работи със ЗК, по принцип аз карам спокойна бременност към момента и не съм ходила много често при его, но имам добри впечатления. В началото много много не говореше, трябваше все аз да си питам, но то пък и аз колко ли съм запозната - все пак ми е първо дете
. Каквото се сетех си го питах, но понеже ходих на консултация в ДКЦ-то в Тракия, а там винаги е пълно
, все набързо ни претупваше. Сега ще напуска оттам и ще ходя пак при него, но в някакъв Медицински център, ако искаш мога да ти дам координати
. Само за раждането още не съм решила какво да правя, той все казва, че е рано още, но щял да ме ориентира. А, и още нещо - прави впечатление на добър специалист, но сякаш залита по платените процедури - т.е мисля, че иска да ме насочи към раждане в частна клиника, щял да ми препоръча...
Засега ще ходя при него, но за раждането сама ще решавам явно... Дано съм ти била полезна с инфото, то и аз нямам кой знае какви впечатления, затова пуснах темата
Аз ходих при него в Медлайн клиник не знаех, че и в ДКЦ в Тракия.И на мен ми е първа бременност и аз не съм наясно с нещата
но ще научим.За раждането имаш време спокойно можеш да решаваш!Последно да те питам горе долу на колко време те вика за преглед?
, аз сама си решавах кога да ходя, защото той нищо не ми казваше
В началото ходех по-честичко, на около 2 седмици, но пак ти казвам, че сама си решавах кога да ходя
Като мина 4-я месец почнах да ходя веднъж месечно, да ме претегли и измери кръвното и обиколката на корема. Сега май има някакви нови правила - по ЗК дават май само 2 прегледа на видеозон - един в началото и един в 5-я месец... Не го знам той дали ще го спазва това, но мен всеки път ме гледаше... Сега не знам как ще е , особено след като последния път ми поиска 15 лв. за прегледа на ехограф - каза, че не е задължителен, само ако искам
. Иначе е много любезен, като го питаш отговаря адекватно, не е някой дръпнат или сумтящ. Ако се сетиш нещо друго, питай
ако мога ще помагам. И аз да те питам - ти къде смяташ да ти следят бременността при него - на частно или по ЗК, щото може да се засечем някъде
ами по ЗК ще ме следи той,но иначе ще ходя и на частно при д-р Крумов, ти само при Тотев ли ходих?Да може да се засечем ама как ще се познаем
Разбрах, че правил и ФМ на теб кой ти е правил?Чудя се къде да си я направя и за това те питам?В кой месец горе долу ти каза как ще е пола на бебето?
ами по ЗК ще ме следи той,но иначе ще ходя и на частно при д-р Крумов, ти само при Тотев ли ходих?Да може да се засечем ама как ще се познаем
Разбрах, че правил и ФМ на теб кой ти е правил?Чудя се къде да си я направя и за това те питам?В кой месец горе долу ти каза как ще е пола на бебето?
, като през цялото време подробно обясняваше. Но използва само някакви термини , а аз кимам с глава, но иначе
Заключаваше всеки път - "Много добре" и аз по това се ориентирах, че всичко е наред с бебчо
Ама нашия хубавец така хубаво е обърнал дупе, че са само предположения засега, дори на специалния видеозон не беше сигурен доктора
Сега на 15. 03 ще ходим пак да го видят, но без да плащаме, че е срамота, както казва доктора, да съм в средата на 6-я месец , а той да не вижда какво е
Това е засега, пак ще пиша ако имаш нужда от нещо 
ами аз разбрах, че Тотев също прави ФМ, но може би само първата не знам ще разбера.Аз ще ходя началото на април, че тогава ще съм в 12 г.с. сигурно и аз като теб ще кима с глава и нищо няма да разбира
Когато говорих със сестрата и тя ми каза 50 лев. за ФМ ти на какъв ехо граф си я направи?Чудя се дали да си правя БХС за него ми казаха 80 но може и да е повече, то стават едни суми големи ужас
Да се похвалиш после за днескашния преглед
и за пола!Нямам търпение да си разбера пола на бебето искамисе момиченце
Не не ходя може би са полезни!
ами аз разбрах, че Тотев също прави ФМ, но може би само първата не знам ще разбера.Аз ще ходя началото на април, че тогава ще съм в 12 г.с. сигурно и аз като теб ще кима с глава и нищо няма да разбира
Когато говорих със сестрата и тя ми каза 50 лев. за ФМ ти на какъв ехо граф си я направи?Чудя се дали да си правя БХС за него ми казаха 80 но може и да е повече, то стават едни суми големи ужас
Да се похвалиш после за днескашния преглед
и за пола!Нямам търпение да си разбера пола на бебето искамисе момиченце
Не не ходя може би са полезни!
Ходих аз да го видят пак - момче ще е със сигурност
. Моята ФМ я правиха с някакъв ехограф със специален накрайник, с който се виждат явно всички органи... Не съм много запозната, това съм запомнила от доктора
. А какво е БХС? А на тебе ти пожелавам една малка, красива принцеска
. Пиши ми и ти като разбереш какво ще е
на теб едно синьо цветенце
щом ще си имаш момченце!Честитоооо
Благодаря ти за пожеланието
живот и здраве всичко да е ок с нас и бебоците пък квото е писано.Биохимичен скрининг /БХС/ е кръвно изследване тук във форума пише за него, потърси ако те интересува.Не е задължително пожелание се прави.Изследва се синдрома на Паун и дар. но в момента ми изскочи от акъл.