Мартеничка има вече Ноемврийското човече! - тема 7

• 24 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Оооо,мацки, как сте? Мързелите ли тези дни? Ние изпратихме баткото в нашите и ни едно мързеливоооо  Mr. Green Снощи имахме гости, с които откарахме до един часа и днес станахме в 10:00ч, кеффффффф.

Да ви се похваля: снощи Сашко спа за първи път в стаята си, самичък. Заспа без никакви проблеми около 22:00ч, събуди се към 04:30ч да яде и после в 07:30ч. Перфектен бебок  Heart Eyes

Смърф, Кьолшес, мерси за инфото  Hug

Терминаторче, най-удобно е бързонагряваща кана. Когато се роди Боби, нямах такава и до около 6тия му месец му преварявах водата в едно джезве. След това си купихме кана и две седмици по-късно се чудех как съм живяла без нея.

Даре, то в нашето положение всяко излизане е вълнуващо като първа среща  Crazy

Беруш, аз с тези почивни дни тотално провалих диетата  Embarassed От понеделник наново....

gery_daisy, нещо съм проспала - кой се жени?

# 601
  • В две мънички очи...
Даре, аз снощи щях да им ги записвам но просто бях много изморена и съм заспала докато приспивам дребния.
Терминаторче, не бих рискувала. Майка ми му беше взела едно малко канче което е с капаче и си е само за малкия. Аз засега не съм давала вода но в него мисля да преварявам.
Ох и ние с татито днес излизахме докато баба му го гледа ама тя си тръгна и сега си се гледкаме - леле колко хубаво е когато няма колики дивее си и се забавляваме още повече.
А вашите бебчовци плюнчат ли се?
Моя направо както си стои и пуска една голяма след десетина мунитки пак Simple Smile
Добре дошли на новите мами!
Ако желаете да ви запишем на първа страничка може да дадете - име на бебчето, дата на раждане, кг. и см.  и термин.

# 602
Привет и от мен.Ние днес голям пазар му  направихме с милото и вчера пак,но самички имаме си и баба и дядо вкъщи и сме супер активни с излизането.Днес пък тукашните майки си спретваме един женски 8ми март и излизаме на кръчмичка и аз ходих на едно семпло фризьорче и сега се пооправям за тази вечер. Peace

# 603
Мммм Дидка блазе ти за кръчмичката. И на мен ми се излиза и така да ми се е допила една водчица или ракийка или джин.....ох олях се  Crazy но не мога.
Днес си направихме една хубава разходка в мола с Цвети и татито и всички 'намазахме' по нещо  Mr. Green Малката толкова беше радостна от разходката, че не заспа нито за миг. Разглеждаше всичко около нея и се смееше. Направо ми изпълни душата. А преди малко след къпането се разпя. Не ѝ млъкна устата през цялото време доато я облека.

# 604
Пък ние се обзаведохме със сополки, дето батко ги донесе петък от градината ...  Sad Сега гледам да е повече по корем , че така хубаво си изтичат и не слизат към гърлото , а иначе през половин час пръскам стеримар и смуча с помпата. До 10 дни трябва да залича всякаква следа от тоз сопол , че ако има ваксини да не ги пропускаме ...

Изабелка, аз съм малко скарана с тези вписванки на първа страница , ама криво ляво им го направих. Те после ще си го правят както им е кеф на тях  Peace

Терминатор , да ти кажа при нас процедират така - първия месец преварена , след първия от чешмата или пък тая бебешката дето се продава по детските магазини. Нашата вода е хубава и смело се използва за пиене. В преварената вода няма нищо полезно. Аз сега се опитвам да го уча да пие вода ... от чешмата, но той все още я отказва и се мръщи. Не е фен  Laughing

# 605
mim4ето , родих в Пловдив, в частна клиника, много лесно, много леко и безболезнено. Малкия се роди 3600 . Кърмим се все още, дано така и да продължаваме. Относно ваксините - ужасявам се от мисълта, че трябва да го бодат. Сложиха само едната - синфлорикс, нямаше пентаксим, а малкия вдигна 38,5. Ами това е за нас за сега.  newsm78   bouquet

# 606
Днес като четох бременните Ноемврийки се сетих за нас миналато година как бяхме изтрещяли за череши началото на май  ... по 30 кинта за кило давахме  Joy Joy

