САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 62! 24.02.- 03.03.2011

• 51 085
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 975
здравейте има 2 кода за -30% и синя или розова чанта   http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cc2593906df324ed87 не ми стана много ясно за какво е, но аз сега и без това няма да поръчвам 33650 и 33642

# 976
Здравейте, вече една седмица се мъча като грешен дявол за код за синия сет, моля някоя добра душа ако се смили над мен да ми прати на лични  bouquet Благодаря предварително!  bouquet

# 977
Видях доста налучкани кодове за чанта грис розе, само че не разбирам, един вид ли е тази чанта или има няколко? Уж трябва да е 20/29, а май не всички буквени намалят от 29, нали?

# 978
Цъфс, доколкото аз разбрах,когато пише розе-грис е тази на точките,а кагато е  грис-розе,то тогава е  другата  Simple Smile

# 979
Здравейте. Общо взето се справям, но този път доста се помъчих. Искам да намаля това още. Дали е възможно. Не е прикс верт
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … rodsize=undefined
някой  дали знае Rolling Eyes
А този код за кутиите за съхранение дали ще намалят от намалената цена. И ако някой има такъв код може ли да пробва

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 13:04 от mari_6

# 980
може ли някой да ми даде код за -20/29, няма значение какъв ще е подаръка Praynig

# 981
Здравейте. Общо взето се справям, но този път доста се помъчих. Искам да намаля това още. Дали е възможно. Не е прикс верт
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … rodsize=undefined
някой  дали знае Rolling Eyes
А този код за кутиите за съхранение дали ще намалят от намалената цена. И ако някой има такъв код може ли да пробва

Якето е от зимната колекция, настоящите кодове са за лятната, има няколко за зимната (виж първи пост) но не са особено изгодни

# 982
CRSVZ-сак  парме
JRSVZ-сак парме

# 983
целия първи пост го изчетох но кодовете за зимната колекция не ми намаля изобщо както пише на единия с нещо от албанците, но не става нищо

# 984
целия първи пост го изчетох но кодовете за зимната колекция не ми намаля изобщо както пише на единия с нещо от албанците, но не става нищо

С 50121 като добавиш нещо до 55Е веднага се намалява ... пробвах с 2 броя якета

# 985
да де. Ама е изчерпан подаръка. И аз пробвах  Sad

# 986
Аз не разбрах коя е тази SAC ,Coloris : GRIS ROSE. Някой има ли снимка ?

# 987

Виж дали не го пускат от време на време Simple Smile преди така правеха сутрин около 7

# 988

Виж дали не го пускат от време на време Simple Smile преди така правеха сутрин около 7
ок мерси Hug

# 989
  • София
Аз не разбрах коя е тази SAC ,Coloris : GRIS ROSE. Някой има ли снимка ?

Виж страница 58. Peace

Честит празник ! bg

Общи условия

Активация на акаунт