Рисунки по стените

• 31 311
  • 73
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да ви покажа няколко рисувани стаи и да попитам за мнението ви. Благодаря предварително.  Simple Smile

# 1
ОЧАРОВАНА СЪМ!!!!!!
И аз искам ...................
С оцветители за латекс ли са?

# 2
Уникално как е направено. Малко повече инфо ако може. Благодаря предварително.

# 3
Красиви са! Вероятно децата им се радват.

# 4
Много ми харесват.
Ти ли ги правиш?
Какви са цените?

# 5
И предполагам, че боите са безвредни, щом са детска стая. Иначе са много хубави и забавни. Само втората картинка с пумата не ми хареса. Страшна ми изглеждаше  Joy, а и нямаше светли тонове в нея. Но това си е въпрос на личен вкус, за този, който си избира.
Определено обаче ми харесаха Peace

# 6
И аз да кажа-много са хубави и сигурно децата много им се радват! Само тази с пантерата и на мен не ми е по вкуса.   bouquet

# 7
Честно, струват ми се подходящи за детски клуб, детска градина, занималня, чакалнята пред кабинета на педиатъра, коридори в училища или отделна стая, която служи само за игра или нещо подобно. Но за детска стая /в която детето и спи, и учи/ са ми прекалено натоварващи и ангажиращи.
Първо, на тази стена/стени повече никога не може да сложиш мебел, а съм далеч от мисълта, че веднъж направена, детската стая не търпи промени /поне в стаите на моите деца непрекъснато нещо се добавя, заменя, маха... в зависимост от конкретни потребности, внезапно възникнали техни желания и т.н./. Второ, фокусираш вниманието на детето /предвид мащаба на изображението/ в някакъв герой/герои и, ако случайно то си хареса някой друг герой и иска да си сложи постер, плакат, просто няма да има къде.

# 8
Страхотни са!
Аз лично бих подбрала нещо от рода на кораба за стая, тъй като ако има мебели някъде, това ще е най-обрано и подходящо.
Но и не пречи да има по-голяма картина/сцена там, където е ясно, че никога няма да има мебели - под прозорци, над/на врати, таван (макар че там е доста трудоемко да се рисува), ниши и т.н.

# 9
Не ми харесват особено, често казано. Имам позната, която се занимава с това, художник е и рисува цели стени на детски стаи предимно, ами като го видиш еднократно - добре, но като си представя да гледам тая картинка с часове  ме дразни шаренията и ярките цветове.
Люковете на кораба ми харесаха обаче.
По същия нечин би ми харесало едно дърво например  в някой от ъглите /това от първата картина/ и да кажем подходящи закачалки в клоните на дървото, на които да се закачат дрехите. Нещо такова съм направила в детската стая на вратата, но с палма.
Но браво на авторката, рисува добре.

# 10
Ама авторката не е конкретизирала дали тя ги рисува. Пита е само за различни мнения. Така че може и да е художник, а може и да е някоя мама, която е пред дилемата дали да се спре на тях като избор за детска стая и какви са отзивите като цяло за подобни стаи.
Ако трябва да избирам рисувани елементи, това ще е по-скоро само на една стена. И пред нея килимче и така да се обособи кътчето за игра на детето. Може би трябваше да го уточня още в първият си коментар.
Ако прочетете коментара на baibibi, ще видите, че тя е много права в разсъжденията си. Тази стая ще се използва и в перспектива, не само една година.

# 11
Здравейте, ще отговоря на всички...Simple Smile Рисунките са направени от мен, а някои са направени от екип от няколко човека. Боите са акрилни на водна основа нямат миризма и са напълно безвредни.
 Рисунките могат да се променят винаги също така позволява да се боядисва отгоре с латекс. Относно цената тя варира спрямо проекта за рисуване сложност, време и т.н. Ако някой се интересува конкретно винаги може да се свърже с мен и да попита.

baibibi разбирам, че мебелите в стаята трябва да се съобразят с рисунката. Това е така. Например започва се от определена височина, която е малко над нивото на леглото или където ще има шкаф се оставя на един или два цвята.  

Любимите герои винаги си остават любими. Когато детето порасне винаги може да се пребоядиса и да се наредят плакати например. Идеята е да развием въображението на децата докато са малки. Да пораснат освен здрави и красиви също така да бъдат добри и позитивни в мислите си. Мисля, че когато е шарен и красив света около тях, така те ще растат с усмивка. Simple Smile

# 12
Аз бих си избрала нещо с Мики Маус, но вече нямам право на детска стая Joy
ramire, талантива си, поздравления. Както и за екипа с който работиш Peace

# 13
Любимите герои винаги си остават любими.

Склонна съм да поспоря. Поне що се отнася до моите деца. От 2 г. до 10 г. любимите герои се смениха над 30 пъти. Съдя по плакати и плюшки, които са прибрани и заменени с нови. Мечо Пух примерно изостана рязко назад в класацията още на шестия месец. Маугли и героите от Цар Лъв се застояха около година. Всеки следващ е шествал за все по-къси периоди. А тази промяна при фаворитите би налагала и промяна на картинките. Едва ли е рентабилно всяка година да се изографисва наново такова голямо пространство.
Както казах, ако е обособена стая за игра или обществена сграда, е чудесна идея. Изпълнението също ми харесва. Просто не го приемам за комбинирана детска стая, в която се спи, играе, учи и т.н. А и подобно пано оптически би смалило пространството. Малцина могат да си позволят детски стаи от по 30 кв.м.
Ако проектът е, как да го нарека, по-минималистичен, би ми допаднало. Имам предвид както размерите, така и по-пестеливо използване на цветове.

# 14

Ако проектът е, как да го нарека, по-минималистичен, би ми допаднало. Имам предвид както размерите, така и по-пестеливо използване на цветове.

Разбира се това му е хубавото, че е въпрос на индивидуален избор и може да се направи всичко. Който каквото предпочете.

Общи условия

Активация на акаунт