Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 31

• 67 370
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
и....рекламата на Рексона

Къванч и Хазал на гости в шоуто на Беяз заедно със светската двойка Халит Ергенч и Бергюзар Корел Peace

http://www.youtube.com/watch?v=InhalnxbY_U&feature=related

# 601
  • Бургас
Ще ми е интересно да чета. Още един фен на сериала в мое лице  Wink

# 602
  • Пловдив
Аднан като изнасили любимата,сигурно ще му се наместят...тостестероните,че стига я гледа ''накръв'' Rolling Eyes

Ами на Бихтер и на Бехлюл хормоните се наместиха вече, като се из..каха, защо да не се наместят и на Аднан, все на ръчен режим ли ще кара Wink

# 603
Аднан като изнасили любимата,сигурно ще му се наместят...тостестероните,че стига я гледа ''накръв'' Rolling Eyes

Ами на Бихтер и на Бехлюл хормоните се наместиха вече, като се из..каха, защо да не се наместят и на Аднан, все на ръчен режим ли ще кара Wink

То не е лесно на ръчен режим.  Mr. Green Чокекът е стар,ама и той си има нужди.
Аз се чудя на Мадмоазел,толкова години на сухо,тя как ли се справя.  Whistling Whistling

# 604
  • Пловдив

То не е лесно на ръчен режим.  Mr. Green Чокекът е стар,ама и той си има нужди.
Аз се чудя на Мадмоазел,толкова години на сухо,тя как ли се справя.  Whistling Whistling

И аз се чудя, явно не е от най-страстните жени. Или си е имала чат-пат забавления в свободното си време, за които не се загатва в сериала.

# 605
Че има начини за "забавления",има,но ме съмнява тя да ги е практикувала.
Още повече,че в тази къща постоянно има хора.  Thinking
Горката,реката й отдавна е пресъхнала.

# 606

МУРАТ И БЕРЕН Wink Sunglasses

# 607

СНИМКИ ЗАД КАДЪР НА "ЗАБРАНЕНИЯ ПЛОД'НА ФОНА НА МНОГО ХУБАВА МУЗИКА Peace

# 608
Много хубаво клипче @Дари@! Peace

# 609
Сега се сетих на кого ми прилича Бешир - на Иван Костов.... Joy Joy Joy

# 610
Колко епизода остават?  Embarassed

# 611
сега ли аднан ще изнасили бихтер

# 612
Крайно време беше  Laughing

# 613
Сега Сега.....  ooooh!

Друго се замислих аз,колко е изобретателна Бихтер в лъжите си,винаги в точното време и на точното място,чак се чудя колко умен трябва да си,че така бързо да ти ги ражда мозъкът.  newsm78

И в същото време си мисля,колко е жалко,че няма нито един доверен човек на който да се довери и да му сподели и той да застане зад гърба й.... това е ужасно!  Cry

# 614
Сега се сетих на кого ми прилича Бешир - на Иван Костов.... Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт