След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 813
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • до най слънчевия бряг
  Да са живи и здрави Мелиса   и нейните родители за да  и се радват и да бъдат винаги до нея  
Страхотна ,супер новина !!!!!
ЧЕСТИТО

# 692
# 693
Много,много се радвам за бебчето Мелиса! Hug Hug Hug
Нека да е здрава,щастлива и с много късмет!
Какво щастие за Джейда и съпругът й!

tn.carmen ,thank you! Kissing Heart Flowers Bouquet Kissing Heart

# 694
Каква хубава новина!!!!!Да им е жива,здрава и щастлива Meлиса!!!

ЧЕСТИТО  на Джейда и съпруга и !!!

# 695
Добре дошло, бебе Мелиса Grinning Grinning  
да расте здрава, щастлива и много обичана
красива и лъчезарна като Мама!

много, много се радвам за Джейда и съпруга и!
Тя е толкова красива! А таткото толкова щастлив с двете си красавици!  Sunglasses Flutter

CARMEN    bouquet

# 696
честита Мелиса за Джейда  и съпруга и.
Нека да бъдат щастливи.

# 697
  • Plovdiv

Hoşgeldiniz, Melisa!

Честито на мама и тате, на голямото им семейство!
Наздраве и на късмет!
Днес и аз заедно с тях съм мноооого щастлива!

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 19:50 от mar_tomova

# 698
Интервюто с Мерием

Не приличате на типичните 45-килограмови касавици.

Турските жени защо толкова много искат да бъдат слаби? Това изобщо не подхожда на вашата природа. Непрекъснато живеят с проблема за излишните килограми. Искат да приличат на манекенки. Човек е такъв, какъвто е. Турците са пищни, знойни и страстни, не са мършави и с болнав вид.

Мъжете не искат ли по-слаби жени. Като Адриана Лима.

Това изобщо не е вярно. Искат жената, която прегръщат да е сочна, мека.

Може би жените ще изпитват по-малък стрес сега, когато виждат, че и Вие сте харесвана жена.

Аз харесвана ли съм? Защо тогава се чувствам самотна? (смее се)

Да. Казват : “Много е красива”

Радвам се. Може би по този начин жените отново ще станат по-уверени в себе си. Да оставят проблема с килограмите и да имат самочувствие такива, каквито са. Всъщност, тогава ще се чувстват жени в още по-голяма степен. Най-важно е да имаш вяра в себе си. Това на което казват идеални размери няма нищо общо нито с красотата, нито с вътрешния мир.

Но самата Вие не сте ли на сериозна диета.

Преди девет месеца спрях цигарите и всеки месец качвах по един килограм. Естествено бих се радвала, ако мога да се побера в старите си дрехи, но не правя диети, които застрашават здравето ми. Ям неща, които  карат човек да се чувства щастлив.

Какво е чувството животът ти да се промени за 4 дни.

Много странно, необичайно. Оприличавам го на скок в морето от високо място. Ако умуваш около това, нищо няма се получи. Ако много го умуваш, съвсем пък. Слизаш от скалите  на брега, не си могъл да скочиш. Аз скочих.  Любопитно ми е не какво съм оставила зад себе си, а какво ще ми донесе пребиваването ми тук. Понякога хората трябва да рискуват. Това е един от рисковете, които съм поемала. Вярвам в това, което ми казва интуицията, послушах я и дойдох.

Вълнение или страх изпитвахте?
Страх.
Като спрете и се замислите…

Един момент. Нямам време за подобно нещо. Нямам време да се замисля накъде върви животът ми дори. Откакто съм дошла спя много малко. Нямах време  да забележа отражението на случващото се.  Сега лека полека започвам да си давам сметка . Но съм много щастлива тези дни. Много е хубаво да изпитваш удовлетворение от свършената работа. Щастлива съм и от възможността да пресъздавам интересен образ като този на Хюрем.

Как се развиха нещата след пристигането Ви?

В един момент си казах: “Днес ще се запозная с Турция.” След това всичко бе като във водовъртеж. От онзи момент нататък се случиха един куп неща. Опознаването на  страната,  ученето на  турски, зубренето на сценария, отслабването, влизането в образа на Хюрем, промяната, запознаването с турската история

Знаехте ли изобщо нещо за Турция и османската история?

Колкото бях чула от татко. Естествено в училище изобщо не съм учила подобни нещо.

Нямахте ли представа, че ще попаднете в центъра на такива полемики.

Не знаех, че хората проявяват такава чувствителност към религията и историята. Това е нормално, нали,  тъй като не съм живяла тук. Малко се поизнервих, когато започнаха да се появяват реакции спрямо филма, критики. Изплаших се всъщност.

