130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 496
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Честит 3-ти март и от мен!
Лени, пожелавам ти всичко да мине нормално и по-безболезнено!  Peace

# 106
  • Boston, MA
Надежда, аз така и не развих прееклампсия, но високото ми кръвно се считаше за висок риск за прееклампсия, затова не ме чакаха да родя, а индуцираха ражданията, въпреки че кръвното ми беше контролирано с лекарства.

Вече сте обсъдили нагоре, но и аз да кажа, не е ясно от какво се получава прееклампсията, но има определени фактори, които са рискови за получаването й - възраст, килограми, високо кръвно и т.н. За теб, мисля, има риск, защото освен настоящето ти високо кръвно, вече веднъж си я развила, и се счита, че е вероятно пак да я развиеш.

Лекува се прееклампсията с раждане, друго нищо не може да се направи, задържат симптомите доколкото могат, с лекарства, за да е колкото може по-дълго износено бебето.

За протеини хич не съм чувала, нямам представа защо ще се пият и с какво ще помогнат. Бета-блокърите са клас лекарства, аз съм пила атенолол, а сега пия лабеталол (него го пих през бременността също, уж по-невреден).

Стискам палци, не се шашкай предварително, почивай си колкото можеш, пий вода!

За пазаруването - напоследък сме предимно Гап, поради близост на магазина  Laughing, тук-там с малко Крукътс оцветен. Аз пазарувам и от ибей доста, ботушки за Дани последно:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma= … STRK%3AMEWNX%3AIT

В Олд Нейви им взех едни леки пухени якенца за около $3 всяко  Laughing.

# 107
h_angelova Честито бебче Ванко да ви е живо, здраво и много усмихнато и с късмет родено! Няма ли да ни го покажеш? И да ни разкажеш как мина? Hug

# 108
Кой търсеше детски дрехи за момченца. Днес в идели има дрехи на Кенет Коул ( между другото същите неща ги има в Маршалс, но с около $5 по-евтини)

# 109
http://www.buddyfruits.com/en/where-to-buy
za печалните души к всеки ден се борят с мисълта "какво има за обяд" (освен за вечеря ooooh!); сравнително читав продукт,децата го харесват много

# 110
  • usa
лени, то не останало! стискам палци да не е преди11, но по-добре изчакай да мине и уикенда, че уикендите обикновено били много бизи по болниците, айде да се разберем за 15 или 16, какво ще кажеш Wink?

аз онлайн не мога да пазарувам детски дрехи - даниел от около шестгодишен е много капризен за дрехи и особено обувки - ако не ги е одобрил, не ги носи, та трябва заедно да ги купуваме. но пък хареса ли си нещо, носи го до пълното му разпадане. девойките поне до десетинагодишни носеха каквото им дам, с него обаче нямам такъв късмет.

честит трети март и от мен bg!

# 111
  • USA
Миз, моят син е същият като твоя. Има много силни предпочитания за дрехи и обувки. Абсурд е например да му сложа блуза с яка,  риза с копчета - забрави. Имаме и обувки, които са необувани. Аз пазарувам онлайн, но му ги показвам първо да каже дали ще ги носи.

# 112
Лени, стискам палци! Леле, все едно беше вчера, когато ти се обаждах като се роди Ноли. Simple Smile))

Момичета, дайте някакви сайтове за дрехи подходящи за работното място, ( но и стилни също така) ако знаете  Praynig. Една много близка приятелка след дълго стоене в къщи като мен си намери страхотна работа в адвокатска кантора и иска да си вземе някакви нови офис дрехи на прилични цени. Simple Smile

# 113
  • Чикаго / София
Честит 3ти март и от мен! bg

h_angelova, честито синче и от мен! Да ви е жив и здрав!  bouquet

Надежда, не се притеснявай да пишеш и питаш. Ако някой може ще ти помогне с инфорнация. Дори и само да споделяш, пак ще ти е от полза.

Клер, нищо не мога да кажа по твоя проблем със седалката. Най-добре се обади и питай. Дано нямате повече такива инциденти!

Тандури и сайтове за работни дрехи не знам.

Не мога да се включа и с идеи за дрехи за момчета.

Изобщооооо... май можеше да си спестя този пост, ама ей на да се появя за малко. Laughing

# 114
Мимето , Ирка , благодаря много за пожеланията  Hug Всичко мина нормално с раждането. Към 2:30ам бяхме в болницата , бяха ми изтекли водите, към 8ам започнах да пушвам и в 9:01ам се роди малчо  Heart Eyes . Иска ми се да добавя снимка към текста тук , но не можах да разбера как става. Иначе от болницата съм със смесени чувства. Някои от сестрите се държаха много надменно и другото лошо беше, че нямаше топла вода... имали някакъв проблем откакто го построили новото отделение...  ooooh! та се къпах със хладка/студена вода  Close  Като изключим това, останах доволна. Малкия се роди 3920 гр , 50,8 см , а днес бяхме на лекар вече е 58,4 см и тежи 4,96 кг Simple Smile .
А да ви питам някой от вас пътувал ли е интернешънъл с дете под 2 години? Сега проверявах цените на билетите и разбирам , че и за малкия трябва да платя цялата сума, няма значение дали е на отделна седалка или в скута, което много ме учуди. А бях и чела някаква статия преди около 2-3 седмици, че вече трябвало да се плаща и за кар сийт и за количката като екстра багаж ? Някой , мнения или друга информация?

# 115
h_angelova, за дете под 2 г без място се плащат само летищни такси. За кар сийт и количка не съм чула да се плаща, инфото ми е от октомври миналата година.

# 116
h_angelova моя приятелка ще лети юни с детенце, което ще направи 1г април и съответно детето е без билет плаща летищни такси само, за карсит или количка не се плащаше, поне миналата година и сега не би трябвало поне аз не съм чула такива неща, количката си возиш малчо и точно преди да се качиш в самолета ти я взимат и при слизане от самолета ти я дават, а с кар сит ние си намерихме в БГ от позната и не го носихме нашия(ако можеш да намериш от там е по-добър вариант) Peace
За снимката копираш линк където си качила снимки(примерно аз качвам в снимка.бг)и го пействаш тук Wink

# 117
h_angelova, само ако купиш място на детето плащаш цял билет, за в скута са летищни такси. И моето инфо е, че за количка и столче не се плаща, най-добре провери на сайта на авиокомпанията, която ще използвате. Честито бебе!

анет, мерси за инфото за тениските.

Тандури, редовните магазини, които често обсъждаме/препоръчваме тук, имат и подходящи, стилни дрехи за работа - Джей Кру, Гап, Банана Репъблик, Експрес, Зара, също Анн Тейлър, Талботс, дори Н&М имат хубави, зависи какви магазини има около познатата ти и какъв е дресс кода в кантората. 

# 118
Здравейте мами!   bouquet
 Обръщам се към вас с молба,за помощ.Искам да се преместя в USA и искам да разбера как стоят нещата.Имам дъщеря на 3 години и я отглеждам сама,бащата няма никакви права над нея,тя е на мое име.
По образование съм техник-озелените.Как стоят нещата с детските гради,ако има такива,разбирасе и кое е по евтино бавачка или детско заведение?Какъв доход трябва,за да се живее нормално?
Всяка информация ще ми е от полза.
Благодаря Ви предварително!

# 119
http://www.buddyfruits.com/en/where-to-buy
za печалните души к всеки ден се борят с мисълта "какво има за обяд" (освен за вечеря ooooh!); сравнително читав продукт,децата го харесват много

Много ли е сладко?Че всички деца на училище пиели....

Общи условия

Активация на акаунт