След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 861
  • 733
  •   1
Отговори
# 480

Варна,във връзка с имената,се замислих ,че турските имена в повечето случаи са красиви и имат  свое значение.Дори и имената на героите от филма ни,преведени ,носеха  много хубаво послание.Предполагам,че " Али "означава нещо.Със сигурност е писано ,но не си спомням.
Тук,в България,много пъти по разни поводи казваме,че човека си идва с името..Може би и на
други места е така.

Али означава величествен, могъщ, мощен.
Благодаря ти! Hug
И на български звучи красиво!

# 481
# 482
Светле   Hug
Прекрасен е колажа! Hug
Снимката вдясно в него мисля,че е по-стара..
С годините Берг става по-красива и изящна..
А с раждането на Али се появи и този блясък в очите й..мисля,че сега тя е наистина щастлива!

# 483
# 484
Да , Фреш Hug мисля ,че е от времето или след това ,когато се снимаше 1001 нощи . Grinning

До скоро ...за филма ...приятна вечер до тогава wavey  love001

# 485
# 486
Светле, колажите с Берг и Али са прекрасни!  Hug

# 487

Да си представим, че Берг, Халит и Али се носят нанякъде с колата и си слушат тази песен.

http://www.youtube.com/watch?v=1Fj7DK7hEso

# 488
  • София

ВАРНА,АЛИ ЧУ ПЕСЕНТА Joy Joy Joy

# 489
# 490
Като гледам тези снимки, все повече започвам да си мисля, че има развод. Може би са казали на Неджип да напусне и той е изчакал пред вратата. Вижда се, че той е в коридора - излизат последователно Яман и Ферайе, а на втората Яман проследява с поглед отиващата си Ферайе.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 19:01 от Mydream

# 491
Мудреам,аз  винаги съм си мислела,че Берг е избрала името
Али за да е съставна част от името на Халит.

# 492

Да си представим, че Берг, Халит и Али се носят нанякъде с колата и си слушат тази песен.

http://www.youtube.com/watch?v=1Fj7DK7hEso

Варна, това е песничката, за която Берг беше писала в туитър, нали? Много е нежна...Спомням си, че и текстът беше превела. Колко хубаво беше всичко написано от нея...Но човек наистина не бива да си разкрива душата, особено когато е чиста...

# 493
Мудреам,аз  винаги съм си мислела,че Берг е избрала името
Али за да е съставна част от името на Халит.

Наде,  Hug Hug Hug!

"Сине, толкова съм обикнала баща ти, че целият приличаш на него..." - помните ли тези думи от Ф.Ф.

# 494

Тук се вижда, че косичката на Али е малко по-късичка, има прическа за рождения си ден. Heart Eyes Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт