След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 864
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • София

На мен пък не ми се вярва да има втори сезон. До края на този има поне още 10 серии, след това още около 34. Аз не знам какво толкова интересно развитие могат да направят, за да се държи зрителския интерес най-малко на ниво 6 процента рейтинг. Освен това,  по правило, през втория сезон рейтингът на сериалите пада. В момента нито един от сериалите на АТВ, които са за втора година, не може да се похвали с добър рейтинг. На мен Бюлент и Берг много ми харесват като екранна двойка, но не искам Берг да загуби една година със сериал, който агонизира. Нека бъде свободна за по-добро предложение или за театрални участия, или просто да си почине малко и да се порадва на Али, да има повече свободно време и за Халит.      И    С И Н Е О Ч К А   НАПРИМЕР  ylinfant #Crazy newsm78 Joy
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 451

Ах, Краси не се предаваш ти!  Grinning Grinning Grinning  Искаш си г-ца Ергенч и това е.  newsm04  Ще стане един ден , ще видиш, ще стане!

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 16:35 от varna72

# 452

Ах, Краси не се предаваш ти!  Grinning Grinning Grinning  Искаш си г-ца Ергенч и това е.  newsm04  Ще стане един ден , ще видиш, ще стане!
Ех,страшни сте! Laughing Hug Hug
А и Светлето вчера,такава сладурана беше сложила в колажа си.. Hug
Синеочка ли ще бъде или Синеочко втори номер?! Laughing
Ще поживеем,ще видим! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 16:47 от fresh13

# 453
  • София
ДАНО ДА ДОЖИВЕЯ БЛАГАТА ВЕСТ baby_neutral baby_neutral #Crazy,МОЖЕ И МОМЧЕНЦЕ ДА Е,ИМА МОМЧЕТА,КОИТО ПРИЛИЧАТ НА БАЩИТЕ СИ Joy Joy Joy Joy

НОООООООООО.......ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ ДА СЕ "ПРЪКНАТ"    stork-boy stork-girl Heart Eyes Joy Joy
ХАЛИТ ТОЛКОВА ПЪТИ ПО "СЦЕНАРИИ" И РАЗКАЗВАШЕ НА УШЕНЦЕ ПРИКАЗКАТА  1001 И ВСИЧКО СЕ СБЪДНА,ТА МОЖЕ НЕ САМО ТЕ ,НО И НИЕ ДА СЕ ИЗНЕНАДАМЕ Joy hahaha bowuu Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 16:54 от krasminikif

# 454
НОООООООООО.......ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ ДА СЕ "ПРЪКНАТ"    stork-boy stork-girl Heart Eyes Joy Joy

Краси, аз ли не разбрах, или ти чакаш 2 броя Grinning Тогава вече и курбан трябва да даваме XD

# 455
ДАНО ДА ДОЖИВЕЯ baby_neutral baby_neutral #Crazy,МОЖЕ И МОМЧЕНЦЕ ДА Е,ИМА МОМЧЕТА,КОИТО ПРИЛИЧАТ НА БАЩИТЕ СИ Joy Joy Joy Joy

НОООООООООО.......ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ ДА СЕ "ПРЪКНАТ"    stork-boy stork-girl Heart Eyes Joy Joy

Краси   Laughing Laughing
Не съм го мислила това,но на този сявт всичко се случва! Laughing Laughing
Супер изненада ще бъде! Hug

# 456

Краси, ти като чу, че Халит обича да сменя памперси и му прати цели две бебчета по щъркела. Ама не забравяй, че и един куп шехзадета са му на главата. Имай милост към човека. :  Grinning

# 457

Краси, ти като чу, че Халит обича да сменя памперси и му прати цели две бебчета по щъркела. Ама не забравяй, че и един куп шехзадета са му на главата. Имай милост към човека. :  Grinning

Тя Хюремката ще се погрижи за половината шехзадета... Joy

# 458

Краси, ти като чу, че Халит обича да сменя памперси и му прати цели две бебчета по щъркела. Ама не забравяй, че и един куп шехзадета са му на главата. Имай милост към човека. :  Grinning

