краката.

Тя поне си сваля чорапите...Яна на Victoria. направо с обувките си ги яде!  Joy

# 408
Привет момичетар, bouquet Честита Баба Марта !:love:
Вики вече е 7600 ,66см ,ядем основно плодови пюрета ,чат пат зеленчукови, а бе омотах се в началото с това захранване Rolling Eyes
ВЕЛИЗАРКА 8 и аз съм с хашимото, хормоните ми са добре засега  ,но ми откриха възли след раждането, засега на 6м ще ги следя ,хормоните много играят през и след бременността  Praynig
Иначе вече се чудя как да занимавам бебка, нито лежи, нито пълзи ,в шезлонга не стои, сега порачах бънджи, че това време няма оправяне, нашият татко работи в чужбина и се гледаме основно самички ,доста ми е тежко и самотно понякога ,ама само така може да си купим жилище, дано е по-скоро. Онзи ден дойдоха баба й и тя се разплака  за първи път от др хора.
 Hug

# 409
Не знам къде в постовете ми видяхте, че и треперя толкова или пък смятам да и треперя, че ми обяснявате как да не го правя  Peace Питах как и къде ги слагате просто, защото при нас все още няма как да стане това и ми стана интересно...Мая определно си забива главата в пода и то не защото не може да си я държи, а защото иска да си плюнчи и гризе забучена надолу и го прави рязко...та за това не става....или може би трябва да я оставя да си разбива носа и да реве, докато се научи  Mr. Green Mr. Green
Пък и за отбиването на tolktoher не съм коментирала нищо, просто ме подсети да споделя, че наскоро чух, че не се отбивало през лятото, което ме озадачи...Но както и да е...

# 410
Сега се присетих, че доста момичета просто ей така спряха да пишат без да кажат и гък. Не знам, но след като толкова време, в което си споделяхме и мило и драго, бяхме заедно и в добрите и в лошите моменти, писахме си какво ли не и взаимно се успокоявахме си мисля, че е въпрос на елементарно възпитание и уважение поне като напуснеш темата да кажеш една -две думи за това, че си тръгваш. Няма нужда да се обясняваш, но поне да предупредиш....

# 411
Веси, аз да ти кажа това за лятото и отбиването нещо хич не го вярвам. 

# 412
Каква съм забравана  ooooh!
Честита баба Марта на всички! Да сте здрави и засмени, румени, червени...

velizarka, и аз съм с хипофункция, но дали е наистина Хашимото не знам вече. Знам, че имам заболяване, което да следя!
А за еутирокса съм озадачена, че продължаваш да го пиеш. То зависи на каква доза си. На мен ми казаха да го спра след раждането и да следим хормоните. Преди 3 месеца TSH-то ми беше 0.56 без да съм пила еутирокс от юли, а днес правих изследвания и се е качил яко на 38.58  Shocked  А когато ми го откриха беше само 2.83 и след месец бях вече бременна Wink Лудница са тез хормони!
И пак ще го почвам, здраве да е - ще го пия. Най-добре е да си го следиш редовно при добър специалист Wink

brilliant, 10 дни се почива само ако вит Д го приемате като Деавит - това се прави заради вит А, който лесно може да се предозира в организма и в тези 10на дена тялото си го балансира. Бяха ти отговорили, вече но аз да допълня Wink

alexa, и ние започнахме с картоф и се изходи на 3-4 ден. Мисля, че не е трябвало да го спираш. До колкото разбрах от всичко (и разхлабващи и затягащи храни) им реагират така коремчетата и това си е част от адаптацията към твърдата храна. Давай пак и го следи. Първите няколко изхождания ще са по-твърди, както ги описват 'пластелинови', но при нас на 3тото изхождане си беше вече нормално. Всяко дете е различно. Ето това 10 месечното дето му бяхме на гости в неделя е акало на 6-8 дни докато е било на кърма, а след захранването стига и до 3 пъти на ден. Дано ви мине по-леко захранването с тази деликатна част Simple Smile

Ванко пък се върти като пумпал, а не може да пълзи още. Неговото пълзене се изразява в това да се люлее или върти около оста на корема си докато мята крачета и ръчички във въздуха. Много е смешен, и как се ядосва че не му се получава...  Joy

boni.m не ви е лесно. Дано скоро се задомите и подредите

# 413
  • Варна
За отбиването през лятото, казват че не е добре за майката. Ако рязко се отбие, нали се събира доста кърма и може по-лесно и бързо да се стигне до мастит заради горещото. Другото, е че кърменото бебе е по-малко застрашено от обезводняване при евентуално разстройство от летен вирус.

# 414
  • София
За отбиването през лятото, казват че не е добре за майката. Ако рязко се отбие, нали се събира доста кърма и може по-лесно и бързо да се стигне до мастит заради горещото. Другото, е че кърменото бебе е по-малко застрашено от обезводняване при евентуално разстройство от летен вирус.

И на мен това ми обясни майка ми мин. седмица, даже не помня много (не ме интересуваше особено, защото не искам да отбивам лятото) та ми разказа някакво бебе как страдало от отбиването през лятото, ама дали бях аз, дали е бил брат ми...  newsm78

Просто ми остана в главата да не се отбива лятото Simple Smile

Ето това намерих, точно както го е писала Антония:
Лятото се смята за неподходящ период, защото активното размножаване на стомашно-чревните микроорганизми в топло време увеличава неколкократно риска за зараза със стомашно-чревни инфекции (те може да се предизвикат например от неизмита ябълка или останало случайно на слънцето пюре). През зимата педиатрите също не препоръчват отбиване на детето. Лекарите са на мнение, че е неправилно лишаването на детето от имунната защита, осигурена му от майчиното мляко през сезон с остри респираторни заболявания.

Оттук: http://www.bebeimama.com/%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0 … %D1%82%D0%BE.html

То ако ги слушаме излиза, че само пролет и есен може да се отбива... 

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 17:28 от Фъстъчка

# 415
Е да де, но нали затова не се отбива рязко. Аз и сега през зимните месеци си страдам яко от мастит, с температури от над 40 градуса, а пък вирус и разтройство може да се хване по всяко време, така че пак не ми е много вярна тази теза...Не знам...от което не разбирам не разбирам... Mr. Green Но и на мен ми е все едно, защото най-вероятно няма да се отбиваме лятото, но пък ако се случи ще трябва да се справяме.

# 416
  • Варна
Яни, това за отбиването се е запазило от доста години назад, така че е нормално сега да не изглежда съвсем вярно.

# 417
  • София
brilliant ,твоята мома е направо дебела в сравнение с моята  Grinning !Днес я теглих ,но с дрехи и пълен памперс ,показа че е 6.400 кг ,надявам се да има 6 кг.

# 418
  • София
Като заговорихте за стомашния вирус - Йоанка ми беше на 9 месеца като я заведох на плаж за пръв път... (ама съм и акъл) та детето веднага хвана този гаден вирус.

Искаха да я взимат на системи в болницата, но не я дадох, оставих я само на кърма и сокове за обезводняване и се справихме.

Но как и треперих... беше й първо боледуване и много се ошашках дали взимам правилното решение за болницата.

# 419
Sweet maniche ,все забрвям да ти кажа, че като видях снимката ти ми присветна, че сме заедно раждали на 7.09 в Селена, като ни обясняваха за къпането, ти беше права, аз седях на стола до прозореца, колко е малък света Grinning,дано не се бъркам нещо де Blush
desunique  дано Praynig
и ние сме още на кърма  основно до обяд, момата спеше 2 седм. от 10 до 10, сега пак взе да става да яде към 5-6 ,заспива към 23.00 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт