Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 168
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички прекрасни обитателки на този форум! Бъдете много обичани!

Поздравления за хубостиите които сте натворили отново!  bouquet

Гледам и мъжка компания си имаме вече, което е много радостно   Grinning. Добре дошъл Супермен, и да не изчезнеш, че аз вече те "назначих" за талисман на темата Joy

Пуфи, отново благодарности за списанията, аз не пропускам да си изтегля всичко, което предложиш  bouquet

Имам готова жилетка за показване, но чакам да ме снимат и да се похваля  Embarassed
И сега вече мисля да почвам нещо лятно, набелязала съм си туй-онуй

# 451
много е хубав модела на шапката! Благодарности! Свалих си го, ама кога ли ще се плете...

# 452
Ето я най-после чантичката, дето цял ден не мога да я кача да покажа:) http://prikachi.com/images.php?images/548/3070548u.jpg

# 453
Иник, много фръцкава. Браво! Харесва ми съчетанието на цвят на дръжки + прежда. Много.  Hug

# 454
Те дръжките се получиха много импровизирано, не можах да си намеря дръжки и сложих това, то май е.. не знам как се казва - едни въжета дето се слагат отстрани на завесите (ама и аз как го обясних Crazy) Вчера си купих дръжки от магазина на Позитано, но май ще останат за следващата чанта - тази така си я харесвам Sunglasses

# 455
Точно, шнурове се казват, но е станала уникатна. Остави си я, много е фьешън така. Сподели за другия проект де? Каква ще бъде чантето?

# 456
  • Варна
big pufana , защо не мога да смъкна Верената Sick

# 457
Честит осми март мили момичета!!!
Пожелавам ви да се все така красиви и желани!!![/
size]
Много красоти сте създали браво на майсторките със златни ръце!!! newsm20

П.П.и аз не можах да сваля Верената и двата пъти когато Пуфанка я пуска  newsm78

# 458
  • На брега
Честит празник момичета и на двайсет, и на трийсет по две... !
Да сте живи, здрави и много обичани!

# 459
И от мен честитка за дамите!

# 460
  • между морето и небето
Честит Празник, мили дами!

# 461
Чантата на иник и на мен ми хареса
картичката на Просто Кирилизация - също, тези мъже...ах

# 462
big pufana , защо не мога да смъкна Верената Sick

Можеш, но не знаеш как. Цък на ригюлар даунлоудинг, изчакваш 60 секунди и тогава сваляш.

Мирелка и за теб се отнася.

# 463
Честит празник, дами!  bouquet
Благодаря за коментарите ви! Hug
Пепито, онази блуза съм я зарязала, надявам се временно.Сега се оглеждам за модел на туника, представям си го от мотиви шестоъгълни или кръгли, и аз не знам точно.Нещо хем ефектно, хем лесно като изпълнение.Ще ми се и на голямото чедо нещо да изплета.

# 464
Дидка, виж в Сабрината спешъл тук - http://vyazanie-sabrina.blogspot.com/2011/03/sabrina-spec-4-2011 … ie-kryuchkom.html , ако става въпрос за 1 кука. За двете куки - Веренката пролет.

Общи условия

Активация на акаунт