Вярно ли е, че ходите на снимачната площадка с охрана?

Там ни пазят. Снимачната площадка е сигурно място.

В Германия има ли такива реакции, свързани с исторически събития.

Относно Хитлер ли, например?

Да кажем…

Когато се обсъжда историческа тема, хората излизат и спорят в определени рамки, никога обаче по този разпален начин, както в Турция. Понеже ВВ освен с историята има връзка и с темата за религията това разпалва двойно повече страстите.

Харесвате ли Хюрем?

Има нейни черти, които харесвам. Много хора могат да си помислят, че тя върши лоши неща. Не избира винаги най-правилния път. Съгласна съм с това, но не бива да забравяме, че преди 500 години, правилото е било: “ Или ти си мъртъв, или аз.”  Тя играе, съобразявайки се с това правило. От друга страна, за да мога да пресъздам образа й добре, аз съм принудена да харесвам и лошите й страни.

Трите нейни черти, които най Ви впечатляват.

Умее да пресмята ходовете си добре като шахматист, никога не се спира, знае с кого как да разговаря.

Представете си, че Вие Мерием Узерли влизате в харема. Ве сте едно от момичетата. Коя бихте искали да бъдете?

Много труден въпрос. Не знам…По онова време човек с моя характер не е можел да живее според мен.

В двореца има две различни, противоположни любовни истории- невинната любов между Ибрахим и Хатидже и страстната между Сюлейман и Хюрем. Коя  е по-правдоподобна според Вас.

И двете според мен не са особено правдоподобни.Не се срещат такива в живота. Идеалната любов се появява от допълването на двама души. Това е като едно ястие. С прибавянето на най-различни неща, ястието става по-вкусно. Това е същото.

Жените по-лесно ли се влюбват в мъже, които притежават власт.

За Хюрем е така, за мен не. Не се интересувам какви успехи е постигнал даден мъж. Обичам щастливите мъже, щастието ме привлича. Някой може да разполага с власт, а изобщо да не ме впечатли.

Баща Ви е турчин, майка Ви германка. Как са се започнали?

В коридорите на университета. Погледнали се и...Любов.

Баща Ви защо е бил в Германия.

Дядо ми е работил дълги години в страната. Баща ми се е родил в Германия.

У дома малко ли говорехте турски?

Като  деца татко ни говореше на турски, опитваше се да ни научи. Казваше: “Мерием, виж, това не е лампе, а ламба. Но аз винаги отговарях на немски. По.
тази причина разбирам езика добре, но знанията ми не са достатъчни, за да говоря.

В Германия следяхте ли случващото се в Турция?

От дете зная, че не съм стопроцентова германка. Извън къщи животът ми нямаше много общо с Турция, но у дома ядяхме кюфтета, долма (пълнени чушки или месо), мухалеби (млечен пудинг). Мама приготвяше ястия, които беше научила от татко.Веднъж в годината идвахме в Турция. Баба ми, леля ми и братовчедите ми са тук. През лятото идвахме в Büyükada. Тук се чувствах туркиня, а в Германия германка. Когато пораснах поради, липса на време, започнах  да не си идвам в Турция.

# 699
Да си припомним слънчевата Бенну! И нейната голяма любов!  Hug
Да си припомним и чудесните й думи, че "1001 нощ" е накарал хората за заговорят за Джейда,
че по времето на снимането му е намерила своя спътник в живота...както и това,
че Енгин е поискал ръката й от Керем... Grinning Grinning
Бъди щастлива, Джейда! И нека красивото ти лице бъде винаги усмихнато и спокойно!  Heart Eyes

# 700

Много щастие и радост на прекрасната Джейда!

(Толкова чакана и желана,  малката Мелиса е като Алиса в страната на чудесата!!!)

# 701
Варна, много, много ти благодаря за интервюто! Hug Hug Hug  bouquet
 Мисля, че Мерием е отговорила много искрено на въпросите.

# 702

Да ни е жив и здрав месец ФЕВРУАРИ!

Миналата година  -  Али, тази година - Мелиса, какво ли ни очаква другата година? Joy Joy
Joy

# 703

Да ни е жив и здрав месец ФЕВРУАРИ!

Миналата година  -  Али, тази година - Мелиса, какво ли ни очаква другата година? Joy Joy
Joy

марманчи и Краси са нашите приказни феи!   bouquet
Момичета, толкова много го искате, че сигурно ще се случи...
А и времето лети...
Сякаш вчера се роди Али.... Hug

# 704

Varna, благодаря за превода!!! bouquet

Mydream, колко прекрасно би било и догодина да празнуваме раждането на още едно малко бонбонче!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт