След "1001 нощ"-приказката продължава с проектите на нашите любимци - 165

• 22 442
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Варна,благодаря за превода !  bouquet
За съжаление,и Мерием ще прочете за себе си доста неверни неща.
Филмът едва започва,тепърва журналистите ще вихрят фантазиите си!

# 661
  • Варна

ДОБЪР ДА Е ДЕНЯТ ВИ МОМИЧЕТА!     Hug Hug Hug

Много прибързано се зарадвах вчера, че пак съм с вас!  Thinking
         Точно 5 минути преди филма при нас възникна проблем с ел.инсталацията - един от контактите
         започна да пуши и цялата кухня се напълни с дим.
  ooooh!     Много се уплаших и веднага  изключих бушона !    newsm09
         И така останах не само без компютър, интернет и филм, а въобще без ток до сутринта!
         Сега правят ремонти в къщи, но засега свързахме  компютъра и нета  и се надявам да изгледам филмчето.
         Въпреки че, от вашите постове разбирам че епизодът е много тежък!
smile3518

# 662
Привет на всички - изморени и поотпочинали момичета! Явно емоциите от снощния епизод ни дойдоха в повече. Може би сме и по-емоционални...със сигурност, щом сме събрани тук...
Първо искам да ви пожелая хубава, усмихната и ползотворна седмица. И много късмет! Hug
И сега мъничко още за филма.
Харесва ми играта на всички актьори. За Бергюзар - какво да кажа. Варна го беше написала веднъж - Халит сигурно си почива като я гледа. И с грим и без грим - обичам да я гледам. Лицето й, очите й, играта й. Тъжните й очи съм ги обикнала още от "1001 нощ". Красиви и истински...Обичам да я гледам и ядосана/когато Яман й занесе подноса с храната/. Много й отива. Харесва ми и изражението й на нацупено малко дете. Играта й с очи е невероятна. Бюлент - все повече ми харесва. Нито го сравнявам като екранен партньор на Берг. Това е глупаво. Също много изразителна игра с очи. А и нещо в походката му има, което ме привлича, както казва Светлито - мъжкар си е отвсякъде. Той може да е и сприхав, да налита на бой, но и много нежен. Гласът му също. Харесва ми, когато е гневен/ разговорът между него и семейството му/, когато е спокоен и е размислил/ разговора му с Топрак/, и когато е загрижен/за болната Ферайе/. Много хубави спомени дадоха  в този епизод. Джелил - игра също истински. Плачеше като дете, което е направило голяма бела. "Месут" беше върховен в тази серия. "Захиде" - няма равна във физиономиите. До степен - да си мисля, че е такава и в живота. Алпай - талантливо дете. Показва зрялост в играта си. Със сигурност ще научи предварително много неща за живота, защото филмът е самият живот. Затова и на мен толкова ми харесва. Всичко това го има и в истинското ни ежедневие. Колко са малко хубавите мигове! Колко са много човешките грешки! Колко разбити сърца! Наранени, опустошени, злобни, егоистични...но има и добри...Мисля, че образът, характерът на Ферайе е изграден така, че да се отличава с добротата си, с чистотата си,....мъката и страданията й нямат край...В същото време не я дават и безгрешна...скриването за Топрак от Яман, не обича да споделя лоши неща, не издава много чувствата си, на моменти е избухлива, импулсивна, но животът е нейният строг учител - за всичко да се бори сама.
Много ми се иска да разбера разговорът между нея и съдията - нейното обяснение - тя каза "Съгласна съм /или приемам,/, но.... това не го разбрах...Също и разговорите между Топрак и Кадир бей...Много ми е мъчно за този човек...Голям късметлия по отношение на децата си...А Сервет беше страшен - такива погледи, прическа, облекло, походка, жестове, абсолютно истински образ...Спирам. Иска ми се да си говорим, ако решите споделете нещо. До после! Хубав ден!

# 663
Гледам, че никой не е сложил кафенце. До края на работния ден има много, така, че да се подсилим.

Мари, благодаря ти за нощното включване и затова, което си намерила. Hug Hug
Варна, за интервюто! Няма значение, че не е цялото.   bouquet  bouquet

# 664

Mydream, анализът на снощния епизод е много точен.   bouquet  bouquet
За Бергюзар мога да кажа единствено, че е прекрасна! Hug  Hug Една завършена филмова актриса!  Peace
А филмовият й образ е много интересен - всъщност Ферайе е една самотна жена, тръгнала да търси детето си - единственото истинско нещо в живота й! С изключение на Перихан, няма други верни приятели. И ето, появява се Яман, голямата любов, и в един миг всичко се срива... Но как се бори Ферайе - сама срещу всички! Именно това би трябвало да привлече Яман, но явно в сценария не са му отредили толкова мъжествен характер, колкото ни се иска...  Sad
За финала на снощния епизод нищо не ми хрумва - много са възможностите. Но по трейлъра, допускам, че за да го спаси, Кевсер е взела пистолета и по-късно той, "за благодарност", я удря (кръвта от носа говори само за това). А и той нали си е побойник, не му се случва за пръв път  Close

