Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 31

• 68 219
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз се отклонявам от дебата обаче от няколко дни все си мисля и все забравям да споделя с вас колко много ме дразнят двата "фишака" в прическата на Матмоазел  Sick направо се побърквам-гледам я на телевизора и започвам да си трия лицето,че така ми пречат  #Silly doh Вас не ви ли дразнят?!  newsm78
Определено са много дразнещи и за мен. Ужасно дебелата очна линия също. Peace

И мен ме дразнят  Mr. Green По-добре да ги хваща с фиби. Но чрез еднаквата винаги прическа искат да покажат, че е праволинейна и не е много отворена за промени. Хареса ми със спусната коса в спомените като по-млада.

# 436
  • Пловдив
За актриса - бая хляб трябва да хапне - но от него ще вземе да надебелее още.

Тя е още малка и не може да се очаква да прави чудеса, но ако гледаш новият сериал с нейно участие "Нарекох те Фериха", ще видиш че има доста голям напредък в развитието си. Така че в момичето има доста потенциал, който тепърва ще развива и с него ще триумфира върховете. Peace
Започнах да го гледам - но не ме грабна. Малко са красивите актьори. Даже в първа тема - присъствах. Пък и не може всичко да се гледа. Елате Вие да гледате Фатмагюл.
Разбира се, че с годините човек се изгражда. Но аз визирах височината и. Това ще я ограничава в избора на режисьорите  за някои роли. Не е от моя типаж. Но в ЗП много я харесвам. От тук нататък в сериала - ми става симпатична.
Говорех за снимките. Не става за такава работа тя.

# 437
alex, gospojata, mariana, теичка, темичката живна!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 438
  • Пловдив
alex, gospojata, mariana, теичка, темичката живна!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ами така се пише. Не се тъпче само около една идея с дни.
И на развода ще му дойде времето да го дъвчем. Единият ще го иска,
после другия - има време.

# 439
За актриса - бая хляб трябва да хапне - но от него ще вземе да надебелее още.

Тя е още малка и не може да се очаква да прави чудеса, но ако гледаш новият сериал с нейно участие "Нарекох те Фериха", ще видиш че има доста голям напредък в развитието си. Така че в момичето има доста потенциал, който тепърва ще развива и с него ще триумфира върховете. Peace
Започнах да го гледам - но не ме грабна. Малко са красивите актьори. Даже в първа тема - присъствах. Пък и не може всичко да се гледа. Елате Вие да гледате Фатмагюл.
Разбира се, че с годините човек се изгражда. Но аз визирах височината и. Това ще я ограничава в избора на режисьорите  за някои роли. Не е от моя типаж. Но в ЗП много я харесвам. От тук нататък в сериала - ми става симпатична.
Говорех за снимките. Не става за такава работа тя.

Не става за модел - ниска, набита, в г... развита. Не! Трябва да поработи доста над себе си.
Иначе в ролята  е симпатично младо момиче, интелигентно, добро и наивно. Пухкавко!

# 440
Бихтер е много объркана в момента и не знае по кой път да поеме. Но според мене главната заслуга за това, т. е. за прибързаната и женитба с Аднан, е на майката и.
И ако се замислите малко, ще установите, че Фирдевс / или както аз я наричам ФБР-то/ играе главната роля във филма  итя дърпа конците, за да е винаги осигурена.

# 441
Hazal Kaya не мога да я възприема в образа на жената-вамп.Дали заради изградения вече образ като Нихал,не знам,но не ми харесва така.Преди време гледах едни снимки в ретро стил.Там ми харесваше,даже я оприличих с известна звезда от 60-те,но не мога да се сетя как се казваше актрисата.

# 442
На мен пък Хазал Кая ми харесва много повече от Берен Саат. Писала съм го вече май, но нищо. Wink
И двете са красиви, но Берен е с по-обикновена красота, докато в Хазал има нещо по-нестандартно и екзотично. Освен това очите й са невероятни. Hug Heart Eyes А като актриса се справя много добре. Не мисля, че отстъпва на някого в ЗП. Wink

# 443
Финалната сцена-анимирана

Вариант №2

# 444
На мен пък Хазал Кая ми харесва много повече от Берен Саат. Писала съм го вече май, но нищо. Wink
И двете са красиви, но Берен е с по-обикновена красота, докато в Хазал има нещо по-нестандартно и екзотично. Освен това очите й са невероятни. Hug Heart Eyes А като актриса се справя много добре. Не мисля, че отстъпва на някого в ЗП. Wink

И аз така... на Нихал не й отивали токчета, ами я вижте Берен как "ходи" с тях...  hahaha

# 445
  • Варна
Споделям мнението ти  Hug Hug Hug

# 446
Лека нощ,Слънчица!   Hug

Лека и успешна седмица ви желая!   bouquet

# 447
Напъвам се да харесам някоя от снимките на Хазал. Ами, че те и сложили обувки с ток - тока висок колкото баджака и. Искат да я направят по-висока - но не става. Даже е смешно. Деля долната част на три равни - бедро, бицепс и ток. Не става за манекенка. За актриса - бая хляб трябва да хапне - но от него ще вземе да надебелее още.
Да ме извиняват феновете и - но аз не нося очила, защото виждам.

Не ми се сърдете, но и аз споделям мнението на mariana51.

newsm10 smile3501

# 448

Поздрав за лека нощ, понеже виждам, че сте на тема Sertab Erener.

# 449
  • Варна
За феновете на най сладкото момиче в сериала  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт