Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 078
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Овча купел 2
Пуфанке,специално за теб  Hug!

http://niunia.snimka.bg/hobby/martenichki.574495.all

# 256
  • на Русе
Ето ме пак. Снимах и моите мартенички. Те са специално за бебета  Grinning
Тези са за момченца:

За момиченце:

Ето и цялата зайцеферма:
, а тук строени по ред на "раждане":

Всички зайци са плетени с помощта на Снежи Г   bouquet

# 257
Нюня, разби ме. Много са красиви. Благодаря искрено и лично! Hug
Дет разправя един колега днес, като му връзвам мартеницата - А така, умирам за хендмейд!  Joy

slavip, зайкиното семейство ми падна на сърцето! Браво на ученичката!  Hug

# 258
slavip, много яки зайци!

# 259
Слави и тук да напиша - зайците са страхотни!

# 260
  • Варна
Стейси, да ви е живо и здраво юначето! А ти по бързо да се оправяш, че пролет идва и ви чакат разходки!

ПуфHugза  Верена

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете здрави и усмихнати!

Много са ви хубави мартеничките на всички   bouquet

# 261
Честита Баба Марта и от мен Simple Smile Да ви се похваля, днес се роди малкия Кристиян  Heart Eyes племенник на най-добрата ми приятелка, а аз съм му доведена леля  Laughing. Много съм щастлива, дребосъчко е просто прекрасен  newsm07

# 262
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мене  bouquetДа сте живи и здрави  и вие и вашите семейства!
На младежите Михаил и Кристиян-добре дошли и да сте мноого щастливи Laughing
И аз като "колежките"по изненада,да кажа,че нямам претенции за подаръчето-като гледам какви сте майсторки,със сигурност всичко ще ми хареса Joy

# 263
Честита Баба Марта

И пуфанке [: не е нужен четен брой хора за да си разменяте подаръци .. смисъл няма да сте по свойки но все пак (: ето пример с 3 човека :
1 дава подарък на 2                            1
2 дава подарък на 3 и                       /   \
3 дава подарък на 1                         2 -- 3

# 264
Честита Баба Марта

И пуфанке [: не е нужен четен брой хора за да си разменяте подаръци .. смисъл няма да сте по свойки но все пак (: ето пример с 3 човека :
1 дава подарък на 2                            1
2 дава подарък на 3 и                       /   \
3 дава подарък на 1                         2 -- 3

EDIT :
ии за да ви зарадвам .. защото май майките се радват от такива неща .. поне моята беше радостна xD добре де нека да кажа ..
В училище се продаваха мартеници от училищния съвет и парите (250лв) отидоха за дом за деца с увреждания {: също и имаше малко тържество и накрая им вързахме по мартеничка !!

**     **
        **
         *

# 265
Ето ме пак. Снимах и моите мартенички. Те са специално за бебета  Grinning
Тези са за момченца:

За момиченце:

Ето и цялата зайцеферма:
, а тук строени по ред на "раждане":

Супер е заешката фамилия вече се влюбих в нея!

Всички зайци са плетени с помощта на Снежи Г   bouquet

Супер е заешката фамилия вече се влюбих в нея!

# 266

Има защо, наистина. Единствената Верена, която искам изцяло да изплета! Някой хубав ден.

Утре ще се докопам и до хартиеното носителче, на дойче език, благодарение на МБР. Златната ми тя!  Hug

Супермен, имаме межднародно участие и не бива 1 да подарява на двама. Да превеждам ли защо?!

Иначе браво за инициативата за дома!  Heart Eyes

DG, честито ти лелинство! Да е жив и здрав, Криско и много да го слушкате, ей. Веднагически да му изплетеш нещо на юнака, заради лелинския си сан. Оттук - http://vyazhemdetyam.blogspot.com/search/label/Anny%20Blatt%20Baby

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 20:35 от big pufana

# 267
Благодаря за милите думи, момичета! Имам непоказани изплетени неща, но за тях ... по-късно.

# 268
Леле,че хубави мартеници!
Направо ме е срам да си пусна моите две .... Laughing най-оригиналните ми  Embarassed
https://picasaweb.google.com/Amelly82/DropBox?pli=1#5579182239986085954 и след нея е кокичето

и една блуза,която плета от половин година и скоро завърших, нищо особено като модел, но много готини цветове прежда
https://picasaweb.google.com/Amelly82/DropBox?pli=1#5579181685347116898

# 269
Честита Баба Марта на всички! Желая ви много здраве, щастие и късмет. Страхотни мартенички показахте. Зайците са мноооого сладки. И колиетата и герданите са суууупер!

Общи условия

Активация на акаунт