Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
имам си другарче по подаръче newsm44 newsm53
и  съм smile3505

# 316
Предполагам, че точно тук имате отговори на моите въпроси и предварително съм ви благодарна   bouquet 
Ако знаете от къде в София мога да си  купя тази прежда:
http://alexanderyarn.com/prejdi/prejdi-efektni/m-lberi.html
Иска ми се първо да я видя, преди да я взема, затова от сайта не е алтернатива за мен.

И вторият ми въпрос е каква прежда да си взема за бебешка пелена на една кука?

rozaly на Алабин 20  там има но какви цветове незнам

# 317
  • София/Овча купел 2
rozaly ,мисля че съм я виждала и в магазина в Овча купел,на ул.Монтевидео Peace.
А за бебешко одеялце, Джинс на Ярн Арт. В същия магазин. Simple Smile
Съгласна и с това.

# 318
Ето ги и моите опити със Зайчетата Wink на Коско толкова му харесаха, че поиска да му ги закача и излизахме навън така!!! Joy hahaha

# 319
И аз си имам другарче за подаръци  Hug и не мога да ви опиша, колко е малък света просто  Laughing

# 320
И аз си имам другарче за подаръци  Hug и не мога да ви опиша, колко е малък света просто  Laughing

Значи Мисис Бог, т.е. аз съм си свършила работата добре?!  Joy

Бътърфлайче, ама чудни са зайкосите мартеница. Браво за идейката!

# 321
Благодаря за поздравите и хубавите пожелания!

биг пуфана, в момента тегля Верена-та.  Hug Как ги надушваш!
Супермен, добре дошъл! Интересно ми е на колко години си, та така се изказа за младите....

# 322
Пуфи, един път си  Hug

Супермен, аз съм на 22, така че съм представител на младите, които плетат. С две думи- плетачеството е живо и сред младежта. Друг е въпроса, че хората които не уважават ръчния труд в България са повече от тези, които го уважават (пфу малко се отплеснах  Laughing)

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 19:07 от DG

# 323
И аз си имам другарче за подаръче! Потривам ръце и ще мисля как да я изненадам, и зарадвам надявам се!

# 324
xD 16
за толкова млади ставаше и въпрос.. поне според мен
не че не си млада DG ама .. има разлика от 6 години ~20-35%
>.< стискайте ми палци след още 120 учебни дни моля ви

# 325
big pufana, благодаря! Сега оставя да реша, какъв ще е подаръка, че да го почвам...  newsm78  ... датата на изненадата Великден ли остава?

# 326
Великден. Трябва да се разберем за дати за пращане, защото имаме чуждоземки.

# 327
През Страстната седмица .И без това тогава не се плете и изненадите би трябвало да са готови .

# 328
Защо да не трябва ? А и се сетих сега гледах някъде един немски сайт с плетени яйца и такива  за великден но незнам къде го открих и май не ми е запазен при линковете }:

# 329
  • на Русе
Здравейте,
и аз си имам "жертвичка", даже измислих няколко изненади  Party Обаче имам един въпрос - изненадките имат ли тема, т.е. задължително ли е да са свързани с Великден? И още един въпрос Simple Smile - колко голям трябва да е подаръка? Притеснявам се напр аз да изплета ключодържател /напр/, а да получа елече ... /незнам дали ме разбрахте/.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт