САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 62! 24.02.- 03.03.2011

• 51 103
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Привет,
моля ви, бихте ли помогнали и на мен с един неизползван код за чувалче (розов)? Какви ли не комбинации изпробвах - вече не налучкам нищо...

# 946
Зравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало да му липсва подаръка от колета. Днес ми пристигна колет от 12.02. и не са ми изпратили покривката- подарък. Трябвали да им пиша? досега не ми се е случвало. Благодаря предварително. И простете  за спама...

# 947
  • София
Може ли някой, дето не е пускал чувалче, да пробва този код VGTTR и DR44Z.
Изписва ми L'offre ne peut être appliquée. La date de validité de cette offre est expirée и се чудя дали наистина е изтекла оферта или е чувалче, но не го дава, защото съм го пускала. Т.е. интересува ме дали като попадам на такива кодове, те са активни. 10x

newsm78

Мен пък ме интересува на кой свят живеете. Щом пазарувате от френски сайт, има 2 варианта - или знаете езика, или си превеждате с някакъв преводач и/или речник. И в двата случая значението на думата expirée е еднозначно. Да не говорим, че не са необходими задълбочени познания в чуждите езици, за да се знае значението на тази думичка, която фигурира и на кредитните/дебитните карти, които очевидно редовно ползвате, и на личните документи. Мъничко, съвсем мъъъничко усилие е необходимо. Явно обаче не винаги е възможно...

Извинявайте за офа, спама и под. излизания от темата, макари че съдържателна тема като такава нещо не се забелязва сред изпълнилите последните десетки страници молби за кодове...

# 948
Зравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало да му липсва подаръка от колета. Днес ми пристигна колет от 12.02. и не са ми изпратили покривката- подарък. Трябвали да им пиша? досега не ми се е случвало. Благодаря предварително. И простете  за спама...
Може, може, не си единствената, Криси, в другата тема писаха момичетата, че не са получили бялата чанта Sad , поне 1-2 такива поста съм видяла аз, а колко са в действителност не знам.
Да, има вариант да се направиш на перде и да им пишеш, че си искаш подаръка, макар че на вс ни е ясно,че той не е лично пратен и е незаконно ползван Wink ...ама пък като има възможност, защо да я пропуснем?
Пък като го погледнеш от другата страна, какво толкова ще стане, ако простичко си попиташ и си поискаш това, което си поръчала...ако ти откажат - нищо не губиш, но пък ако решат да те компенсират с друг подарък или същия е супер Wink

# 949
Търся сет - розов или син или чувалче розово или синьо, може покривка за легло.
благодаря предварително

# 950
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТГОВОРИТЕ Grinning

# 951
Момичета, споделете идея за нещо което се влияе от  тези кодове 20 от 29, правя едни неуспешни опити да оплозотворя един ваучер от 22 Е, а и да не го надвиша...Много трудна задача, особено, като го получих след капитулацията на намаленията  ooooh! newsm78 Sick #2gunfire а и сметчицата ми е на 0  hahaha Mr. Green

Благодаря на всички които са така мили да споделят!

# 952
опитай с вкарани от ел каталога Peace

# 953
моля, ако някой има излишен код за син спален чувал, за малък калпазан и реши да го зарадва   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 954
Цяла вечер пробвам различни комбинации с цел да открия код за розов сет, че да зарадвам малките зверчета, ама нейсе, излизат ми куп чанти, покривала, че даже и играчката.Моля ви дайте поне някакъв код, че да почвам да размествам букви, да прибавям цифри и дано най-накрая излезе нещо.

# 955
или за син сет, моля... имам за повечето подаръци, но искаме столче

# 956
Благодаря на всички мили момичета които се отзоваха  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Hug

# 957
моля, ако някой има излишен код за син спален чувал, за малък калпазан и реши да го зарадва   bouquet  bouquet  bouquet Hug

8BBLL  пълна ти е кутията Peace

# 958
  • Стара Загора
Момичета, споделете идея за нещо което се влияе от  тези кодове 20 от 29, правя едни неуспешни опити да оплозотворя един ваучер от 22 Е, а и да не го надвиша...Много трудна задача, особено, като го получих след капитулацията на намаленията  ooooh! newsm78 Sick #2gunfire а и сметчицата ми е на 0  hahaha Mr. Green

Благодаря на всички които са така мили да споделят!
Предварително се извинявам, знам че не е за тази тема, но кутията за ЛС на Vul4ica е пьлна. Vul4ica, нали знаеш, че можеш да пуснеш и порьчка с по-малка сума от ваучера, те автоматично ще ти пратят нов ваучер за разликата.  Hug

# 959
Моля ако някой има излишно кодче за синия сет да ми изпрати едно ЛС Praynig, благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт