Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
пуфанке прости ми ;p за лошото влизане в форума   bouquet
а някой знае ли къде е пуфана ?

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 21:16 от CynepMEH

# 391
Здравейте!
тити, много ти благодаря за превода! Не е нужно да превеждаш и петела.   bouquet

DG, кокошчицата която показа Тюли е подобна на тази, която плета, само че е плетена с по-тънка прежда и съответно с малко повече бримки. Моята все още не е готова, за да я покажа, надявам се утре да имам тази възможност. Тити е превела опашката и крилата, а ето от мен превод на тялото. Превода ми не е буквален, гледала съм да преведа основните бримки (има и непреведени неща).  Blush

Carmela Biscuit, много е готино болерото, със здраве да си го носи мис Каприз.   bouquet

CynepMEH, хубаво каренце си си избрал, не успях да разбера искаш речник на знаците на една кука, или нямаш проблем да си преведеш легендата?!

niunia, споко и аз все още не съм решила с какво да изненадам жертвичката ми, мислех си че знам, но нещо взех да се разубеждавам.  Rolling Eyes
Та в тази връзка не бих отказала някоя идеика.  Blush

# 392
...
CynepMEH, хубаво каренце си си избрал, не успях да разбера искаш речник на знаците на една кука, или нямаш проблем да си преведеш легендата?!
..

ами мога да направя картинката но незнам кое как се казва

# 393
DG, кокошчицата която показа Тюли е подобна на тази, която плета, само че е плетена с по-тънка прежда и съответно с малко повече бримки. Моята все още не е готова, за да я покажа, надявам се утре да имам тази възможност. Тити е превела опашката и крилата, а ето от мен превод на тялото. Превода ми не е буквален, гледала съм да преведа основните бримки (има и непреведени неща).  Blush
Нищо няма на този линк  Cry .

А иначе да се похваля, че моята половинка за подаръче си има вече подаръче  Mr. Green.

# 394
  • Варна
нещо интересно и ефектно:

# 395
Нещо бяло, лесно и топло.

Нещо, което трябваше да бъде на 2 игли, но го измислих за 1.

# 396
  • София
Bovilowa, много ефектни плетива! Стоят ти супер  Hug

# 397
DG, пробвай да го свалиш от тук, ако пак не стане ще го направя в jpg формат.

Супермен, заповядай речник на термините на 1 кука.

bovilowa, страхотни плетива, най-много ми хареса жилетката.   bouquet

# 398
pepito21 пак не се получава..

# 399
пуфанке прости ми ;p за лошото влизане в форума   bouquet
а някой знае ли къде е пуфана ?

Ей, дете, прощавам, но да видя нещо изплетено от теб, поне до края на темата.  Flutter

Аз се зарибих по квадратчетата и ... май ще си спретна сама одеялце по мой дизайн.  Joy

Новият Vogue Knitting №1 Spring 2011

http://vyazanie-sabrina.blogspot.com/2011/03/vogue-knitting-1-spring-2011.html

Браво на всички за плетивата! Хвърлих им по едно очо набързо.  Simple Smile Бовилова, Коко Шанела е номер 1! С каква прежда го плете това бяло вълшебство?

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 14:12 от big pufana

# 400
bovilowa  страхотни са Hug
Аз най-после си изплетох чантичка - стана много сладка, но не мога да си намеря дръжки:( Обиколих няколко магазинчета, но не намерих... Знаете ли къде има? Търся кръгли, малки дръжки... Остава и да пришия и една подплата и е готова за показване Party
А  подаръчето за другарчето по томбола вече е измислено и започнато Heart Eyes

# 401
Иник, виж на Позитано, срещу изгорелия цирк. Там е доста богата кинкалерията. Дано намериш това, което търсиш.

Браво за подаръка, аз още го мъдря моя.  newsm78

# 402
  • Варна

Нещо, което трябваше да бъде на 2 игли, но го измислих за 1.

аз не си падам по шарените прежди,но на този модел мн добре са ти се наредили шарките и седи доста интересно!

# 403
Може ли някой да ми разясни как се прави тази шапчица
http://shop.yellbaby.com/searchquick-submit.sc?keywords=train

Видях в някоя от предишните теми беше обсъждано, че вагончетата са пришити допълнително, но не ми е по силите да изчета всички теми дотук дали не е обсъждан и начинът на изработка. А и освен това - какъв вид прежда трябва да взема (за пролетна шапчица)
Не съм плела тази шапка, но мога да дам идея как да си я изплетеш. Плетеш основата на шапката по тази схема, примерно, след това си изплиташ и пришиваш влакчето. Схема точно на това влакче не мога да дам, но разгледай тук, има доста камиончета, може да си харесаш нещо. Иначе за влакче в гугал открих тази схема. Шал-влакче
Шапката, но само в картинки; и тук. Подобна шапка, но с въртолетче.
Още апликации
А за прежда съвет не мога да дам, може би джинс или бегония на yarnart, но не съм плела с тях и нз дали са подходящи за пролетна шапка.

DG, нали даваш на free download, и изчакваш 60 сек., или изобщо не ти се отваря? Сега ще кача и снимките в пикаса, дано да са четливи.  Praynig
Великденска кокошка стр. 1, стр. 2, опашката и крилата не съм копирала.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 10:34 от pepito21

# 404
http://www.lastici.net/index.php?m=320&prodid=11395&prod … %EE%20&lang=1
A ползвали ли сте такова нещо? Дали е практично?
Мерси, Пуф, ще скокна в обедната почивка да разгледам на Позитано Peace

Общи условия

Активация на акаунт