Аааа, не се надявайте. Ето, миналия път султанът се чудеше кой е по-голямо бебе- тя или Мехметчо. Или може би имаш предвид ще се погрижи, но в кавички. Grinning

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 17:08 от varna72

# 459

В началото името Мерджан ми харесваше повече от Али. Но сега не мога да си представя малкият принц да носи друго име. Али Ергенч звучи страхотно. Сигурно Халит и Берг като го гушкат му казват Алиим, Алиджим, яврум, олуум, джанъм, битанем и още един куп сладки думи, за които ние и не предполагаме. Спомняте ли си, че "фотографската фея" беше казала, че, когато Али се е появил, Берг и Халит са го посрещнали с думи, нямащи нищо общо с клишетата, с които сме свикнали от филмите.

Интересно ще бъде, ако си имат момиченце, какво ли име биха му дали?  Wink

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 17:12 от varna72

# 460
  • София
МОМИЧЕТА,АЗ СЕ ШЕГУВАМ И МИ Е МНОГО ЗАБАВНО,ОСЪЗНАВАМ ЧЕ Е НЕПРЕЛИЧНО ДА СЕ ЗАДЯВАМ С ТОЛКОВА ЛИЧНИ НЕЩА,НО ЖЕЛАНИЕТО МИ ДА ГИ ВИДЯ КАТО ГОЛЯМО СТАБИЛНО СЕМЕЙСТВО,ГОЛЕМИТЕ ЯХНАЛИ ГОЛЕМИТЕ КОНЧЕТА,А МАЛКИТЕ ПОНИТАТА И ТО КЪДЕ.....В ГОРАТА.....ЗНАЕТЕ КОЯ Joy : Blush Heart Eyes

# 461
МОМИЧЕТА,АЗ СЕ ШЕГУВАМ И МИ Е МНОГО ЗАБАВНО,ОСЪЗНАВАМ ЧЕ Е НЕПРЕЛИЧНО ДА СЕ ЗАДЯВАМ С ТОЛКОВА ЛИЧНИ НЕЩА,НО ЖЕЛАНИЕТО МИ ДА ГИ ВИДЯ КАТО ГОЛЯМО СТАБИЛНО СЕМЕЙСТВО,ГОЛЕМИТЕ ЯХНАЛИ ГОЛЕМИТЕ КОНЧЕТА,А МАЛКИТЕ ПОНИТАТА И ТО КЪДЕ.....В ГОРАТА.....ЗНАЕТЕ КОЯ Joy : Blush Heart Eyes

Разбира се. Всичко това са си решения на Халит и Берг. Ние само се шегуваме. Но ще се радвам, ако поне още едно детенце има щастието да расте с родители като Берг и Халит и всичките им близки, защото и двамата имат много хубави семейства.

# 462

Аааа, не се надявайте. Ето, миналия път султанът се чудеше кой е по-голямо бебе- тя или Мехметчо. Или може би имаш предвид ще се погрижи, но в кавички. Grinning

Ох, толкова работа имам, а искам и с вас да съм, така ми се бъбри. Варна, точно така мила,  в кавички. Колкото до Синеочка или Синеоч, може да е Черноочка  Laughing А за обръщенията до Али -  и двамата са много емоционални и чувствителни - Берг - жизнерадостна и закачлива, Халит - с хубавите си прегръдки...Сигурно им казва "мамо" и "тате".

# 463
Ох, Краси! Ти не само се шегуваш, но и сериозно си представяш нещата в красиви картини...Дано всичко това се сбъдва...Винаги сме го искали...

# 464

А за обръщенията до Али -  и двамата са много емоционални и чувствителни - Берг - жизнерадостна и закачлива, Халит - с хубавите си прегръдки...Сигурно им казва "мамо" и "тате".

Дали вече ги казва тези думички. Олеее, Берг и Халит сигурно са били на седмото небе, когато ги е казал за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт