Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 31

• 68 219
  • 734
  •   2
Отговори
# 420
Марианче, разбирам цитата ти, както и този на госпожата, но това не ми пречи да разсъждавам, какво би било, ако... Знам, че няма как да стане, ама какво от това? Какво да правя иначе в темата? Говоря от свое име и без лоши чувства.

# 421
Пускам ви едни хубави снимчици и продължавам да гледам "Небесно царство". Доскоро.

ХАЗАЛ КАЯ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 422
  • Варна
Пускам ви едни хубави снимчици и продължавам да гледам "Небесно царство". Доскоро.

ХАЗАЛ КАЯ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей много хубава както винаги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 423
  • Пловдив
Марианче, разбирам цитата ти, както и този на госпожата, но това не ми пречи да разсъждавам, какво би било, ако... Знам, че няма как да стане, ама какво от това? Какво да правя иначе в темата? Говоря от свое име и без лоши чувства.
Предлагам за да не се тъпче на едно място - говори се от 10 дни едно и също - не ми се чете. Това е едната от моите теми. Та ето моето предложение. Да търсим нови информации за нашите любимци. Да правим снимки, колажи, клипове - да развиваме темата. Иначе лично аз се
чувствам в блато. Никакъв растеж нагоре. С тоя развод - дотегна ми.
Всички сте ми много симпатични - не влизам за да не Ви дразня - но темата няма развитие.
Не ми се сърдете. Искам да разберете - напред и нагоре.
И за да не ми се сърдите - един неделен поздрав. Дано да го харесате.
http://www.youtube.com/watch?v=XMRelFh3vNQ

# 424
"Любовта изпълва всичко.Тя не може да бъде желана,защото сама по себе си представлява крайната цел.Не може да предава,защото няма нищо общо с притежанието.Не може да бъде държана в затвор,защото е като река и ще прелее." - Паоло Коелю-"Вещицата от Портобело"
newsm10Много точно!

# 425
  • Пловдив

Ето феновете правят колажи и ние им се радваме.

# 426
  • Пловдив
За по младите - аз не съм от тях - но сърцето ми е младо,
една моя любима песен.
http://www.youtube.com/watch?v=RryX6oY9Pik

# 427
gospojata винаги на точното място в точното време!  Hug Страхотни сте!   bouquet

Аз се отклонявам от дебата обаче от няколко дни все си мисля и все забравям да споделя с вас колко много ме дразнят двата "фишака" в прическата на Матмоазел  Sick направо се побърквам-гледам я на телевизора и започвам да си трия лицето,че така ми пречат  #Silly doh Вас не ви ли дразнят?!  newsm78

А относно Аднан-хора,нали знаете,че има едно колело дето постоянно се върти...когато той се опасяваше за младата си съпруга (още в самото начало) тогава тя мразеше Бехлюл и само се гледаха на кръв.Сега,когато е спокоен-те са заедно,а той им има доверие! 
На вас не ви ли се е случвало подобно нещо?!(не говоря само за изневери)  newsm78

# 428
  • Пловдив

И мен ме дразни мадмоазел. Тя поначало всички в темата знаят - ме дразни. Както беше казал Бехлюл - големи очи има и виждат много.
Смях се със сълзи. Колко точно.

# 429
Мен най-много в Мадмоазел ме дразни жестикулирането й с ръце, в последната серия забелязах, че и Нихал е прихванала този грозен навик. #Crazy

# 430
  • Пловдив
Напъвам се да харесам някоя от снимките на Хазал. Ами, че те и сложили обувки с ток - тока висок колкото баджака и. Искат да я направят по-висока - но не става. Даже е смешно. Деля долната част на три равни - бедро, бицепс и ток. Не става за манекенка. За актриса - бая хляб трябва да хапне - но от него ще вземе да надебелее още.
Да ме извиняват феновете и - но аз не нося очила, защото виждам.

# 431
За актриса - бая хляб трябва да хапне - но от него ще вземе да надебелее още.

Тя е още малка и не може да се очаква да прави чудеса, но ако гледаш новият сериал с нейно участие "Нарекох те Фериха", ще видиш че има доста голям напредък в развитието си. Така че в момичето има доста потенциал, който тепърва ще развива и с него ще триумфира върховете. Peace

# 432
Аз се отклонявам от дебата обаче от няколко дни все си мисля и все забравям да споделя с вас колко много ме дразнят двата "фишака" в прическата на Матмоазел  Sick направо се побърквам-гледам я на телевизора и започвам да си трия лицето,че така ми пречат  #Silly doh Вас не ви ли дразнят?!  newsm78
Определено са много дразнещи и за мен. Ужасно дебелата очна линия също. Peace

# 433
Напъвам се да харесам някоя от снимките на Хазал. Ами, че те и сложили обувки с ток - тока висок колкото баджака и. Искат да я направят по-висока - но не става. Даже е смешно. Деля долната част на три равни - бедро, бицепс и ток. Не става за манекенка. За актриса - бая хляб трябва да хапне - но от него ще вземе да надебелее още.
Да ме извиняват феновете и - но аз не нося очила, защото виждам.

Не ми се сърдете, но и аз споделям мнението на mariana51.

# 434
Защо да се сърдим, всеки има право да няма вкус. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт