130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
sipirumi, ще пиша със сигурност, когато знам датите.заминаването по принцип ще бъде през май и до 30 септември трябва да съм напуснала САЩ, така че колкото по-рано дойда, толкова повече врее ще имам да поработя.

# 76
  • The QC to be!!!
НАДЕЖДА а доки спомена ли нещо за стеройди ако се наложи преждевременно раждане  newsm78 Може и да си споменала, но правила ли си изследвания за нивото на вит. Д? Личен опит с бременност нямам, но моя близка загуби бебе в 19 седмица поради прееклампсия. Преди това имаше 4 спонтанни. След като загуби последното бебе, естествено забременя с близнаци, и след 12 седмица беше на легло. Едвам избута до 28 седмица като последните 4 седмици беше в болницата. Бебетата се родиха добре и скоро ще са на 2 год. По край нея знам, че единственият лек за прееклампсия е да родиш. За съжаление няма друг лек. Може да се ползват лекарства за ВКН, но както лекара ти е казал, това може да прикрие самото състояние. И мойта позната имаше ВКН, но само по време на бременност, преди или след не. Теглото също оказва влияние, а тя е поне с 30 кг. наднормено  Confused Бета-блокър са група медикаменти който свалят кръвното в следствие на раширяване на кръвоносните съдове, понижават пулса и още 1-2 неща, има различни видове, но е най-добре да питаш лекара ти за това той кой вид има в предвид, че даже и като марка. Дано въпреки ВКН не развиеш прееклампсия и страховете ти да са излишни  Praynig Praynig Praynig

# 77
Бейби, говорихме и затова- каза, че ако се стигне дотам и се наложи ще ми сложат 2 стероидни инжекции (аз мисля, че в БГ курсът е повече инжекции  newsm78 ) Но това е на доста по-късен етап.
А ти защо също споменаваш вит. Д- питам те, защото моята инернистка преди това на 2 пъти ми беше тествала вит. Д и каза, че се нуждая от още поне 2000 МЕ, но аз вземам общо около 700 МЕ. каква е връзката между недостига на вит. Д, ВКН и преекламсия? Бях чела, че вит. Д може да предпази от преекламсия (моят ОБ изобщо не е на това мнение). Но не зная моята интернистка защо ми тества тогава вит. Д

Да са живи и здрави децата на твоята приятелка, много се е намъчила преди да ги има. Също ли е получила преекламсия с тях, в болницата знаеш ли с какво са я лекували през тия 4 седмици? Преекламсия ли е била причина да ги роди толкова рано- ох, извинявай че така питам, но ми е много притеснено и събирам всякаква информация. Мислиш ли, че това, че е лежала само я е спасило от преекламсия/ВКН?
Нифидипина също ли е бета - блокер? (ще прочета повече из нета за тях)
Благодаря за пожеланията ти!  Hug
Май оспамвам темата, извнявайте!  Confused

# 78
Нифидипина е calcium-channel blocker, по различен начин действа, аз даже съм пила нифидипин, за да се излекувам от нещо причинено от бета блокър.
Ето тук има списък с примерни бета блокъри:
http://en.wikipedia.org/wiki/Beta_blocker#Examples_of_beta_blockers

Надежда, съжалявам, че не мога да ти помогна с повече информация. Стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин, а ти не се притеснявай да ни пишеш.

# 79
 Момчешките майки, пратете по някой линк с обувки и дрехи за момчета, не бебшки( 6г.)
Лени и Бубка са много в час Laughing с онлайн пазаруването.

Момичета, коя работеше в Хол Фудс?

# 80
МВК работеше в Хол фуудс

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 18:09 от Лeни

# 81
so what?, не съм Лени и Бубка, но съм момчешка майка и да кажа Laughing.

Последните няколко сезона основно от Крукътс( джей кру), Зара кидс и Боден. Обувки от Запос и Зара. По това време на годината винаги има поло шъртс и ризи на Ралф Лорен в Маршалс и ТДж Макс.
Боден след първа покупка, изпращат на имейл и по пощата купони Peace.

# 82
боден . дж.кру са ми скъпи за вандалщинаха на к се подлагат дрехите у дома,макар с дискаунти; обувки от 6pm.com ; много съм доволна от тях,запос имат по-голямо разнообразие,но не са ми цена-оправдани в сравнение. Друго пазарувам на живо Laughing

# 83
 Благодаря, все търся нещо интересно да е. Нали с момчетат сме по-ограничени. Особено обувките са ми много дерт.
Бенс, все си мисля, че AJ е още мъничък, а той пораснал вече. За 6год. младеж по Тж. макс и подобни, вече няма почти нощо за съжаление.
Анет, на живо е най-добре.
Лени, мерси за идеята с купоните.

# 84
  • The QC to be!!!
НАДЕЖДА - да, причината да ѝ предизвикат раждането в 28 седмица беше преекламспия и кръвното ѝ се качи страшно много. Да, лежеше за да държи кръвното си ниско, но тя лежа не само в болницата а и преди това у тях след 12 сед. Но след като ѝ се повиши кръвното много я взеха в болницата за да може да следят бебетата нон стоп. Както писах вече, единственият лек е да родиш. Каквото и друго да ти дават... не е лек. Покрай нея четох тогава статистики относно нивото на вит. Д и връзката с това да има предразположение към прееклампсия и изследвания показват, че при жени с ниски нива вероятността да се получи е мн. по висока. За това те попитах. Стискам палци  Praynig

# 85
всеки с дертовете си Laughing аз пък търся специално неинтересно,ако може да е без терминатори, рошави певци, паети, висулки, капси, динозаври,мусове, изречения, ципове и пр.Напоследък имам късмет с тънък памук,немачкаеми ризи със стандартен м десен без красоти и съм много хепи..

# 86
Бенс, все си мисля, че AJ е още мъничък...

Ноли на Лени е по-малък Laughing

За обувките до сега въртя едни и същи марки и модели Crazy - Пума и Адидас за есенно-зимния сезон, пролет-лято Конвърс и чифт сандали. На Зара - тип кларкове за сняг и дресинг ъп. За младежи виж ванс, кедс и т.н. марки се тачат на тази възраст.

На неинтересните(плейн)  дрехи също съм почитател,  не съм фен на картинки,  но имам слабост към райето и  Ейдж е пълен с такива Laughing.

анет, сподели за тънкия памук от къде са, плийз.

# 87
  • USA
Надежда, дано този път не получиш преекламспия този път или ако се случи да е поне към края!
so what?, аз пазарувам от zulily, добри неща с голям дискаунт. Някоя мама от тук ми препоръча този сайт, не помня коя е , но много, много й благодаря  bouquet! От тогава не съм купувала дрехи на Стейси от никъде другаде. Ако някой не го знае, пишете имейл адреса си, за да ви пратя покана.

Какво стана с Вики и Цона? Всичко наред ли е при тях?

# 88
Бенс, от магазини на Зара ли пазаруваш? Или онлайн? Или аз гледам отдавна сайта им без да виждам как да стане това?  Blush

# 89
maimun77, същите неща от zulily излизат по-евтини в ideeli. Преди седмица поръчах от ideeli, днес същите излязоха в zulily, само дето са малко по-скъпи във втория. Чудя се дали двата клуба не са на един и същи собственик, щото тази тенденция съм я забелязала отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт