На море в Турция - тема 13

• 76 021
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За Лимак Лимра мога на лични да разкажа,че да не се повтарям.
Ние бяхме средата на септември в Кемер и беше много топло,а в Анталия и където няма планина сигурно още по жега.

# 571
  • София
Здравейте, имам потвърдена резервация за полета на 21.05.2011 г. за Анталия, но от Аква тур ми поискаха допълнително по 7 евро на човек за летищни такси (казаха, че са вдигнати от 79 евро на 86 евро). Никъде не срещам подобна информация и се притеснявам - не че съм за тези пари, но просто ми е интересно защо не откривам инфо. Някой знае ли нещо по въпроса?

# 572
  • Beyond the Frontiers
Да така е. Тази година във договорът за организирано пътуване изрично е упоменат този момент - в случай на повишаване на горивната такса, сумата се дължи от клиента, дори при вече направена и платена резервация.
Тез тур пуснаха днес съобщение, че за полета на 14 май таксата се вдига с 7 евро на човек и е дължима от всички.  Peace
За полета на 14.05 до Анталия на авиокомпания SKY AIRLINES се начислява горивна такса от 7 Евро на човек, поради повишението на цените на горивата /актуални цени на горивата: София: 1176 USD/t; Анталия: 1081 USD/t./

Ето съобщението на Аква тур:
UVAJAEMI KOLEGI,
BIHME ISKALI DA VI UVEDOMIM, CHE PORADI UVELICHENIE CENITE NA GORIVATA V SVETOVEN MASHTAB, AVIOKOMPANYATA IZPALNYAVASHTA POLETA DO ANTALYA UVELICHAVA TAKSATA NA GORIVOTO.
PORADI TOVA ZA VSICHKI POLETI PREZ m.MAY NACHISLENATA TAKSA GORIVO, KOYATO TRYABVA DA SE DOPLATI OT VASHITE KLIENTI PO VSICHKI REZERVACII NAPRAVENI DO MOMENTA, KAKTO I BADESHTI TAKIVA, E V RAZMER NA
7 euro ZA VAZRASTEN/DETE.
SASHTATA TRYABVA DA BADE ZAPLATENA KAM NAS 1 SEDMICA PREDI SAOTVETNATA DATA NA ZAMINAVANE V OFISA NI NA bul.VITOSHA 164 ILI PO BANKOV PAT.

# 573
И на мен в офиса на Алма тур преди 10 дни ми казаха, че летищната такса е увеличена с 5 - 10 евро. Не помня къде четох, че летищната такса ще стане 105 евро... ooooh!

# 574
Момичета, имате ли впечатления от Lykia World Links Golf Resort - има страхотна презентация: строен 2008г., сред гора и планински пейзажи, на площ от 1 000 000 кв.м. и с плажна ивица на 2,5 км, с много атракции и луксозно изпълнение! Дали наистина е толкова добър?

# 575
Момичета, имате ли впечатления от Lykia World Links Golf Resort - има страхотна презентация: строен 2008г., сред гора и планински пейзажи, на площ от 1 000 000 кв.м. и с плажна ивица на 2,5 км, с много атракции и луксозно изпълнение! Дали наистина е толкова добър?

Като база е добър, иначе - не особенно. Виж мнения и рейтинга в холидейчек и други. Първият йм хотел, Ликиа Уолд в Олюдениз, е много по-добър  Peace

# 576
Tatjana,  Hug Вече гледах в холидей, много ми помага в избора! Благодаря ви момичета, че се отзовахте на върпосите ми! Засега остава Voyage Belek/ Sorgun. Във вторник ще плащаме, дано до тогава да не съм си променила решението! Харесаха ми много други хотели - като Gural Tekirova, Vogue Avangarte, Ela Quality, Ali Bey Side и т.н. , но не ми влизат в бюджета Simple Smile Така че за тези пари, мисля че Вояжа е добър!
От Варна чартъри имат Алматур и Тезтур, но нямат разписания на полетите! Ако имате информация, моля ви пишете ми, за да знам кой полет е по-удачен - в смисъл да стоим повече време там Simple Smile
Весели празници, момичета!

# 577
Това е разписанието на полета на Тез тур.
Разписание на полетите на от 09.09 до 21.10:
петък: Варна - Анталия 14:00 – 15:10
петък: Анталия - Варна 16:00 – 17:20

# 578
Вчера в немския форум на холидейчек четох, че много похвалиха алкохола във Вояж - истински марков, дори Chivas Regal влизал в ол инклузива. Та, който обича да пийне по едно, няма да сгреши ако избира хотел от тази верига  Wink 
И аз много ги харесвам, ще влизат в избора за догодина  Sunglasses

# 579
Наближава моето пътуване и искам да ви попитам за плажа в Кемер трябват ли ми плажни обувки?

И има ли смисъл да си нося от тук или и там мога да си купя на що годе  прилична цена?

# 580
В холидейчек има вече снимки от новия хотел Ефталиа Аква, повечето са качени от самият хотел: http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Eftalia+Aqu … =4#paginateAnchor

# 581
В холидейчек има вече снимки от новия хотел Ефталиа Аква, повечето са качени от самият хотел: http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Eftalia+Aqu … =4#paginateAnchor
супер изглежда  Grinning

# 582
  • София
veti_d ще ти трябват,купи си от тук,там е скъпо
Хотела изглежда много прилично,чистичко-новичко

# 583
veti_d ще ти трябват,купи си от тук,там е скъпо
Хотела изглежда много прилично,чистичко-новичко
Благодаря  Grinning

# 584
  • София
Имам нужда от помощта ви! Hug
Ще ми се едно "турско" море през октомври - харесала съм си KEFALUKA RESORT - 5*, мисля че с Татянка го обсъждахме лани. Как ви се струва бюджета - 777 еуро за 2-ма и дали няма по-добро ценово и хотелско предложение?!? newsm78 А дали и в Бодрум е толкова топличко през октомври, както и в Кемер?
Моля ви, дайде предложения и предвид факта, че сме родители вече на студент, като по-възрастни се нуждаем от спокойно местенце с хубава храна!
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт