След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Благодарности и от мен!  bouquet  bouquet

# 46
Варна,благодаря за информацията! Hug Hug Hug
Mydream,Светле  Hug Hug
jupetrov7,хубава вечер и на теб!  bouquet

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 19:26 от fresh13

# 47

За тези, които няма да си лягат рано

В предаването дизи магазин на канала CINE 5 щяло да има репортаж с Халит и Берг. Може би с кадрите след вечерята с хърватските фенове.

Предаването започва пет минути след полунощ- 00.05

Чрез ялдъз има възможност да се гледа и този канал.

# 48
Варна  Hug Hug Hug
Късничко е наистина,дано в някой от следващите дни видим репортажа. Hug

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 20:56 от fresh13

# 49
Danaya33 ,аз много често се увличам и вместо да помисля как би станало , казвам какво ми се иска
да се случи. В този случай си мисля ,че това ,което ще се случи съвпада с това ,което ми се иска.
Фери ще натрие носа на Яман. Ще му се наложи да подвие опашка и с изплезен език
да я следва по петите.
Има един момент ,че заради побоя над безгръбначното ,Яман може да влезе в
затвора и Фери ще му прости бързо. Този сценарий не ми харесва. Искам мъжете да мислят
преди да вдигнат ръка на жена.

pavlinaio   Аз имам същата черта в характера си- да приемам желаното за вярно ooooh! ooooh!и добре ,че съм позитивна .....
За БП мисля като теб и Фреш  Naughty  Ясак !!
 ЯмаЧо не заслужава да бъде приет отново ,още по - малко пък веднага.
Много ще ме разъчароват ако стане така.
И не толкова заради шамара ,колкото за думите които каза за Фери.И за  овчедушието му  - колко лесничко прие лъжата на Кевдер и Захиде за Топрак  #CrazyТо си е престъпление ,ама нали са маминка и сестричката ......?!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:15 от Danaya33

# 50
  • В центъра на България

24 Şubat 2011 Perşembe 11:27
Ceyda Düvenci... 78 GÜN SONRA TABURCU OLDU!
Hamileliğinin son ayına giren Ceyda Düvenci erken doğum tehlikesi nedeniyle kaldırıldığı hastaneden bu sabah taburcu oldu.

2008 yılında Engin Akgün ile evlenen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci bu sabah twitter sayfasına yazdığı "Güzel bir gün. 78 gün sonra eve geldik. Bebeğimizi biraz da evde bekleyeceğiz." mesajıyla erken doğum riskinin ortadan kalktığını takipçileriyle paylaştı.

http://www.magazinkolik.com/Magazin/17074/Ceyda-Duvenci-78-GUN-SONRA

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 22:02 от bab4i

# 51
  • В центъра на България

Uzun zamandır yeni bir projede yer almayan başarılı oyuncu Tardu Flordun Star Tv’nin son bombası Sırat ile ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Star Tv Süper Starlife kameralarına konuşan genç oyuncu dizi hakkında önemli tüyolar verdi. Setarkasi.com’un haberine göre, çekimleri Bursa’da devam eden dizi çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyleyen Flordun projeye çok güvendiğini belirtti.

Son zamanlarda, kendisine sürekli senaryolar geldiğini ancak en çok içine bu projenin sindiğini şu sözleriyle belirten başarılı oyuncu ,”Shakespeare tarzında yazılmış edebi bir eser gibi, yazımı kurgusu senaryosu her şeyi çok iyi” diyerek projeye çok güvendiğini belirtti. Ailenin en büyük çocuğu olduğunu ve bütün karakterler gibi kendisininde kötü olduğunu ”Ben kötünün iyisiyim”diyerek dizi hakkında tüyolar veren Flordun sürekli bir kadın için babasıyla çekişmeler halinde olacağını da ekledi.

Bursa’da devam eden çekimler için havanın soğukluğuna bir türlü alışamadığını belirten Tardu Flordun ”Sezon başladıktan sonra bu kadar güzel ekibi toplamak büyük başarı. Bir aydır Bursa’dayız.”dedi. (Setarkasi.com)

http://www.setarkasi.com/shakespeare-tarzinda-yazilmis-bir-eser-geliyor/

Fotoğraf Galerileri

http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=76&pid=1128

# 52
  • В центъра на България
Лека нощ! Hug  bouquet

# 53
  • В тъмната гора.
Гледали ли сте репортажа как Халит и Берг закачат едно кученце. Ако не сте да го пусна.

# 54
Привет,момичета ! Hug
Много красиви снимки ....новинки,музичка.... ooooh! #Crazy LaughingБЛАГОДАРЯ !!! smile3525  love001
Радвам се много за Джейда...да е жива и здрава и скоро да ни зарадва,най после и тя да се радва на рожбица  Praynig Grinning

# 55
Давай, Мишел! Hug  bouquet

# 56
  • В тъмната гора.

# 57
  • В тъмната гора.
Халит и Бергюзар харесват много Фунда Арар

# 58
Прекрасни са ....Берг и Халит...мама и татко ....толкова любвеобилни ,дори и към животните. Grinning Grinning Grinning

# 59
И двете клипчета сме ги гледали, но винаги ми доставят удоволствие да ги виждам заедно, извън роля...Мишел, благодаря ти, че ни ги припомни отново...Халит и Берг...много ги обичам... Hug

Бабчи,   bouquet! Новината за Джейда е тази, за която Варна беше разказала малко по-раничко тази вечер.  Hug Малко й остана милата. И тя ще бъде една слънчева мама.  Heart Eyes
Явно филмът на Тарду ще се излъчва в понеделник вечер по Стар ТВ. Участват доста известни актьори. Струва ми се, че сюжетът ще е хубав. Много ми хареса играта на Тарду в "1001 нощ". Направи страхотен образ на Керем. Бих го гледала с удоволствие отново в добър филм.

Общи условия

Активация на акаунт