# 665
  • София
Д О Б Ъ Р   Д Е Н Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Mydream ,ЧУДЕСНО РЕЗЮМЕ НА СЕРИЯТА И ОПИСАНИЕ НА ГЕРОИТЕ,АКТЬОРИТЕ Heart EyesОЩЕ СНОЩИ ИСКАХ ДА СПОДЕЛЯ,СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВЯ.НАЙ МЕ ВПЕЧАТЛИ ИГРАТА НА "СЕРВЕТ" И ВИЗИЯТА НА БЕРГ БЕЗ ГРИМ-КРАСИВА,ИСТИНСКА,НЕ САМО ОЧИТЕ,А ЦЯЛОТО И ЛИЦЕ ГОВОРИ.ВСИЧКИ СМЕ ВПЕЧАТЛЕНИ ОТ ОЧИТЕ И,НО АЗ НАЙ-МНОГО ХАРЕСВАМ УСТЕНЦАТА И ,ОСОБЕНО КОГАТО СЕ ГЛЕЗИ ИЛИ Е НАЦУПЕНА.
СЕРВЕТ ВЪВ ВСЯКА СЕРИЯ Е РАЗЛИЧЕН,ОТ ЛОШ ПО ЛОШ,ТАКА СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА СИ-ЧУДЕСНА ИГРА.МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ ПО МНОГО И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПЕРСОНАЖИ,НАДЖИБ,ТОЛКОВА ИСТИНСКИ ПОКАЗА ВИНАТА,УГРЕЗЕНИЕТО СИ,СЪЛЗИТЕ СИ-ДОЖАЛЯ МИ ЗА НЕГО Tired
И ДА НЕ СТАВА МНОГО ДЪЛЪГ ПОСТА МИ СПИРАМ...С ПОЧТИ ДВЕ ДУМИ-СЕРИАЛА МИ ХАРЕСВА МНОГО,МАКАР ЧЕ ДЕЙСТВИЯТА ГИ ГАДАЯ В ПО-ВЕЧЕТО МОМЕНТИ #Crazy newsm78.
НЕЗНАМ ОТ КОЛКО СЕРИИ Е ЕДИН СЕЗОН,НО ТОЗИ СЕРИАЛ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СВЪРШИ И С ЕДИН,ПРИ ТОВА БЪРЗО РАЗВИТИЕ НА ДЕЙСТВИЕТО,ДРУГОТО СПОРЕД МЕН ЩЕ Е РАЗТАКАВАНЕ. МОЕ МНЕНИЕ,НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО...

ЕДИН ОБЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ЕДИН ГРАД ИЗПЪЛНЕН С МНОГОВЕКОВНА ИСТОРИЯ И ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ЛЮБОВНИ ТРЕПЕТИ.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 19:42 от krasminikif

# 666

24 bölüm

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:29 от Miki23

# 667
Mydream,споделям това,което си написала в поста си.
Всъщност нормално е да виждаме актьорите до голяма степен по един и същи начин. Laughing
Зърнах един по-раличен "Месут" и това ми допадна-да видим какво развитие ще му дадат сценаристите.
Много топли и истински бяха сцените между Кадир и Топрак-в крайна сметка ,кръвта не e всичко и слава богу.Важното е да обичаш  някой с цялото си сърце и да му дадеш свободата да избира,да решава за себе си.Говоря по принцип .Вярвам,че Кадир бей ще взима за в бъдеще правилни решения.Защото той може да види и проумее същността на нещата-всички около него са му ясни. що за стока са ,начело със Сервет .
За Ферайе-какво да кажа?!Вие сте го написали.
Надявам се,че ще намери щастието..с детето си,с Яман,далече от злобата и интригите.
И тримата го заслужават,защото са добри и чисти души.И Яман е такъв-нищо,че направи толкова грешки.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 17:03 от fresh13

# 668
Краси,това е любимия ми клип на Мики!
Радвам се,че си го споделила !  bouquet
Mydream,кафето е чудесно!  bouquet

# 669

Krasi and Fresh, Благодаря ви от сърце !!!!!  

You, girls, you both gave me this energy I need so much Monday to start a new week. I remember the night I made the video about Istanbul...    And I really think to repeat this beautiful experience.  

# 670
Miki,the video is amazing! Hug Hug Hug
The music,the pictures-everything! Heart Eyes
We'll be waiting for your new creation! Hug Hug
Have a nice Monday!    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 15:35 от fresh13

# 671
# 672
# 673
Краси, видеото е страхотно! Hug Винаги се замечтавам, когато гледам Истанбул...
Фрешче, колажът е прекрасен!  Hug
Miki23,  bouquet  bouquet!

Радвам се за БП! С много вълнение чакам следващия епизод. Далече  е неделя, но така тръпката  и интересът са още по-големи! Hug Hug

# 674
 /  Pazartesi, 28 Şubat 2011 15:32

Hoşgeldin Melisa bebek.

Ceyda Düvenci annelik sevincini yaşadı.

2010 yılında bir bebeğini karnındayken kaybeden Ceyda Düvenci bu kez sıkı tuttuğu hamileliğinin son aylarını hastanede geçirmişti.

Ve Ceyda Düvenci'nin bebeği dünyaya geldi.

Engin Akgün - Ceyda Düvenci çiftinin ilk bebekleri Melisa sağlıklı bir doğumla dünyaya gözlerini açtı.

Florance Nightingale hastanesinde Mehmet Ergez’in gerçekleştirdiği doğum oldukça sağlıklı geçti.

44 cm ve 2 kilo olarak dünyaya gelen Melisa bebek erken doğumla dünyaya gelmiş olmasına rağmen oldukça sağlıklı. Ceyda Düvenci'nin bir süre daha hastanede kalacağı öğrenildi.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 17:30 от tn.carmen

Общи условия

Активация на акаунт