Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 192
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
На печелившите - ЧЕСТИТО   bouquet Сега ще чакаме с нетърпение Великден,за да видим какви красоти сте сътворили отново  Hug
А може ли предварително снимчици,преди да пратите подаръчетата  Blush Laughing

# 331
Добър сняг, момичета. Сипе, сипе! Третомартенски поздрав за всички, които се чувстват свободомислещи хора!

Един мартенски заек - http://rosetka.blogspot.com/2011/01/tot-samyi-zayats-mk.html

Обаче имам един въпрос - изненадките имат ли тема, т.е. задължително ли е да са свързани с Великден? И още един въпрос Simple Smile - колко голям трябва да е подаръка? Притеснявам се напр аз да изплета ключодържател /напр/, а да получа елече ... /незнам дали ме разбрахте/.

Подаръците не са тематични. Който е оставил насоки и желания, максимално съм се приближила до тях. Подаръкът няма размери и стойност, защото е от сърце! Това не е конкурс По-По-Най.  Joy

Имаме още две кандидатки за подаръци. След джуркането са обаче. Демек ще се узнаят взаимно. Тъпичко ще се получи, ама ... няма начин. Мисля по въпроса.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:42 от big pufana

# 332
Добро утро!   food010
Честит празник на всички!!!

Здравейте,
и аз си имам "жертвичка", даже измислих няколко изненади  Party Обаче имам един въпрос - изненадките имат ли тема, т.е. задължително ли е да са свързани с Великден? И още един въпрос Simple Smile - колко голям трябва да е подаръка? Притеснявам се напр аз да изплета ключодържател /напр/, а да получа елече ... /незнам дали ме разбрахте/.
Лека нощ!
За подаръчетата по-принцип се разбрахме да са малки и от сърце.
А за темата не знам и аз това се чудех.  Thinking

xD 16
за толкова млади ставаше и въпрос.. поне според мен
Не разбрах за каква възраст става на въпрос... Че и аз се считам за млада плетачка  Whistling Чакам с нетърпение да покажеш нещо свое, хващай майчето да показва.
 fingerscrossed за след 120 учебни дни.
пасхальные яйца

Съншайнмери, разбира се че не може.  Sunglasses Ще ги покаже този които ги получи.

Значи срок на пращане 18.04-23.04, нали?

П.П. Пуф, успокои ме, вчера цяла вечер се ровя за великденски идеи, и открих доста красоти, ама ще останат за великденския базар.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:29 от pepito21

# 333
Добро да е .. ама не е
>.< баща ми влетя в стаята към 8 че съм щял да закъснея за училище
.. добре казах му че е празник и заспах ..

котката рови в легена и се мъчи да си до зарови "подаръците",но навсякъде разхвърля камъчета а майка ми започва да вика с надеждата котката да спре (бяха й заети ръцете с нещо и не можеше да я изкара от легена) .. събудих се .. заспах .. някакви пилета почнаха да пеят
.. сетих се че баба ми е на гости и това е телефона й.. беше в стаята ми ,ноо заспах .. звъни пак и си казах че днес всичко което издава звук днес не иска да спя .. и сега май е ред да ви честитя 3ти март и свободата {:

# 334
  • София
 Joy ЕЕ, Супермен, голяма си скица!!
Да ни е честит 3ти март!

# 335
Тея фриволи много красиви бе. Ще ми се да разгледам още от тях. МОже би ще направя нещо такова за другарчето ми за Великден.

# 336
  • София/Овча купел 2
bgЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ БЪЛГАРИ!!! bg
Мартенското зайче много сладко smile3501.
Май всички вече знаете какво ще спретнете за другарчето,само аз още newsm78 newsm78 newsm78.

# 337
  • София
Само на дължина , но около 10 -12см на дължина от 60, а не е само бамбук, състава е 65% кашмир+35% бамбук Weary

Боже - на 23 страница сте!   bouquet
   Да питам къде мога да си намеря прежда с този състав? Купувала съм си само бамбук, но с кашмир не съм намирала... Връщам се да ви чета и разглеждам  Embarassed  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
  • София
Само на дължина , но около 10 -12см на дължина от 60, а не е само бамбук, състава е 65% кашмир+35% бамбук Weary

Боже - на 23 страница сте!   bouquet
   Да питам къде мога да си намеря прежда с този състав? Купувала съм си само бамбук, но с кашмир не съм намирала... Връщам се да ви чета и разглеждам  Embarassed  Stuck Out Tongue Winking Eye

Моята я купих от магазина на пл. Македония, имаше избор на цветове, 3.50 лв / 50 гр.

# 339
  • ...до морето..
Здравейте момичета и честит празник на всички!

Искам да помоля за  схема на бебешко палтенце,което се плете отгоре надолу.
Благодаря ви предварително  bouquet

# 340
  • Варна
Аз направо си признавам, не мога да ви следя.
Надявам се да наваксам пропуснатото Peace
CynepMEH, направо ме разсмя. hahaha
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ и от мен!!!!!!
big pufana , още нищо не съм научила на една кука, нещо не ми върви и ми е трудно ooooh!
А дали има нещо като клипчета за учене на една кука Sick
Ами пак ще се включвам  bouquet

# 341
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

и малко позакъснял първомартенски поздрав http://ta4ebg.snimka.bg/arts/martenici-2011.572735.22496067

# 342
  • София/Овча купел 2
...
А дали има нещо като клипчета за учене на една кука Sick
...

В дясно излизат още много Simple Smile.

# 343
Здравейте момичета и честит празник на всички!

Искам да помоля за  схема на бебешко палтенце,което се плете отгоре надолу.
Благодаря ви предварително  bouquet
Потърси тук: http://club.osinka.ru/topic-46901

Все ще се намери нещо.

# 344

...a , още нищо не съм научила на една кука, нещо не ми върви и ми е трудно ooooh!
..
Код:
[shadow=red,left]следенето е лесно ако влизаш по 1-2 пъти на ден (: не изписват повече от 2-3 странички ии за трудното .. когато ми взеха кука и ме научиха да правя най-обикновенно синджирче го правих 2 дни ии сега .. го правя доста бързо и еднакво .. незнам дали е нормално 2 дни да се мотам на това но мисля че е добре със всеки труден бод да си го упражняваш повечко докато му свикнеш
най-лошото беше че бях с прекалено малка кука първия ден .. но пък после с точната ми беше по-лесно [/shadow]

щях да го изтрия и нищо да не пиша но ми е скучно и ... ами ... да де скучно ми е

Общи условия

Активация на акаунт