Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 65 774
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Идейка за изненадка:

# 271

Честита Баба Марта, момичета!!!
Да сте бели и червени,
здрави, весели, засмени!!!

П.П. Това са моите мартенички Wink

# 272
# 273
Благодаря за милите думи, момичета! Имам непоказани изплетени неща, но за тях ... по-късно.
Честита ти радост мила! Бързо да се въстановяваш и много да те слушат всички Simple Smile  ylinfant

# 274
  • София

Има защо, наистина. Единствената Верена, която искам изцяло да изплета! Някой хубав ден.

И аз, и аз! Благодаря, Пуфи   bouquet Цяла вечер си я разглеждам, да можех да плета с очи ...  #Crazy
А и от презентацията на новия Vogue Knitting веднага ме грабнаха две летни нещица.
А кога ще си завърша започнатите  Embarassed

Честито ти бебче, Стейси и бързо възстановяване  newsm07   bouquet
Slavip, зайците ти са приказни сладури!

# 275
Честита Баба Марта!Много здраве и късмет на всички!

Разкошни са мартеничките на всички,браво,много оригинални неща видях!
Честита радост на Стейси,да ви е живо и здраво момченцето,а на теб бързо възстановяване ти пожелавам!  bouquet
DG ,да е живо и здраво и бебенцето на твоята приятелка!

Кой питаше за одеало на една кука за начинаещи плетачки?Аз се в любих в този мотив

http://www.flickr.com/groups/africanflowers/pool/page19/,
ето и схемата
http://www.flickr.com/photos/31889374@N03/4624339870/in/pool-afr … pool-1374354@N21/.
Напълно начинаеща съм на една кука,но се справих .Ето моя опит

http://danolina.snimka.bg/hobby/martenichki.573973.22548320,
мисля да плета и аз одеало на бъдещата ми племеничка,с подходящи цветове,естествено Simple Smile

# 276
Здравейте, момичета и Честита Баба Марта! От скоро започнах да се занимавам с плетене и в момента имам сериозни затруднения с английския и полуанглийския ластик. Моля ви, който има на разположение някакви схеми на тези плетки, нека ми прати на sneja_ivanova@abv.bg или да качи тук и да ги обсъдим! Също така, ако молбата ми е неподходяща за темата, моля ви, пренасочете ме къде да пиша - нова съм във форума и не съм много наясно с правилата, а и по принцип нямам опит с писането във форуми! Но ето - необходимостта и желанието си казват своето... Ще бъда безкрайно благодарна!!!

# 277
Честита баба Марта мили плетачки

http://www.facebook.com/album.php?id=100002000978538&aid=19806#!/

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 00:17 от sme6k@

# 278
Рекапитулация за размяната на подаръци:

Nelito 6704, Лиска, pepito 21, niunia, blue eye, butterfly, nela 66, Snejana G, Beborana, slavip, tuly, ruumkata, B12, DG, inik, S_SIYANA, Gabie  и моя милост!

Имаме си дружка от Испания!  Flutter

До обяд ще ги разджуркам на ЛСта и ще помоля да не се издавате!  Heart Eyes

Още идейки за изненадки - http://fascinata.blox.pl/html

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 09:45 от big pufana

# 279
Благодаря на всички ,за идейте за детското одеалце ,ето на какво се спрях като начинаеща,това оплетох снощи:

сега като оплета големия квадрат ,ще направя още малки квадратчета и ще ги прикрепя към големия ,като го завърша ще снимам да го видите готово ,а по края се чудя дали да му направя помпони( нали имам машинка  Grinning) ,как ще е по-добре newsm78

# 280
В12, чудесно е! Начинаеща била, да, да. Я виж тук за идейки - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469939.0 от нашите хора профитата.

# 281
Здравейте, момичета и Честита Баба Марта! От скоро започнах да се занимавам с плетене и в момента имам сериозни затруднения с английския и полуанглийския ластик. Моля ви, който има на разположение някакви схеми на тези плетки, нека ми прати на sneja_ivanova@abv.bg или да качи тук и да ги обсъдим! Също така, ако молбата ми е неподходяща за темата, моля ви, пренасочете ме къде да пиша - нова съм във форума и не съм много наясно с правилата, а и по принцип нямам опит с писането във форуми! Но ето - необходимостта и желанието си казват своето... Ще бъда безкрайно благодарна!!!
Въпроса ти е точно за темата. Виж в библиотеката, в началото има едно описание на английски ластик от Дидиа. Оттук предложението на тити.
За полуанглийски ластик нищо не успях да намеря.

Стейси, честито! Да ви е жив и здрав! А на теб бързо възстановяване!  Hug   bouquet

И аз да попитам как се прави джобче, но не плетено отделно?  Confused  Blush

С нетърпение чакам да разбера коя е жертвичката ми.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 10:33 от pepito21

# 282
И аз да попитам как се прави джобче, но не плетено отделно?  Confused  Blush

Свиваш няколко бримки, там където искаш да е джоба и продължаваш да плетеш до края на реда, като върнеш после опаковия ред, наддаваш толкова бримки, колкото си свила над същото място за джоба. Получава се дупчица за джобчето. Продължаваш да плетеш до края на реда и нагоре. След това надплиташ горната част надолу, за гръбче на джобчето. Другата, предна, долна част надплиташ с капаче примерно и го зашиваш от двете страни, за да не се вижда гръбчето.

Дано ме разбра, Пепче.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 11:05 от big pufana

# 283
Здравей, pepito21! Разгледах описанията, към които ме насочи, но аз на теория ластика го знам. Събрала съм си 5-6 подобни негови описания, казани по различен начин. Все си мисля, че поне една схема и най-простата да е, по-добре би ме ориентирала в момента. Някак си колкото и да се опитвам, просто не излиза, но ако го погледна схематично, може би ще успея...

# 284
Здравей, pepito21! Разгледах описанията, към които ме насочи, но аз на теория ластика го знам. Събрала съм си 5-6 подобни негови описания, казани по различен начин. Все си мисля, че поне една схема и най-простата да е, по-добре би ме ориентирала в момента. Някак си колкото и да се опитвам, просто не излиза, но ако го погледна схематично, може би ще успея...
Отвори си имейла,пуснах ти видео Peace

Общи условия

Активация на акаунт