Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 098
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Ако може някой да ми даде идеи за Велик ден,зайченца или кошнички за яйца или нещо подобно,ще бъда много благодарна.

Нямам схемите!

# 556
Момичета имам нужда от вашата помощ. Искам да разчета  схема на сп.Sabrina но нямам легенда на знаците. МОЛЯ ако някой ги има да ми помогне newsm17  Благодаря предварително smile3525

# 557
Смешка на къв език е тая Сабрина, номер, година?

# 558
Germany март 2011   bik pufanka

# 559
# 560
Благодаря ти Пуф,много са хубави...розовичката си харесах със белите перли,имам и розова прежда,и такива перлички,още утре я започвам. Simple Smile

# 561
# 562
Pufanka немога да намеря условните знаци. Явно незнам как. Аз си купих списанието но немога да разбера другите условни знаци от схемата освен лицевата и опаковата бримка. Нещо не се оправям добре с лаптопа и затова не качкам нищо( не че са много) , а само ви чета. Благодаря че ми помагаш smile3525

# 563
Смешка, кажи ми кой модел е от руската Сабрина? Ще ти помогна, с каквото мога.  Simple Smile

# 564
Пуфанка  модела е 14 .А ти от къде ще намериш схемите? Там има само модели. Аз ли немога да ги намеря?

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 18:25 от sme6k@

# 565
Ако може някой да ми даде идеи за Велик ден,зайченца или кошнички за яйца или нещо подобно,ще бъда много благодарна.

Аз имам това за тази: стр. 1, стр. 2.

По-напред в темата бяха дадени много идеи за Великден!

sme6k@, от линка които ти е дала Пуф може да си свалиш Сабрината със схемите - като кликнеш на един от тези бутони "СКАЧАТЬ с letitbit; СКАЧАТЬ с -spam279- или СКАЧАТЬ в формате djvu"  и следваш "инструкциите".

# 566
Пепито 21 възможно ли е да не ги сваля защото не съм се регистрирала?

# 567
Аз да се похваля - направих 18 (по 4 от цвят, тъй като реших да са цветнички - жълто, оранжево, червено и кафяво) малки квадратчета 5х5 см. за терличките, утре ще си събирам, сглобявам, зашивам и т.н...... Дано се получат!!!

Ще се опитам да направя и някакви снимки, макар и с телефонът ми Confused

Спокойна вечер и много вдъхновение ви желая на всикчи!!! Hug

# 568
sme6k@, и аз нямам регистрация. Даваш на първия бутон "СКАЧАТЬ с letitbit" отваря ти се нов прозорец, от там бутон "regular download", отново ти се отваря нов прозорец, изчакваш 60 сек, след това "Download on slow speed", отново изчакваш 60 секунди след това кликаш на бутон "Link to the file download", отваря ти се рекламен прозорец, като върнеш на предния вече може да свалиш файла.
Дано ме разбра.  Blush

# 569
Радвам се, че ви хареса зайчето ми. Знаех си аз, че като го снимам до градинката ми, няма да се забележат несъвършенствата му  Grinning
Сега имам друг проблем. Харесах си една туника от едно момиче. Има я на първата снимка в този ми албум
https://picasaweb.google.com/Ahinora/XlPkaF#5580678064211062770
Дотук съм го докарала, но не знам как да продължа. Съвсем не ме бива в свивките.  Embarassed Плетката е почти до подмишницата ми. Не знам колко фигури да оставя за деколте и как да плета по-нагоре  ooooh! Моля сърдечно за помощ, ама с обяснения като за абсолютен невежа  Hug

давам ти форум за конкретния модел,дано да ти помогне:

http://club.osinka.ru/topic-70881
Благодарско! Свалих си снимки и по тях ще гледам как да го правя.   bouquet
И благодаря на момичето, което ми писа на лични. Но утре ще го чета, че вече съм скапана...

Общи условия

Активация на акаунт