САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 62! 24.02.- 03.03.2011

• 51 124
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 45
  • София
има ли снимка на тези чувалчета за колко голямо дете са newsm78

За снимка първи пост погледна ли ?

Евкаbouquet Hug  bouquet !

# 46
Имам идея  Joy Изобщо не знам дали е възможно, но да питам. Има ли начин темата да е заключена за четене и писане и само с код да се влиза с нея, закодиран разбира се. Примерно 1,3,5,13,15,17 буква от азбуката. Пък нека я разкодира КГБ-то ако може  hahaha

# 47
  • Бургас
има ли снимка на тези чувалчета за колко голямо дете са newsm78
В първия пост случааайно има снимки на чувалчетата, както и на останалите подаръци Whistling

# 48
  • София
    Аз си налучках HGDFS  за синьото чувалче
    и 8QLPG за зелената играчка
  На въпроса на Ева - той беше 20/29, защото с него пуснах само 2 полички http://www.laredoute.fr/vente-jupe-a-volants-bebe-fille.aspx?pro … e=1&pos=7_n_n и ми даде -20Е и играчката и БД. Когато при опитите не достигах сумата, която искат кодовете или бях сложила неща, които не се намаляват ми даваше 20% до достигане на сумата и тогава всичко ставаше -20Е.
    Благодаря!  Hug

# 49
Дали може да се намали тази http://www.laredoute.fr/vente-fer-a-repasser-philips-energycare- … =1&pos=16_n_n  newsm78 бях чела някъде че не се намалят, но немога да открия поста
Благодаря ви предварително  bouquet

Ютията е страхотна, имам я от дек 2009 г., тогава бяха олоко 130 лева, сега паднаха до 100-тина лева, така че ако не я намалиш, вземи си я от тук.

# 50
    Аз си налучках
При мен този дава sac parme...

# 51
# 52
   Аз си налучках
Аз съм си налучкала един код за играчката и от сутринта проверявам ,но все ми я дава изчерпана,много ми се иска за моите  деца.Ще се възползваме от чувалчета. Peace
Еве   bouquet

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 17:30 от zyzi2

# 53
  • София
От кодчетата за чувалчетата има ли въобще 20/29 ? newsm78 Останах с впечатление , че има, но никой не е споделил  Thinking  Crossing Arms

Ето ви за синьо чувалче - KJH67 (нацелих го като удрях ядосано по клавиатурата  hit)
 и розово чувалче KHH67

# 54
От кодчетата за чувалчетата има ли въобще 20/29 ? newsm78 Останах с впечатление , че има, но никой не е споделил  Thinking  Crossing Arms

Ето ви за синьо чувалче - KJH67 (нацелих го като удрях ядосано по клавиатурата  hit)
 и розово чувалче KHH67
ха-ха Joy, поудряй и за играчка малко Joy.

# 55
  • София
    Аз си налучках
   Права си объркала съм, че на листа са много кодове, които пробвах - 8QGLP  и пак проверих в суивито подаръка е
JOUET A TRAINER
Coloris : VERT ANIS
Ref : 3630617
  bouquet

# 56
Дали може да се намали тази http://www.laredoute.fr/vente-fer-a-repasser-philips-energycare- … =1&pos=16_n_n  newsm78 бях чела някъде че не се намалят, но немога да открия поста

Ютията е страхотна, имам я от дек 2009 г., тогава бяха олоко 130 лева, сега паднаха до 100-тина лева, така че ако не я намалиш, вземи си я от тук.
Все пак ще помоля някоя добра мама, ако знае как да си я намаля ще съм и благодарна десеткратно, много искам да я купя помогнете моля  bouquet

# 57

Все пак ще помоля някоя добра мама, ако знае как да си я намаля ще съм и благодарна десеткратно, много искам да я купя помогнете моля  bouquet
Намаля се със код за спално чувалче със 20 %

# 58
момичета моля ви ако имате все още код за синьо чувалче с бд че сега заредих картата.благодаря предварително

# 59
Заповядай кк67h

Общи условия

Активация на акаунт