Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 043
  • 734
  •   1
Отговори
# 300

Честита Баба Марта, момичета!!!
Да сте бели и червени,
здрави, весели, засмени!!!

П.П. Това са моите мартенички Wink

И момчета може би ? xD

И плетачи ? ;p скоро ще почна да качвам снимки като вас

# 301
И момчета може би ? xD
И плетачи ? ;p скоро ще почна да качвам снимки като вас

Баш там ли? Ще ограничиш много от нас да видим какво майсториш, да знаеш. Нооо, изборът си е твой. Съветче, един вид само. Simple Smile И какво за мъжете, дето плеткат?! Нищо против нямаме.

# 302
Извинявам се Embarassed Малко съм на Вие с качване на снимки и толкова редакции направих че накрая оставих това изречение. Сега се поправям Честита баба Марта и на всички ентусиазирани плетачи newsm10

# 303
Ами как какво за мъжете плетачи ? .. Засега като % най-много мнения имам че : Плетенето е женска работа и що съм плетял..
а още по странно е че почти никоя жена или момиче не плете (от сегашните .. всмисъл по младите .. )
интерес към плетенето нулев ..

Edit:
аа и много харесвам плетени аксесоари .. но може би е било от момичето на което бяха  .. нз

# 304
СуперМен, последно на какво плетеш?

А това за бабите, дето плетат гледай да им го избиеш от главата, като се появиш с ефектът УАУ, нали?!

# 305
една кука ;d майка ми ме учи
вкъщи има едно списание мноооого старо .. на немски ноо ме учи да правя бодовете и има каренца различни
на село като бях като видях едно се бях сетил че тя ги беше правила и .. ми изникна от някъде идеята и аз да плета Grinning а после като търсих се сетих че тук ще има много фенки на плетенето и ето ме седя и пиша ;p довечера ако не е уморена ще помоля да ме научи на още няколко бода да се пробвам да направя покривка .. макар че с тоя жълт цвят .. и малкото опит който имам .. ще се ползва за играчкана котката

# 306
Добре, ето ти на БГ книжка - CoatsJustCrochet_Bulg.pdf - 981.5 Kb

С английския как си?

Ако ще те правим плетач, да те направим, а?!

btw Галиано вече не е част от Диор. Антисемит бил. Жалко!

# 307
  • BG
Предполагам, че точно тук имате отговори на моите въпроси и предварително съм ви благодарна   bouquet 
Ако знаете от къде в София мога да си  купя тази прежда:
http://alexanderyarn.com/prejdi/prejdi-efektni/m-lberi.html
Иска ми се първо да я видя, преди да я взема, затова от сайта не е алтернатива за мен.

И вторият ми въпрос е каква прежда да си взема за бебешка пелена на една кука?

# 308
rozaly, на пл. Македония, в магазина за прежди я има.

А за бебешко одеялце, Джинс на Ярн Арт. В същия магазин. Simple Smile

# 309
Добре, ето ти на БГ книжка - CoatsJustCrochet_Bulg.pdf - 981.5 Kb

С английския как си?

Ако ще те правим плетач, да те направим, а?!

btw Галиано вече не е част от Диор. Антисемит бил. Жалко!

Grinning бива си я книжката и с английския се оправям.. (немски не знам толкова)
ии направете ме .. дано не се откажа

аа от последното изречение схванах само btw

# 310
Добре, ето ти още, но на англ. - Crochet Patterns for DUMmIES.pdf - 7.8 Mb

Как ще отказваш, бре?! В коловоза и това е! Вземи спретни една дреха, да ни събереш очите.

А Галиано е велик дизайнер, ще се оправи и без Диор.  Simple Smile

# 311
ugh дизайнер .. мразя модата .. може би защото всички които познавам и са "модни" са като овце и се обличат като .. карай
ей сега ще ги прегледам .. дано не се окаже че ще стоя на сух режим (без компютър )

# 312
  • BG
Big pufana, благодаря   bouquet

# 313
,,btw Галиано вече не е част от Диор. Антисемит бил. Жалко! ,,

и то баш сега  Sad когато е седмицата на модата в Париж,ама много пиян беше и приказваше глупости, пък и те нещо му казаха първи ,на записа не е много ясно какво Thinking,той тогава се развика Twisted Evil

# 314
Честито юначе на Стейси, бързо възстановяване! newsm32
Радвам се на мъжкото присъствие, ще си организираме лятна плетаческа среща в Хасково  Coffee.

Общи условия

Активация на акаунт