Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 135
  • 734
  •   2
Отговори
# 660
big pufana,тити, благодаря ви!
Ще опитам и с другите техники да видим как ще ми хареса повече.

# 661
Сиана,хареса ми пончото, както и малко по-надолу-една негърка с плетена покля без ръкав /те се сещам как се казваше,май е певица/ Те ,според мен,са най-стилни,особено Кайли-то ......другите знаменитости от страницата някак си не ми допадна как са облечени, някак си по-развлечени и небрежни ми изглеждат....

това е Наоми Кембъл -така мисля

те сигурно го правят нарочно,за заблуда на всички папараци... newsm78

някъде из страниците видях Катрин-Зита Джоунс с дъщеричката й и на снимката са  толкова земни - все едно Катрин Зита Джоунс е плела шапката на детето - а пък и това е възможно знаеш ли...

# 662

Joy Joy Joy Цялата ни същност!

# 663

е , това е точно така   #2gunfire убивам го даже

# 664
Ох,бе, и на мен много ми харесава тази рокля на Наоми, обаче ровя половин следобед в нета, не намирам първоизточника! Не е нещо сложно и мога да отгатна основната плетка,но ми се иска да видя модела в цялост. Надявам се някой по-вещ в нет-търсачеството да я открие някъде и да я постне тук.

# 665

додо, браво на Анастасия, аз не я виждам нито във ФБ, нито някъде другаде освен в нейния блог и съм пропуснала.

Ще й предам!! Тя е работещо момиче, няма много време за плетене и не ще да го хаби в писане Wink

Amelly, днес те мернах в наш`та махала - разминахме се на една пешеходна пътека:)

Подсещам за неделното плетене на открито при кучето - дракон. Стискайте палци синоптиците да не са познали за дъжда!!

eat. sleep. knit...

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 17:37 от dodofit

# 666
Подсещам за неделното плетене на открито при кучето - дракон. Стискайте палци синоптиците да не са познали за дъжда!!

eat. sleep. knit...

Обяви час! Там сме! Heart Eyes Ти си главния зидар.   chef Да носиме остатъчни преждови, нали?

Ще плеткаме пеперуда за НЕДЪЖД!  Nature Partly Sunny

Mark Fast Fall 2011

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 17:45 от big pufana

# 667

Обяви час! Там сме! Heart Eyes Ти си главния зидар.   chef Да носиме остатъчни преждови, нали?

Ще плеткаме пеперуда за НЕДЪЖД!  Nature Partly Sunny

Викам нЕкво следобедно време - между 13 и 17 часа. Как ви се струва?!

eat. sleep. knit...

# 668
 ooooh! тити, не са ажурни терлиците,разбира се  Laughing, ама като не се сещам как се наричаше плетеното само опакови бримки и от двата края...........

# 669
ooooh! тити, не са ажурни терлиците,разбира се  Laughing, ама като не се сещам как се наричаше плетеното само опакови бримки и от двата края...........

не е ли жартиерна плетка?! Joy

eat. sleep. knit...

# 670
е де! ама като запецнах Laughing

В неделя открих сезона на плетенето на открито с тази шапка  , плетох я с дървена кука - дело на половинката.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:00 от Дидк@

# 671
  • София/Овча купел 2

С такава потеглям без да се замисля Mr. Green.

# 672
http://www.prejdi.bg/about

ей това ми излезе във фейс-а ...

# 673

и на мен но не дават цени Thinking

# 674
  • София/Овча купел 2

и на мен но не дават цени Thinking