Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 31

• 68 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Последните две излъчвания по Тв-то ги пропускам.Уфф.
Не оправдавам по никакъв начин постъпката на Аднан - арогантна,неморална и подсъдима.Какво като му е съпруга? Насилието е насилие - акт срещу волята на отсрещния.
Та в този ред на мисли - През целия филм ставаме зрители на допуснати грешка след грешка oт всички персонажи - непоправими грешки.
Не е вярно,че Бихтер е неспособна да обича.Обичаше лудо и истински Бехлюл,само и единствено него.

# 676
Не, не е това живота. Това е нещо, което казваме как е най-правилно, но много рядко го изпълняваме. Не може винаги да правиш щастливи хората, които обичаш, особено ако обичаш 2ма, и то по коренно различен начин. Аз не съм гледала филма отначало. Но се замислих над думите на Денимира и съм абсолютно съгласна с нея. Peace

Да не винаги, но поне аз се старая възможно най-много пъти да ги правя щастливи. За разлика от Бихтер, която нищо не направи, за да бъде съпругът й, който "уж" обича щастлив.

# 677
NotApproved, сериите ги има тука примерно http://www.dailymotion.com/relevance/search/ask-i%20memnu%20ep.%2080 , или http://gledaiseriali.com/category/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0 … 0%BB%D0%BE%D0%B4/ .  Имаше закъснение тия дни наистина.

# 678
Тръпки ме побиват като чета....Никой няма право да насилва никого, дори и това да е собствения мъж....отврат! Sick Sick Sick

А относно фенките на Перла и техните постове - те никога няма да харесат друга партньорка за Къванч, така че не ме вълнуват мнения на хора, които са се вманиачили, има ги и в други теми.

# 679
Благодаря.Гледала съм вече няколко пъти епизодите в Ютюб,но все пак ми се искаше да ги гледам и дублирани на бг.

Бихтер е толкова отчаяна,хванала се е за Бехлюл като удавник за сламка.

# 680
Славе виже сега, понякога човек си има всичко, но това не му пречи да бъде самотен, да се чувства неразбран. Майката на Бихтер е ужасен човек. Тя се вре навсякъде, иска да управлява докрай живота на дъщеря си. Битхер се опитва да се оттърве от сянката й, но явно не е никак лесно. Пейкер е всичко друго, но не и човек с който можеш да споделяш нещо лично. Тя все бърза, все е една отвеяна. Да не говорим, че извади голям късмет, че майка й не живее с нея, а с Бихтер. Не ми се изреждат глупостите на Фирдевс, но аз ако имах такава майка, щях да се самоубия даже и преди да срещна Бехлюл. Бихтер е взела много нейни черти. Единствения й по-близък е Аднан, ама как да му сподели чувствата си към Бехлюл, и това, че си лягат чат пат, като на приятелка ли? Самотна е, няма с кого да сподели нищо. Аз дори не знам какви неща я вълнуват, освен забранения й плод... Но при всички положения личи, че е самотна, че таи всичко в себе си, а когато може споделя с Бхлюл. Човек, който не споделя, а насъбира всичко е наистина способен на всичко.
Айде стига с клишетата моля ! За да се чувстваш самотен не е нужно само да нямаш обкръжение. Важното е какво е това обкръжение какви са отношенията ти с него.
Леди Ви, замисли се, ако никога не го беше правила щастлив, дали мъж като Аднан би седял с нея толкова време?

# 681
  • Пловдив
Не е вярно,че Бихтер е неспособна да обича.Обичаше лудо и истински Бехлюл,само и единствено него.

Обичта на Бихтер (към когото и да е) има крайна неосъзната цел тя самата да се чувства комфортно, консуматорска насока. Тя не познава порива да се раздаваш за някого, да живееш за него, та дори той да не е вече твой. Що за обич е, ако на всяка цена обсебиш обекта.

# 682
  • Пловдив

А относно фенките на Перла и техните постове - те никога няма да харесат друга партньорка за Къванч, така че не ме вълнуват мнения на хора, които са се вманиачили, има ги и в други теми.

Понеже аз съм фенка на "Перла" (което не значи, че не харесвам "Забранения плод"), не му е мястото да измествам фокуса, но в отговор на теб: гледала съм сцени на 3 партньорки на Къванч (Сонгюл, Седеф и Берен), но в други филми, потвърждава ми се извода, че най-владее актьорското майсторство С.Йоден. И не че Берен не е добра, напротив- но както една потребителка беше писала, - суетност личи в жестовете й, сякаш внимава като играе да изглежда красива, и тази суетност и пречи да е на 100 % естествена. Не че не играе добре, но има още какво да учи. Слагам край на офф-топика.

# 683
Е как да не познава порива да се раздава за някого? Тя колко пъти караше Бехлюл да замине с нея? Едва ли щяха да се върнат... Ами то всички сме устроени така- да консумираме. Ти консумираш любов от мъжа си, той също от теб. Той може да дава повече, ти по-малко и обратното. Всички консумираме всичко. Ако не ти е комфортно с мъжа ти, и няма какво да консумираш от него, би ли била  с него? Предполагам, че говориш за друг вид консуматорство, в което искаш само да получаваш, но при нея не е точно така.

# 684
Да, но това да не си самотен вече си зависи и от тебе, нали. Имам предвид, че нейната изходна позиция не е толкова лоша, та да изпадне толкова самотна. Можела е да създаде верни приятелства, или поне едно, та да има с кого да си споделя. По-млада от БИхтер аз вече живеех съвсем сама в далечна чужбина, без финансова и емоционална подкрепа. Пък пак съм си намерила среда и съм се справила. така че не мога да я ожаля толкова, животът й е дал много повече от на други, във филма или изобщо. Неина е задачата да използва този потенциал.

# 685

Понеже аз съм фенка на "Перла" (което не значи, че не харесвам "Забранения плод"), не му е мястото да измествам фокуса, но в отговор на теб: гледала съм сцени на 3 партньорки на Къванч (Сонгюл, Седеф и Берен), но в други филми, потвърждава ми се извода, че най-владее актьорското майсторство С.Йоден. И не че Берен не е добра, напротив- но както една потребителка беше писала, - суетност личи в жестовете й, сякаш внимава като играе да изглежда красива, и тази суетност и пречи да е на 100 % естествена. Не че не играе добре, но има още какво да учи. Слагам край на офф-топика.

Beren niama zashto da vnimava da e krasiva, zashtoto tia naistina e krasiva na vsiakde i vsikoga. Izviniavam se no az pak ne razbiram kak izobshto moje da se sravniavat dvete aktrisi Songul I Beren po krasota. Na mene tova mi enapravo neveroiatno naistina. Ami che v ciala Turcia se znae che beren e pati po-krasiva ta dori i v weekipedia pishe she se miata za edna ot nai-krasivite jeni v sveta

# 686
  • Пловдив
Да, но това да не си самотен вече си зависи и от тебе, нали. ... Можела е да създаде верни приятелства, или поне едно, та да има с кого да си споделя.

Това питам и аз. Всъщност в поведението на Бихтер има нещо доста трагично- тя е слаба психически и все търси "сламката", без която потъва. Няма опора в себе си. Преди това е бил баща й, после се хвана за Аднан, след това направо се впримчи като удваник в Бехлюл и като го изгуби (но нямаше друг клон, за който да се е хванала), тя реши да не живее.

# 687
  • Пловдив

Beren niama zashto da vnimava da e krasiva, zashtoto tia naistina e krasiva na vsiakde i vsikoga. Izviniavam se no az pak ne razbiram kak izobshto moje da se sravniavat dvete aktrisi Songul I Beren po krasota. Na mene tova mi enapravo neveroiatno naistina. Ami che v ciala Turcia se znae che beren e pati po-krasiva ta dori i v weekipedia pishe she se miata za edna ot nai-krasivite jeni v sveta

roni2906, ти се регистрира, само за да напишеш 2-3 глупости ли, и то не съгласно форумските правила ? Къде сравнявам по красота, я се върни и прочети !
Обсъждам според мен коя е по-добрата актриса, а отделно, че Берен (да, тя е красива), но виждам някаква суетност и внимание в жестовете й, сякаш се самонаблюдава, което й пречи да си разгърне актьорския потенциал, то хем се учи, хем до голяма степен е талант.

# 688
  • на пистата
Това,че не си е дал сметка на време,че жена му не е на неговата възраст и може да дойде момент, в който да не го желае си е негова грешка.

Ще се върне Бихтер при него, усетих още "на закуска", когато тя беше гладна, а пред нея нямаше богато отрупана трапеза, а трябваше да мислят какво да сътворят от наличното в хладилника.

хахха.мъжо като видя тази сцена и вика-дружко си е да ти сервират други и всичко наготово. Joy

# 689
Ами то ролята и е такава, Бихтер е суетна...Ако си гледала нещо от Фатмагюл, ще видиш че не си права..Но както и да е, аз също харесвам Сонгюл! Peace

Общи условия

Активация на акаунт