След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 840
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • В тъмната гора.

Мишел,последното клипче не тръгва при мен.. Thinking

И на двете ли места не тръгва, отгоре има линк за ютуб!?

Ооооо Светле, ще си пийна за твое здраве. Мерси...

# 76
# 77
Голяма съм патка ,всеки път се каня да си го турна Joyклипчето ,де  в папката и все забравям ooooh!....но сега вече е там ...на сигурно място ....МЕРСИ ...още веднъж. Hug   bouquet Hug

# 78
Тази мацка в клипчето на Севи ,не е ли Ферхунде от Листопад newsm78

# 79
Аз все повече взех да харесвам Бергюзар като човек, актриса, майка. Много смислени  и задълбочени отговори дава в интервютата си, личи си, че е начетена, има и достойно поведение, абе любимка №1 ми е.
Ох, голяма тръпка ми е Берг! От самото начало, когато загледах "1001 нощ". Затова ми харесваше и играта й, макар, че не е имала голям опит. Мисля, че в много отношения - това беше просто Берг - принципна, с много топлина в сърцето, може и да не го показва по най-сполучливия начин пред света, естествена, не търпи фалша, обичта й към животните, към изкуството, много семпла и в чувствата си, но истинска... Heart Eyes

# 80

Мишел,последното клипче не тръгва при мен.. Thinking

И на двете ли места не тръгва, отгоре има линк за ютуб!?

Ооооо Светле, ще си пийна за твое здраве. Мерси...
Мишел,тръгна с линка за ютюб! Hug
Прекрасно е ,благодаря ви на двете със Севи!    bouquet  bouquet

# 81
  • В тъмната гора.
Тази мацка в клипчето на Севи ,не е ли Ферхунде от Листопад newsm78

Да, тя е Дениз Чакър и това е новия и проект, Севи днес го открила. Това е саунд към филма й.

# 82
  • София
http://cine5.com.tr/diziler/diziler.html
ЩЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ ПРЕДАВАНЕТО С ХАЛИТ И БЕРГ СЛЕД  12.05??? МАЛКО ОСТАНА Joy

# 83
Мишел Hug
И на Севи клипчето е супер...нежно , чувствено Peace Hug
Краси Hug, това клипче ,което си постнала е прекрасно ,но не мога да се сетя за името на певеца Thinking,много познат глас ,но  newsm78 newsm78 newsm78

# 84
Мисля, че скоро видях в някой от ел. вестници - кадри от това клипче. Дори си мислех, че О. Дениз е направил филм, в който ще участва дамата на сърцето му. Как ги мислят тези хора текстовете си, не знам, но няма песен, която да не те развълнуват изпятите думи, да не опъне най-тънките струни в душата на човека. Благодаря, че го сподели, Мишел. Поздрави на Севи!     bouquetАх, как чакам новата песен на Ферайе, в БП. Щом Фебио е казал, че след няколко епизода ще има нова песен в бара на Ферайе, това означава, че ще продължи да си работи там, независимо какво ще се случи от тук нататък с Яман. Всъщност - ние видяхме, че Неджип пристига в съдебната зала, но дали пък преди това, не са обявили развода им.Не остана. Два дни. Утре ще има резюме, снимки и в събота сигурно нов фрагман.

# 85
Краси ,не ми се отваря линка  newsm78
Може ли някой да пусне линк на Ялдъз? Praynig

# 86
  • София
АНТЪНИ КУИН/ЗОРБА/

# 87
# 88
  • В тъмната гора.
Дами, лека нощ, newsm51
днес пуснах корени пред компа и се чудя как да се изкореня сега към леглото.

# 89
  • София
ПРАВЯ МНОГО ОПИТИ С НОВАТА ЕКСТРА,НО НЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВА ДА ПУСКАМ КЛИПЧЕТАТА ПО НОВИЯ НАЧИН #Crazy newsm78 Blush Joy

Общи условия

Активация на акаунт