Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 31

• 68 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • в очите на дъщеря си

# 511
Не че е толкова важно , но само да попитам- Б. и Б. досега само веднъж ли са правили любоФ:)
Много им пречат като че ли:)

# 512
Не че е толкова важно , но само да попитам- Б. и Б. досега само веднъж ли са правили любоФ:)
Два пъти - в оранжерията и на яхтата.  Wink Не ги мисли, намират начин. Laughing Laughing Laughing

# 513
Два пъти - в оранжерията и на яхтата.  Wink Не ги мисли, намират начин. Laughing Laughing Laughing

като котките дето свари там и завари Mr. Green

# 514
Абе,как мислите,дали се е изчистила от "мръсотията" роклята на г-жа Бихтер?!  newsm78

В предната серия Бешир каза,че тая рокля никога няма да се изпере!  Cry И беше прав!

А дали се накъкаха двамцата с Бехлюл,като видяха колата как тръгва,а?!  hahaha Стана ми смешно,пък то май за рев си беше!

П.С.в четвъртък защо няма да има филма?!  newsm78 Ще дават игрален "Един прекрасен ден!"

# 515
Не само се накъкаха ами и подмириса май Rolling Eyes

# 516

П.С.в четвъртък защо няма да има филма?!  newsm78 Ще дават игрален "Един прекрасен ден!"
[/quote]

Най-вероятно заради националният празник 3 март.

# 517
  • España (Плевен)
Сега видях, че подливат вода след като тръгнат, а не преди като нас.

# 518
Аз така и не успях да гледам предната 80-та серия #Cussing out

# 519

Сигурно заради 3-ти март.  Peace

# 520

П.С.в четвъртък защо няма да има филма?!  newsm78 Ще дават игрален "Един прекрасен ден!"

[/quote]

Аз забравих за дните  ooooh! ,ама понеже не живея в Бг и доста празници пропускам.  Cry  Това е чудесно,че са се съобразили точно на този ден да не дават турски сериали,ама по случая да бяха пуснали "Време разделно",че да ни е пълен празника и да се сетим,защо го празнуваме.  Naughty

# 521

Бехлюл:

-Бихтер,моя си ,само моя Embarassed! Нали така newsm78?А чичо на същото мнение ли е? Tired

-Ами незнам Бехлюл,казвам му аз че неща ,но той само седи и си глади мустака...Хич не го разбирам. Sad

# 522
Страхотни облекла й спретват на Бихтер. Направо ми изтичат очите  Crazy Crazy Heart Eyes.
Имате ли идея каква марка са.
В надписите пише 2 марки с дрехи, гледах ги в сайта.. далеч са от истината.  Laughing

# 523
  • Пловдив

П.С.в четвъртък защо няма да има филма?!  newsm78 Ще дават игрален "Един прекрасен ден!"

[/quote]

Позна. Понеже е освобождението от турско робство.

# 524
Нихал пък как държи сметка на Бихтер какво прави в стаята на Бехлюл.

Общи условия

Активация на акаунт