Баба Марта бързала, на ОКТОМВРИЙЧЕ мартеничка вързала!

• 25 492
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Привет!

Честити месечинки! Много здрави и засмени!

Хич не съм ви чела, но минавам да сподела за прегледа!
Значи, оказа се, че малкия е добре!  Simple Smile Praynig  Слава Богу! Било от лактозата в кърмата, но не било притеснително... Значи спирам да се тревожа с тази слуз! Изписаха ни някакви пробиотици за 15 дни и това е.
Иначе останах с мн приятно впечатление от д-р Лазарова!

# 376
Аз предпочитам да се буди на 2-3 часа и да яде, защото повече гърдите ми не могат да издържат и се пръскат по шевовете, пък аз си спя сладко, сладко и изобщо не знам кога е минало времето, поне да стана да се изцедя.  Rolling Eyes
и аз така, на 2-3 часа кърмене ми е екстра. не мога да се понасям с гигантските цомби и само си търся клиентела (както казва нашият татко), за да ме пооблекчи  Mr. Green
Снимки от кръщенето чакам да ми пратят - нашият фотоапарат си остана в чантата ми. Мая рева, ама то на 10 градуса който и човек да го оставят гол, ще реве. После я накърмих и спа в количката. Бяхме на пицария и там откара към 2 часа сън.
Илка, многократните памперси съм ги поръчала от Екомама, още не са ми ги доставили. Така че по-добре ти дай някоя снимка и сподели как ги понася Идинка  Hug Напълно те подкрепям за количеството храна. Обаче не познавам доктор, който да мисли като теб (нас). Трябва да и намеря някоя таблица и да назубря какви са "желателните" количества за определена възраст, че да лъжа докторката  Tired

# 377
  • ту тук, ту там
Здравейте, мили майчета!

Минавам ви на гости с една питанка. Търся си кош за новородено Jane Capazo, цвят Meteorite - т.е. черно и графитено сиво. Ако някоя от вас е ползвала такова и не й трябва повече, дали не иска да ми го продаде?! По магазините първо вече ги няма и второ, дори и да намеря цените само за коша са убийствени! Та ако можем да си помогнем взаимно, много ще се радвам! Пишете ми на лични, ако имате интерес!

Ето за всеки случай снимка на кошчето:

Пожелавам ви всичко най-прекрасно, на вас и на малките ви слънчеви бебчета!  Hug
Елена

# 378
Честити месечинки!

Барбалетка, мисля че ви видях, ако си русичка и много слабичка, гушкахте едно страшно сладко момченце с таткото, което плачкаше в съседния кабинет и таткото го наричаше Никола  Grinning. Ние бяхме при Христова и останах много разочарована  Naughty. Ако си ме забелязала в чакалнята бях с една сива количка Номад   bouquet.

Радвам се, че сте добре.

# 379
Такаааааа и аз да си кажа
захранихме се с картоф днес Mr. Green
роси, картофеното пюре на хип е страшно гъсто, и аз като теб го разредих с мляко и въпреки това си стои на бучици, посъветваха ме да го пасирам с млякото така било по добре та утре така ще го направя

иначе и мойта сладурка се чуди чуди какво е това после по едно време примлясваше сладко но и доста изплю,все пак мисля че докато усвоят как да го глътнат ще мине време, надявам се утре изяде повече. а сега мисля че хапна някъде две бебешки лъжички

# 380
  • София
Момичета, пюретата от картоф са със страшно трудна консистенция като за първо пюре, пробвайте морковените, разкош са  Hug

# 381
хах, Orchids Flower, ние сме били Wink Да, видях една количка само, така че си била ти, предполагам. С една въртележка с мече на покрива, нали?
 А за плакането - то си беше няма такова пищене и тръшкане  Crazy  Надявам се да си се успокоила, че Евка все пак не е толкова ревлива  Whistling
 Христова педиатър ли е, или е някакъв специалист? 

# 382
  • София
диданка, ние този "памперс" го имаме оюе от преди 2 години, когато се бях надъхала да минавам изцяло на многократни пелени, но нещо ме домързя, а и като си направих сметката за първоначалната инвестиция и предложението беше отхвърлено. Но пък си бях поръчала един, и аз от Екомама, на Уондъруус, ей така, беше ми любопитно, а иза пробва. Много пъти е спасявал положението като останехме без памперси. Снощи й го сложих, на Ида й беше съответно много комфортно, то е едно мекичко, предупредих я, че това не е памперс и да не пишка. Тя вече почти не пишка вечер, само ако се забавя със сутрешното събуждане. Та сутринта си беше сух и го прибрах за тази вечер. Най-вероятно ще поръчам още един, да имам резерва, ако го напишка все пак. Но ти благодаря за идеята, не ми беше хрумвало  Hug

а по бебешката тема, че това с каките и батковците е малко "офф топик" - нашата педиатърка никога не ме е питала колко изяжда Ида. От време на време ме проверяваше какво яде и й стана ясно, че й предлагам достатъчно разнообразно меню и въобще не ме е консултирала кой знае колко за храненето. Но все пак тя наддаваше и в двете криви, ръст и тегло, изключително добре и пропорционално.

# 383
Ееее Хейли, две ваксини ни сложиха, нали аз държа бебчо като му ги слагат......обадих й се, на 8-ми ще идем Simple Smile

# 384
Бърди, разреди ли с кърма/АМ? Кърмата е много добър разредител Peace

Оле, хомеопатката на сестра ми е на същото мнение за Т. Но първия месец на ваксините, честно казано ми дойде малко вповечко часове наред да седи малкото с 38.5 Rolling Eyes та не издържах и му дадох панадол Blush

# 385
Ееее Хейли, две ваксини ни сложиха, нали аз държа бебчо като му ги слагат......обадих й се, на 8-ми ще идем Simple Smile
A, ами аз питах, понеже нали много педиатри слагат 2-те ваксини поотделно. Peace

Момичета, тези колики вече ще ме побъркат! Снощи малкия в 12:30 се събуди с писъци, оставих ги с баща му, че на мен много ми се спеше- до 3ч. са се носили  ooooh! . Днес е същия ужас! Не може милото да се наспи като хората. Вече не знам от какво да се отказвам... Чудя се ако минем на някое специализирано АМ дали няма да му е по-добре?
Има ли още бебета с колики?

# 386
  • София
Краси,Валя като,че ли има колики още но според мен е заради новите храни които въведох!  Rolling Eyes
Зъбите пък как ни мъчат няма да говоря ooooh!

# 387
 hailie, ние имаме отвреме-навреме. Нали бях на диета почти месец и тези дни вкарах лук към ориза и картофите, ела да видиш какво се случи..  ooooh!

# 388
Издирвам сайта за плетене на мартеници ,но ми писн ада ровя назад!Някой ,ако може да ми го пусне!
Искам малко да позанимавам каката ! Hug

# 389
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Дано повече нямаме болни бебчета! Бързо да се оправяте!
Аз да ви се похваля уговорих подробностите за кръщенето днес  и така категорично ще ставаме християни на 12.03.
Успях да регистрирам малкия и за детски ясли,макар че борбата е безмилостно жестока.... Дано успееем да влезем!  Crazy
didanka, чакаме чакаме...
barbaletka, Hug

Общи условия

Активация на акаунт