# 607
Днес като четох бременните Ноемврийки се сетих за нас миналато година как бяхме изтрещяли за череши началото на май  ... по 30 кинта за кило давахме  Joy Joy
Алелее, аз още не се бях присъединила към вас, но мрънках на ляво на дясно, как тук черешите са 30 кинта килото Simple Smile))))
За водата, няма да му дам от чешмата, питах си една приятелка химик тук, тя ми обясни, че водата тук я блъскат с флуор, пък не е много ясно дали е безопасен. Затова ще проверя състава на водата за бебета в магазина, че кой знае и там кво слагат и ако не, тук продават една ... абе не знам как се казва, но минавала през УВ лъчи и ...павела нещо си...с две думи, и аз не разбрах много, но ми казаха нея да взема Simple Smile)) че тя е и супер евтина.
Моята маймуна тази нощ пак ми прави номера, едно че аз не мога да заспя до към 12, пък и той се събуди в 3 и реши, че трябва да мрънка един час  #Cussing out И яде през час това малкото, Дидката се оплакваше, ама нейното през час и половина, а мойто не мога да го изхраня...може и да не издържа и да му дам вода и от чешмата. Честита месечинка на Дидкината принцеса Simple Smile

# 608
Исабелка, моят не само се плюнчи, направо кит може да удави  Crazy Понякога се притеснявам дали няма да се обезводни....

Вода - от вчера пак му предлагам на принца, ама хич не го кефи.Изпил 20на грама за едно денонощие....

Освен Дарката някой друг ползва ли/ще ползва ли бънджи? Сега съм си навила на пръста бънджи-гащи да му взема, ама не ми се дават 120-150лв....И си търся някакви по-еФтинки, като за ползване от мах два месеца....

# 609
И понеже гледам още сме на тема манджи, днес правих торта Гараш. Стана, на външен вид не много, обаче в рецептата не беше упоменато, че шоколада трябва да се поразреди с водичка, за да може хубаво да се заглади. От друга страна, аз малко я и поизмених, защото нямах нужните продукти(орехи, та сложих кокосови стърготини). Ето по тази рецепта я правих http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1462.msg22702.html#msg22702
Ще сложа и снимка във ФБ..някой ден Simple Smile

# 610
Освен Дарката някой друг ползва ли/ще ползва ли бънджи? Сега съм си навила на пръста бънджи-гащи да му взема, ама не ми се дават 120-150лв....И си търся някакви по-еФтинки, като за ползване от мах два месеца....
Тия нашите са 45 , има ги масово  Peace

# 611
  • Козлодуй
Добро утро!
Днес е Сирни Заговезни! Ден за прошка. В нашия край много се уважава този празник.
http://dnes.dir.bg/news/proshka-sirni-zagovezni-8133127
За пръв път двете с Алекс ще прескачаме огън за здраве.
Аз миналата година по това време още не знаех, че съм бременна. Разбрах на 23.03. На прегледа се установи, че съм в 6 г.с.
Днес или утре трябва да ходя някакъв тоалет да си купя. На 8-ми съм на банкет и се оказва, че нямам какво да облека. А като се сетя, че трябва да ходя по магазините и да пробвам.......зле ми става. С тия килограми...........мъка Simple Smile
Хубав ден на всички и весел празник!

# 612
  • Козлодуй
Терминаторче, това е за теб - предполагам, че ще ти е интересно Simple Smile
http://vbox7.com/play:71ce4fd7

# 613
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет, мами  Hug

Тъй като днес е Сирни заговезни, а аз много държа на този празник, искам да помоля за прошка всички, които неволно съм обидила   bouquet Особено визирам Мишинаторката   bouquet  Поздърпахме се за нещо, което сигурно беше маловажно, а се познаваме от толкова време, макар и задочно  Simple Smile

Ние тия дни се отдадохме на разходки с татито и Марти по Мол-овете  Laughing Няма магазинче, което да не запомних от толкова обикаляне  Crazy Днес гледам времето е ужасно...не се и учудвам де  Confused Ще ходим на село при моите баба и дядо, да се видим и да почетем празника  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден ви желая на всички  Hug

# 614
Добър ден и от мен!Родих нормално на 28.11,момиченце 3066,45см на име Дея.Терминът ми беше за 2-3.12, но от началото на ноември нямах търпение да излезе малката принцеса.  Joy
За сега сме само на кърма и дано така да остане поне до 6-я месец.Плюнчи се страшно много от 2 седмици и вкусните ръце не излизат от устата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт