След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 445
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Не знам защо ,но си мисля ,че Кевсер ще е жертвата .....дано да не съм права ...не искам никой да умира ,но това ми се върти в главата ...след тая кръв newsm78 newsm78 newsm78

# 646
  • София
МОМИЧЕТА,СЦЕНАРИСТИТЕ НИ ПОДГОТВЯТ ЗА "ЕСТЕСТВЕНО" ПРЕМИНАВАНЕ НА ТОПРАК ОТ ЕДНОТО СЕМЕЙСТВО КЪМ ФЕРИ ooooh!ЕДВАЛИ СЕРВЕТ ЩЕ СЕ ГРЪМНЕ,ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ КЕВСЕР СКОРОПОСТИЖНО ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ.....,А АКО КАДИР Е ЖИВ,САМ ЩЕ ГО ДАДЕ НА ПОЛИЦИЯТА ИЛИ В ПСЕХИАТРИАТА,ЗАЩОТО ВИЖДА ,ЧЕ Е ОПАСЕН ЗА ОКОЛНИТЕ newsm78.
НА МЕН МИ СЕ СТОРИ,ЧЕ ПИСТОЛЕТА Е В ДАМСКА ЧАНТА,МОЖЕ И КЕВСАР ДА И ПРЕЛЕ И ТЯ ДА ГО ГРЪМНЕ,ПОСЛЕ ЗАТВОР И.....

# 647
  • София-Банкя
Лека нощ, момичета! Много ми беше приятно с вас, но трябва да се поспи. А неделята е толкова далече

# 648
Оф, изгледах фрагмана два пъти ...не дават повече Фери освен в началото и Кевсер плаче ,да не е Топрак простреляния  newsm78 newsm78 newsm78 ....Сервет бърка  в чантата...а и не дават и Кадир ,нито Топрак .... newsm78 newsm78 newsm78  Какво ми дават Захидето ...ааа нея неща да я гледам.... Naughty #2gunfire #2gunfire

Светле моля те кажи къде да видя фрагмана.
Благодаря ти специално за линка ,но при мен и ялдъз не зареди.
Явно нета ми беше много бавен.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 01:14 от Danaya33

# 649
Да не би Сервет да е ударил Кевсер?

# 650
Чантата в която бърка е Сервет...не е дамска ....
Данайче ,отиваш на атв на Ялдъз и връщаш ,там където пише -5мин и така до фрагмана в края на серията

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

# 651
Да не би Сервет да е ударил Кевсер?

Аз мисля ,че ще разболеят Кевсер Thinking

# 652
Момичета и аз ще лягам....Беше ми много приятно вЪв вашата компания newsm03  love001

Лека нощ !  Hug
Приятен понеделник !!!  Peace Heart Eyes

# 653
Оооох,ако по сценарий "ликвидират" Кевсер и Сервет ,как ще го понесе Топрак..А Фери като гледа как детето и преживява тази загуба или раздяла?

# 654
Момичета и аз ще лягам....Беше ми много приятно вЪв вашата компания newsm03  love001

Лека нощ !  Hug
Приятен понеделник !!!  Peace Heart Eyes

Благодаря за треъйлъра.
Лека и от мен на всички .  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
  • Plovdiv

Сладки  сънища!
След късно дежурство влизам тук да отпочина!
Изгледах серията , прочетох какво сте писали
и все едно съм била с вас !
Много ви благодаря !

Поставям фрагмана и тук -

Bitmeyen Şarkı 25 Bölüm Fragmanı (Yeni Bölüm) Pazar 6 Mart 22:20
http://www.youtube.com/watch?v=ehYp6HAELAk&feature=feedu

# 656
  • Plovdiv

Hürrem iktidar peşinde Meryem ise mutluluk

Röportaj: Işıl CİNMEN    28 Şubat 2011
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17137882.asp?top=1

MERYEM UZERLİ FOTOĞRAFLARI
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=44873&rid=2368

# 657
ДОБРО УТРО!
Нека денят ви бъде изпълнен с хубави неща! Hug Hug Hug
Мар Томова,благодаря за фрагмана и интервюто с Мерием!  bouquet  bouquet

# 658

Нямам време да преведа цялото интервю с Мерием сега, довечера ще го направя.

Само отговорът й на въпроса за появилите се в медиите твърдения, че Берг ревнува, заради любовните сцени във ВВ. Репортерът я пита дали и немските вестници са пълни с подобни неща.

Мерием: Не толкова, колкото в Турция. Разбрах, че доста от нещата, излизащи във вестниците не отговарят на истината. Турският ми не е много добър и затова не разбирам много от написаното, но съм наясно, че специално по тази тема ще прочета неща, които никога не съм изричала. Предполагам, че трябва да свиквам.

Заглавието е "Хюрем преследва властта, а Мерием щастието"

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 08:13 от varna72

# 659

И аз мисля, че ще разболеят Кевсер, но няма да умре. Може би ще е болна от същата болест, от която е починала съпругата на Джихан, но за нея изходът ще е благополучен, а Джихан ще й бъде опора.

Общи условия

Активация на акаунт