Баба Марта бързала, на ОКТОМВРИЙЧЕ мартеничка вързала!

• 25 492
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
 Laughing Hailie, това за зъбите много ме разсмя )))

# 571
благодаря ви много за отговорите   bouquet

# 572

LaughingДайте да съберем на едно място всички обобщения. А после Олето ще направи обобщение на обобщенията Mr. Green
[

Blurmoi, и аз така знам, че това. което е като пресечено е нормално PeaceОгромно БЛАГОДАРЯ за пратката
За анкетата- аз явно съм от тези, които не мислят, защото кърмят Joy, но ще трябва да се взимат спешни мерки скоро. Бобче, четох аз за тази диета минус 60, попадна ми и една друга- 90-дневна и сега обмислям. Моят мъж твърди, че със повече секс ще отслабна по-бързо ThinkingАма как да му повярвам като именно секса ме докара до това дередже Crazy Joy

Фата
, честита ви месечинка. Дано не се стига до АБ и по-скоро го израстете!

Кои бяха сватбарките миналата седмица, нищо не споделиха как са изкарали, или пък аз съм пропуснала...Зеленоочка май беше едната, но пък не е писала скоро.

Йоанка най-накрая заспа, откакто е станала сутринта в 6.50 спа около 40 минути преди обед и това й беше, дано сега подремне малко повечко, че като не е спала е голямо мрънкалце baby_neutral ooooh!

hailie , страшна темичка Joy Joy Joy

# 573
Моят мъж твърди, че със повече секс ще отслабна по-бързо ThinkingАма как да му повярвам като именно секса ме докара до това дередже Crazy Joy

E, няма такъв бисер! Hug

Тя Зеленоочка и за РД-то нищо не каза - хотелче, почивчица.. пък нищо не сподели Mr. Green

А тази тема- всъщност вече са 11 такива. Като отчетна е станала Joy

# 574
Тук много веселко станало , сладурки  Joy
  Аз нямам много време да чета  Tired , Иначе малкия как си похапва пюренца , идеално му е днес дори даваше зор да не бавя темпото, голям майтап сме Simple Smile
Ще се пробвам да ви почета, ама вие сте изписали темата бе хорааа  Wink  ooooh!

# 575
Ще се пробвам да ви почета, ама вие сте изписали темата бе хорааа  Wink  ooooh!
О-о-о, изоставаме от график - трябваше да сме я изписали на 1.03 Mr. Green

Момичета, ще ме прощавате, че съм на "всяка манджа меродия", но моят бебчо много спинка, а като е буден през повечето време си играе сам(както сега) и ми е скучно... Whistling .

# 576
hailie Shocked бравоооооооооооо
искам и аз сама да си играеееее ама не ще , иначе от спането аз несе оплаквам , спи си ми детенце

# 577
Хейли екстра си си  Hug Hug Hug  И моя от време на време е така тука от два дни и ние спим и в момента си играе сам , но най-интересното е че много не ми дава да пиша на компа , усети ли че тракам на клавиатурата ( малко ми е шумна ) и или почва да реве или се буди абе само и само да не сам на компа  Joy голяма маймунка е . И тъй като и баща му е нон стоп на работа и аз като теб се сдухвам от скука  Hug
 и аз се посмях с темата която си пуснала  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo newsm62 newsm62

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 18:38 от mimi83api

# 578
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли, за завиждане си ти.

На мен много ми липсва четенето и днес минах през библиотеката и се заредих с два романа. Трябва да чета, че да си поддържам норвежкия, иначе ще го забравя, както съм по цял ден самичка с децата  Rolling Eyes

Мартакели, правила съм преди и 90 дневната, определно системата е по- добра  Peace
За секса-не ми се говори направо, от юни месец съм на сухо. Чак по едно време разглеждах едни онлайн секс магазини да си поръчам някоя играчка. Направо си е Мираж  Rolling Eyes

Мила ми е много трудна с пюретата. Яде ги, но си е наумила, че е забавно да прави брррр, докато яде и всеки път е едно пръскане и мазало. аз се ядосвам, тя ми се хили и така. После пера и себе си и нея и столчето. Днес, обаче се сълбякох и нея също и така я храних, че ме вкарва в преразход на прах за пране  Crazy

# 579
Бобче аз ли не ти разбрах математиката или през цялата бременност си качила 2 кг.?   Thinking

Аз бях много доволна от 90 дневната. И също е съвместима с кърменето, само водния ден, ядях и ядки и плодове.

Имате поздрави от Тини. Полафихме си хубаво с нея преди малко, докато бебоцие си обменяха лигичките  hahaha Алекс е един голям и усмихнат младеж, много напред с материала, поне в сравнение с Радо.

Блур, и при мен дОди, мерси много!   bouquet

# 580
Ето кликчето за коремните
http://www.vbox7.com/play:363e635a

То мойто спокойствие не е постоянно, но е доминиращо, което мноого ме радва и всеки ден ме отказва от 2-ро дете Mr. Green

# 581
  • Stavanger,Norway/ Varna
Оле, качих 7 кила за цялата бременност, 5 оставих в болницата и бях +2 отпреди да забремнея. Сега съм -3 отпреди да забременея  Peace или-5 кила откакто съм на системата. Между другото, гледах да я спазвам и докато бременеех, може би затова качих малко  Thinking

# 582
Бобче, сега ми се проясни  Crazy , но поне знаеш, че те следя изкъсо какво пишеш  Laughing

Аз съм сигурна само в това, че при мен няма никаква логика, кога как свалям и качвам, затова и не се занимавам. През бременността качих 8 кила без да се ограниавам, даже изцяло се отдадох на лакомията си и използвах всички оправдания. Сега държа едни и същи кила вече трети месец, а по дрехите има разлика. Ходи, анализирай.

Иначе и аз съм -2 от забременяването, ама ми трябват още -8 от забременяването със Симона.  Wink

# 583
  • София
Аз от забременяването с Георги не знам колко съм +, че не съм си сменяла батерията на кантарчето. Но докато бях бременна краката ми бяха по - слаби от сега. То и с предишното майчинство се освиних докато кърмех. АЗ не искам да свалям килограма - стига ми да намаля сантиметрите. Особено на шкембето, което стърчи по - напред от  bombs, а те не са много малки  newsm12 smile3518 Weary
 Четох за системата -60, но не е това моя режим.

Аз си имам баба за почивните дни. Свекърва ми е на гости и сега са с Рая в другата стая при Гоги, а аз релаксирам пред компа. Даже съм обещала на Рая да я водя на кино, но хич не ми се подава носа на вън в този студ. Но няма начин - ще трябва да я заведа.

# 584
Blurmoi, ти като видиш слузта в памперса веднага ще я различиш ако погледнеш внимателно. Сестра ми много ми се смее, но аз редовно инспектирам продукцията на Алтай. А пресеченкото като белтък си го има по принцип. Много се радвам се Неделин е заспал самичък Party, дано свикне така!

Бебзи, как забавляваме малкия ли? Ами любимата му играчка е мама! На мама ръката, на мама гласът, а отскоро и на мама цицата - като се нахрани започва да пее и да си мята главата, докато е с нея в устата, интересен му е звука който излиза.
От днес започна да се плези. И не е престанал Rolling Eyes

Ние от утре сме със таткооооо Party Party Party

П.П. Бобче, да ти изям аватарчетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт