След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 865
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
МОМИЧЕТА,АЗ СЕ ШЕГУВАМ И МИ Е МНОГО ЗАБАВНО,ОСЪЗНАВАМ ЧЕ Е НЕПРЕЛИЧНО ДА СЕ ЗАДЯВАМ С ТОЛКОВА ЛИЧНИ НЕЩА,НО ЖЕЛАНИЕТО МИ ДА ГИ ВИДЯ КАТО ГОЛЯМО СТАБИЛНО СЕМЕЙСТВО,ГОЛЕМИТЕ ЯХНАЛИ ГОЛЕМИТЕ КОНЧЕТА,А МАЛКИТЕ ПОНИТАТА И ТО КЪДЕ.....В ГОРАТА.....ЗНАЕТЕ КОЯ Joy : Blush Heart Eyes
Ох, Краси! Ти не само се шегуваш, но и сериозно си представяш нещата в красиви картини...Дано всичко това се сбъдва...Винаги сме го искали...

И не само ние. Нали Халит беше казал, че на 50 години си се представя с две деца.

# 466

Интересно ще бъде, ако си имат момиченце, какво ли име биха му дали?  Wink
Аз гласувам за Шехерезада...  С двете ръце  Laughing Grinning

# 467
Дано скоро видим Пухчо. Последна им снимка с Берг - беше много сладък.

# 468
МОМИЧЕТА,АЗ СЕ ШЕГУВАМ И МИ Е МНОГО ЗАБАВНО,ОСЪЗНАВАМ ЧЕ Е НЕПРЕЛИЧНО ДА СЕ ЗАДЯВАМ С ТОЛКОВА ЛИЧНИ НЕЩА,НО ЖЕЛАНИЕТО МИ ДА ГИ ВИДЯ КАТО ГОЛЯМО СТАБИЛНО СЕМЕЙСТВО,ГОЛЕМИТЕ ЯХНАЛИ ГОЛЕМИТЕ КОНЧЕТА,А МАЛКИТЕ ПОНИТАТА И ТО КЪДЕ.....В ГОРАТА.....ЗНАЕТЕ КОЯ Joy : Blush Heart Eyes
Ох, Краси! Ти не само се шегуваш, но и сериозно си представяш нещата в красиви картини...Дано всичко това се сбъдва...Винаги сме го искали...

И не само ние. Нали Халит беше казал, че на 50 години си се представя с две деца.

Hug Hug Hug

# 469

Интересно ще бъде, ако си имат момиченце, какво ли име биха му дали?  Wink
Има ли традиция в Турция да се кръщава на някого. Все си мисля, че Али донякъде е част от името Халит, по предложение на Берг, но може и да не е така. Нали тя обясняваше в шоуто на Беяз, как майка й съчетавала двете им имена и давала предложения. Може по този начин да са стигнали до Али - не с добавяне, а с премахване на букви.

# 470

По информационните сайтове, често се появяват новини за бебета на известни личности и досега не съм попадала на случай, в който детето да е кръстено на дядо си, още по-малко на баща си. Даже един ден се бях замислила колко странно е това, защото в Турция държат на семейните традиции, на приемствеността в семейството, а изглежда нямат обичая децата да вземат имената на бабите и дядовците.

# 471
Имам спомен, че Бергюзар е кръстена на бабата на баща си. Беше казала в едно интервю и името й означава - нещо за спомен, нали така беше? Но това може да е свързано с някаква привързаност на Т.К. към тази жена и да няма отношение към традицията.

# 472

Интересно ще бъде, ако си имат момиченце, какво ли име биха му дали?  Wink
Има ли традиция в Турция да се кръщава на някого. Все си мисля, че Али донякъде е част от името Халит, по предложение на Берг, но може и да не е така. Нали тя обясняваше в шоуто на Беяз, как майка й съчетавала двете им имена и давала предложения. Може по този начин да са стигнали до Али - не с добавяне, а с премахване на букви.

Може и случайно да се е получило, но много хубаво е станало... Името на Али, вградено в това на Халит...под крилото на Халит, под закрилата на Халит...

# 473
  • София
В ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ СИ ИНТЕРВЮТА  ХАЛИТ БЕШЕ ДАЛ ПРЕПОРЪКАТА ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЯ,Е ОСВЕН НЯКОИ ФИЛМ,ТА СЕ ПИТАМ ДАЛИ  АЛИ ГЛЕДА МАМА И ТАТИ И КАК ЛИ РЕАГИРА newsm78
КОЛКОТО ДО ИМЕТО "ШЕХЕРЕЗАДА"-ЕДВАЛИ,ЗАЩОТО ПО СЪЩАТА ЛОГИКА  АЛИ  МОЖЕШЕ ДА Е  ОНУР,ИМАШЕ ТАКИВА ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ  НА ФЕНОВЕ,КОГАТО ОЧАКВАХМЕ.....ПРИНЦ АЛИ Heart Eyes Heart Eyes

# 474
В репортажа, където Халит излизаше с Али на ръце, а Берг идваше след тях, тя каза, че Али вече ги разпознава по телевизията и вестниците, разбира, когато не са до него. Но съм сигурна, че Халит не си е променил мнението за телевизията и Али няма да израсне залепен за екрана.

# 475
Ех ,момичета  Hug как хубаво си мечтаете  Peace...и аз се присъеднявам към вас Grinning....МЕЧТИТЕ СА ХУБАВО НЕЩО... ДАВАТ НИ НАДЕЖДА И ВЯРА В БЪДЕЩЕТО, СТРЕМЕЖ КЪМ КРАСИВИТЕ И НАПЪЛНО ОСЪЩЕСТВИМИ НЕЩА В ЖИВОТА ! Ще се радвам много на една СИНЕОЧКА , а защо не и на две . Laughing Момиченце с буйните косички на мама и сините очички на тати.Прелестна госпожица Ергенч. Heart Eyes
Относно имената се сетих за филма 1001 нощи ,нали децата на Али Кемал и Фюсун носеха първата буквичка на дядо Бурхан -Бурчин,Букет,Бурджу...тъй ,че може и при тях като при нас да важи това правило. не е май точната дума  Thinking

# 476

А за обръщенията до Али -  и двамата са много емоционални и чувствителни - Берг - жизнерадостна и закачлива, Халит - с хубавите си прегръдки...Сигурно им казва "мамо" и "тате".

Дали вече ги казва тези думички. Олеее, Берг и Халит сигурно са били на седмото небе, когато ги е казал за първи път.
Не знам за думичките,но сигурно вече ходи добре-сега започва голямото тичане на Берг и Халит! Laughing Laughing
Ще има изненади всякакви Laughing-като при всяко жизнено и здраво малко детенце! Laughing
А и Али изглежда много общителен -голямо слънчице е !

# 477

В началото името Мерджан ми харесваше повече от Али. Но сега не мога да си представя малкият принц да носи друго име. Али Ергенч звучи страхотно. Сигурно Халит и Берг като го гушкат му казват Алиим, Алиджим, яврум, олуум, джанъм, битанем и още един куп сладки думи, за които ние и не предполагаме. Спомняте ли си, че "фотографската фея" беше казала, че, когато Али се е появил, Берг и Халит са го посрещнали с думи, нямащи нищо общо с клишетата, с които сме свикнали от филмите.

Интересно ще бъде, ако си имат момиченце, какво ли име биха му дали?  Wink
Варна,във връзка с имената,се замислих ,че турските имена в повечето случаи са красиви и имат  свое значение.Дори и имената на героите от филма ни,преведени ,носеха  много хубаво послание.Предполагам,че " Али "означава нещо.Със сигурност е писано ,но не си спомням.
Тук,в България,много пъти по разни поводи казваме,че човека си идва с името..Може би и на
други места е така.

# 478

Варна,във връзка с имената,се замислих ,че турските имена в повечето случаи са красиви и имат  свое значение.Дори и имената на героите от филма ни,преведени ,носеха  много хубаво послание.Предполагам,че " Али "означава нещо.Със сигурност е писано ,но не си спомням.
Тук,в България,много пъти по разни поводи казваме,че човека си идва с името..Може би и на
други места е така.

Али означава величествен, могъщ, мощен.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт