След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 865
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Тези снимки май не са пускани  newsm78  Ако ги има - кажете, ще ги махна Simple Smile)

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 15:12 от iron_lady97

# 436
Всичко е възможно, Фрешче, но не мисля. Ако са планирани два сезона, не ми се вярва. Няма причина, а и рейтингът не е толкова лош. Особено за деня, в който го излъчват. Поставих си за цел да следя от известно време нещата, има други сериали, излъчване по АТВ през седмицата, които нямат рейтинг повече от 13,14%. Защо да не е два сезона? Винаги действието се е развивало бързо, специално в този сериал. Да не забравяме колко бързо се ожениха Яман и Ферайе, колко бързо Ферайе разбра кой е, къде е синът й, колко бързо Кевсер я разкри, че е майка на Топрак. Ето сега и други неща. Непрекъснато стават работи, които както казва Данайчето са непредсказуеми. Довечера е 24 епизод. Спомням си, че около 34 епизода някъде беше например Езел, Госпожата на чифлика и др. сериали за първия си сезон. Е, какво -не могат да завъртят още 10 епизода, докато се оправят с Яман ли? Във втория сезон ще се появи биологичният баща на Топрак, нови събития, нова борба за Топрак. С Месут ще се случват неща. Възможно е и Ферайе да излезе от този бар. Може пък Яман да си я вземе в своя офис - много ще й отива с по-елегантни тоалети, макар че аз и така си я харесвам много, все едно си я гледам в ежедневието. Но - ще видим. В крайна сметка - нека се радваме на филма и играта на актьорите, а дори и да се случи - Берг ще си има нов проект и ние пак ще й се радваме. Аз съм сигурна, че тя и сега си има нови предложения.

# 437
Дари, много са интересни снимките. Къде ги откриваш? Давай!  Hug

# 438

Яманчо пушача  Mr. Green

Пак сме недоволни нещо  Mr. Green

Хората се снимали, снимали, снимали... Само онуй нашто, дългото, никъде го няма  Mr. Green Имат 200 общи снимки и Берги е само на 2-3  Crossing Arms  Cry

# 439
Mydream Hug
Разбира се,че ще бъде чудесно,ако филма  е два сезона-просто коментара на момичетата от турския форум ,ме накара да се замисля. Laughing
Ще се появяват ,предполагам,още нови персонажи,а и  сегашните ще търпят още развитие.
Другите от семейството на Яман-и тях ги чака дълъг път.
Колкото до Берг,сигурна съм,че я чакат още успешни проекти.В едно интервю тя беше споменала,че след БП иска да си даде малка почивка от сериалите.Ще се радвам да я видим и в театъра,и в игрални филми .

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 15:34 от fresh13

# 440
Дари,благодаря за снимките! Hug Hug
Много е сладка Берг на една от последните -изглежда като малко момиченце! Laughing Hug Hug

# 441
Дари, ами къде - Али си беше при нея през цялото време почти! Хората - семействата им бяха в Истанбул - какво да правят сами в хотела...Снимали са се. Не са бързали заникъде. Али, миличкият нямаше три месеца, когато мама тръгна на фитнес, пилатес и т.н. подготовка за филма, записи в студиото при Фебио. Доста от актьорите не са семейни. Били са по-свободни след снимките...Но снимките са много интересни...Зад камера винаги е интересно. Благодаря ти! Hug

# 442
Mydream Hug
Разбира се,че ще бъде чудесно,ако филма  е два сезона-просто коментара на момичетата от турския форум ,ме накара да се замисля. Laughing
Фрешче, и аз си го мисля понякога, но - наистина каквото стане. На мен филмчето си ми харесва. Чакам си го с нетърпение. Особено последните епизоди, едвам дочаквам неделята.

# 443
Във фейс съм приятел с почти целия екип на БП  Mr. Green Горките хора само им крада снимките  Grinning

Алиджим си иска мама, ама и аз я искам пък  Crossing Arms (трябва да сложат емотикона, която тропа с крак  Mr. Green)

Фери кога щеше да пее новата песен?  newsm78   Нямам търпение вече - искам да става 10 часа ku-ku Grinning

П.С. И аз искам да видя Берги в театъра Simple Smile) Само дето ще е малко трудно - постановките не ги пускат по ТВто  Cry

# 444

П.С. И аз искам да видя Берги в театъра Simple Smile) Само дето ще е малко трудно - постановките не ги пускат по ТВто  Cry[/b]
Дари   Laughing Hug
Наистина няма как да я видим в театъра! Laughing
Имах предвид,че ще е хубаво Берг да постигне мечтите си! Hug

# 445

На мен пък не ми се вярва да има втори сезон. До края на този има поне още 10 серии, след това още около 34. Аз не знам какво толкова интересно развитие могат да направят, за да се държи зрителския интерес най-малко на ниво 6 процента рейтинг. Освен това,  по правило, през втория сезон рейтингът на сериалите пада. В момента нито един от сериалите на АТВ, които са за втора година, не може да се похвали с добър рейтинг. На мен Бюлент и Берг много ми харесват като екранна двойка, но не искам Берг да загуби една година със сериал, който агонизира. Нека бъде свободна за по-добро предложение или за театрални участия, или просто да си почине малко и да се порадва на Али, да има повече свободно време и за Халит.  

# 446
Във фейс съм приятел с почти целия екип на БП  Mr. Green Горките хора само им крада снимките  Grinning

Алиджим си иска мама, ама и аз я искам пък  Crossing Arms (трябва да сложат емотикона, която тропа с крак  Mr. Green)

Фери кога щеше да пее новата песен?  newsm78   Нямам търпение вече - искам да става 10 часа ku-ku Grinning

П.С. И аз искам да видя Берги в театъра Simple Smile) Само дето ще е малко трудно - постановките не ги пускат по ТВто  Cry

Супер си Айрън!!

# 447
Варна, права си за вторите сезони на сегашните сериали. И е много вярно това, което казваш. По-добре един завършен първи сезон и зелена улица за нови предложения, отколкото да продължават да си смучат от пръстите и да ги въртят в омагьосан кръг. Защото общо взето това става по останалите сериали - нови и нови заплетени ситуации, докато стане пълната каша и за да задържат вниманието се измислят невероятни неща, при които ефектът е обратен. При толкова сериали, става дублиране на моменти, трикове - затвори, болници, интриги, но и какво друго да е...40 сериала и повече се снимат в момента...Друг е въпросът, че както ти казваш - свикваме с една екранна двойка и не ни се иска да се разделяме с филма, но съм напълно съгласна с твоето виждане по въпроса. Ще видим какво са намислили.

# 448

На мен пък не ми се вярва да има втори сезон. До края на този има поне още 10 серии, след това още около 34. Аз не знам какво толкова интересно развитие могат да направят, за да се държи зрителския интерес най-малко на ниво 6 процента рейтинг. Освен това,  по правило, през втория сезон рейтингът на сериалите пада. В момента нито един от сериалите на АТВ, които са за втора година, не може да се похвали с добър рейтинг. На мен Бюлент и Берг много ми харесват като екранна двойка, но не искам Берг да загуби една година със сериал, който агонизира. Нека бъде свободна за по-добро предложение или за театрални участия, или просто да си почине малко и да се порадва на Али, да има повече свободно време и за Халит.  
  Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
Хайде по една кафенце, че има много време до довечера! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт