Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 54 040
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Делти,  малко из моловете и по централната част имам две-три любими спирки  Wink , ама нищо не ми хвана окото  Laughing , ама май и от нищо нямам неутложна нужда   Joy  Joy  Joy
прИмоции никаде  Laughing , май е раничко още  Laughing
То като нямам желание за нищо  Rolling Eyes и всичко ми се вижда едно такова "никакво" , пак и най-обичам моряка като е до мен до пазаря  Laughing , нищо не ми отказва!
Тук чак сега заваля и се поначумери, тъкмо за цветята ми  Wink
ще се опитам тия дни да ви ги покажа, че с техниката съм на "Вие"  Joy

# 436
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Ще чакам де са видим, че да те питам разни неща за цветята. Мдааам, и аз най-обичам със мойтУ мУмче да пазаря, че той много търпелив и много ми угажда. По ми е хубаво да кажа, че не аз съм си го купила, а той ми го е купил. Иначе като нямаш нужда от нищо във момента, няма смисъл да харчиш грешни парички. Така си мисля аз де, да не налагам мнение.

# 437
Делти, хайде организирайте някоя срещичка, да се видим, да се набъбрим, да пйнем по питие  Hug

# 438
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Ако изкаш да изчакаме тия дъждове да приключат. Ако ли пък не, обади се, кога си слУбодна и ти е удобно да дойдеш. Пак да повторя, че във вторник и четвъртък съм заета.
Изтървахме закуската....не, че аз не омААх две филийки козунак Wink ама поне едно кафенце да имаме за ДобрЮтрУУУУУУ Hug Нашият Котьо Ошо шЪ вИ гУ пУднИсе Wink

# 439
Здравейте, слънчеви пролетни момичета,
откраднах минутки да ви поздравя и да пожеая на всички ви светлина и благодат!
От работа само гърбица се хваща, зная, но като ми поникне и третата вече смятам да се оттегля в зоопарка като достойна камила ветеран:-)
Прегръщам ви всички Hug Hug Hug

# 440
И аз като Марийчето,като ми трябва нещо не го намирам и само обикалям и се ядосвам.Обаче като се мотам без цел-тогава попаденията ми са най-добри!Вчера на същия принцип се върнах с обувки,каквито търсих няколко месеца неуспешно.Това е положението,Минке!! newsm62
Веси,имам цветарски въпрос-гледала ли си дива лоза??Искам да я разсадя из цялата градина по оградата!Правя някакви свободни съчинения и от това дето го намерих в нета-какво ще стане не зная!Кажи някой майсторлък,ако знаеш!!!Сега,като съм вече сама си търся всякакви занимания!! newsm12

# 441
Добра ви вечер прекрасни Hug
Първо да ви благодаря за стиснатите палчета,ужасно ми помогнаха Hug
До сега не исках да казвам,но вече мога да споделя и с вас.Моето момче е в болница в Джакарта,получил е инсулт на кораба преди около 13 дена,от дясната страна на главата му е,но без кръвоизливи,което за сега не налага операция.Снощи са го свалили,а до сега на кораба е бил само на хапчета за кръвно(въпреки,че кръвното му било 120/80) и Диазепам,а днес в болницата са му направили скенер,утре пак и след това ядрено магнитен резонанс за да могат да установят причината за инсулта.За сега това ми е информацията,днес се чухме по телефона,той звучи бодро,а и невролога му е казал,че силно се надявал и вярвал,че ще се възстанови на 99%.
Благодаря ви още веднъж за подкрепата,Делтиии Hug Hug Hug и ще ви помоля да постискаме още малко палчета за моето моряче.
Лека вечер милички

# 442
  • Varna
ПЕПИНЧО Hug
И от това място много, много здраве да пожелая на твоето момче!!! Повече да няма такива неприятности и от здраве да не се отърве newsm10

За него!!!   fingerscrossed

Ооо, Морениткааа wavey

НАДЕ,
Тъкмо на срещата със Веселчето ще говорим по цветарски въпроси. И аз и писах по нагоре, че имам въпроси. Само дайте нишан за виждане.

# 443
  • на морето
Пепинче, миличка, стискаме палци за скорошно и бързо възстановяване на твоето момче Praynig
Милата, сигурно много си притеснена и напрегната, но вярваме, че всичко ще е наред. А и звучи добре, щом сте се чули, а и мнението на невролога е меродавно и от голямо значение.
Дръж ни в течение. С каквото можем да помагаме, пък било то и морална подкрепа.
За теб много  Hug и наистина се моля всичко да се свърша бързо и скоро да си посрещнеш момчето в къщи!

# 444
Добро утро!  smile3525
 Денят е прекрасен, щом от сутринта грее слънчо!
Пепинче, от сърце желая бързо възстановяване и много здраве на твоето моряче  Praynig
и на теб също, като знам по себе си аз каква съм паника, мога да си представя ти какво си преживяла  Hug .

Наде, благодаря за доверието, което ми оказваш, като един запален градинар учещ се от грешките си  Laughing , аз имам декоративна лозичка...завъдила съм я от издънка. По твоя въпрос, май си позъкасняла, те се сеят на есен от резници или както лимона, самото клонче да си пусне коренче, но без да е отделено от растението, като се видим ще обясня по-подробно.
Делти, може идната седмица да си организираме нищтичко, в сряда или петък.
 Hug  Hug  Hug хубав ден!

# 445
Пепинче,пожелавам успешно завръщане на момчето и мнооооого спокойствие в къщи.Сега ви са много необходими!!Ако можем с нещо да ти помогнем казвай!! spoko
Веселче,аз ги набучках из градината  моите изобретения newsm62 и......ако нищо не стане-както се очаква,ако не се садят така ще разскажеш как и наесен-с песен!! Flowers Sunflower

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 11:37 от nada8

# 446
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Имам една среща за сряда, но незнам дали е сигурна. Чакам да ми се обадят, защото ги побутнах да кажат, колко е сериозно. Така, че до два, максимум три дена ще ти кажа за сряда ли съм ОК, за среща. Иначе ми остава петък, както също си предложила.

Кафе или чай, кой каквоТ си пУжилаЙ Wink

А аз шЪ бягам по задачи wavey

# 447
Добро урто момичета!
Днес имам малък празник, годишнина от свадбата, ама как ства така че през последните 10тина годинки съм все съма Cry
 Сега една скромна почепка party023 , пак кат се видим повечко  Joy
Хубав ден на всички!
 smile3525  smile3525  smile3525

# 448
Ауууууууу маи се изложих с почерката  ooooh!
малко съм на "Вие" с техниката  Joy

# 449
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Обикновенно сме сами за много важни поводи...кО да праЙШ. Важното е да си съхраним лИбУФтЪ нищо, че се налага да празнуваме сами.  Или само да почерпим скромно. А на тебе и на твоето момче пожелавам...Да не увяхва любовта ви!!! и за да те усмихна малко, ти пращам ей, това за поздрав Wink

Наздраве, мила, с пожелание по-често да сте заедно и да посрещате такива мили празници

Общи условия

Активация на акаунт