ПЛЕВЕН - 146

• 42 263
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте плевенски майчета.За прът влизам във вашия форум Simple Smile На 23.12.2010 и аз станах майка,на малката Изабел  baby_neutral Искам да попитам има ли мами от Сторгозия и по -специално,такива, който живеят към Стара гара, и каде разхождате бебчетата- голям проблем ми е.А може и да се запознаем и заедно да правим разходки   bouquet

# 586
Здравейте плевенски майчета.За прът влизам във вашия форум Simple Smile На 23.12.2010 и аз станах майка,на малката Изабел  baby_neutral Искам да попитам има ли мами от Сторгозия и по -специално,такива, който живеят към Стара гара, и каде разхождате бебчетата- голям проблем ми е.А може и да се запознаем и заедно да правим разходки   bouquet

Здравей и добре дошла. )
Аз живея на Стара гара точно, така че може да се запознаем. )
Най-често пребиваваме на площадката на Фантазия и на Била. ) Иначе, към града. )
Даже до 30-40мин ще излезем, така че ако решиш, драсни едно ЛС. )

# 587
Ох, остават ми ден и половина за подготовка за София, така се кефя, чак ми стана неудобно, че зарязвам момичетата без драма от моя страна  Grinning

В последният момент се наредиха и чудесно нещата с живеенето, та дано сме здрави всичко мине добре. Даже май и нет ще имам.

Поздрави на последните рожденици и именици!

Миленче,...писах ти... моите още са живи и само като си помисля, че може и да ги няма...много тъпо ми става.  Sad

Не е в контекста на последното, но исках да ви пусна нещо много интересно и забавно, ако не сте го видели във ФБ
http://www.youtube.com/watch?v=FrpvG3WuLOQ

И да ви поканя на конкурс за любителски снимки
http://www.podkrepazakarmene.com/249-249.html

# 588

Здравей и добре дошла. )
Аз живея на Стара гара точно, така че може да се запознаем. )
Най-често пребиваваме на площадката на Фантазия и на Била. ) Иначе, към града. )
Даже до 30-40мин ще излезем, така че ако решиш, драсни едно ЛС. )

Нинче, моли се количката ти да е здрава, че тук из квартала /и аз съм в района ви/ има големи препятствия. честно казано,като излизам тук,почти само обикалям и не сядам. в градинката до била предимно по-големи деца,все няма свободна пейка. в тази до фантазия- по-шумно е, с повече пейки.общо взето НЯМА ДРУГИ СЛЪНЧЕВИ ГРАДИНКИ  на сторгозия,ако има казвайте. между блоковете има но са сенчести и не става за малко бебе. и Нинче,ако се чудиш откъде ме помниш-от декемврийките,макар че съм в януарките. В събота и неделя кисна в двора на заимов,мислех и за вапцаров. по центъра и кайлъка е лудница тогава.

# 589
chopi, ееее, чак пък толкова...Къде са тези препятствия?
Не е по-разбито отколкото във останали части на града.
Не говоря за площада на центъра.

# 590
  • СВИЩОВ
Здравейте майчета,извинявам се че се намесвам в темата ви,но имам едно питане и дано някоя от вас може да ми помогне.
 Големият ми син се напикава понякога вечер.ЛЛ каза че му няма нищо физически(въпреки че не е правил никакви изследвания) и с времето ще го израсне.Искам да го заведа на друг лекар ,но не знам на какъв.Препоръчаха ми д-р Валерия Маринова от ДКЦ 2 , но тя е детски невролог.Четох че трябва да  е неФролог.Ако някой има информация за нея да каже, че нищо не можах да намеря. В голяма чуденка съм какво да правя и къде да го заведа.
Ако някой може да ме насочи къде да отида и при кого , ще съм много благодарна.
Благодаря  предварително за отделеното време. 

# 591
nushi_in, здравей.
За д-р Маринова не мога да се изкажа ласкаво, но е единственият детски невролог в града. Все пак нищо не пречи да направите една консултация, само си вземете направление.
Вероятно проблема е наистина на такава основа, а не нещо друго.
Пие ли много течности вечер, преди заспиване? Или влияе ли се това напишкване от някакви силни емоции през деня?

# 592
За д-р Маринова не мога да се изкажа ласкаво
Защо? Ходила ли си при нея?

# 593
За д-р Маринова не мога да се изкажа ласкаво
Защо? Ходила ли си при нея?

Ако не бях ходила, щях ли да давам мнение?
Ходила съм да, водила съм Калина. Такива глупости наговори, че няма накъде повече. Да не говорим, че първият и въпрос беше - че за какво идвате при мен?

# 594
Атракция,съболезнования за дядо ти  Hug
Мира,ти толкова наясно ли си с детска неврология,та прецени,че докторката говори глупости?
Бавно върви темата.Слънчевото време всички изведе навън.

# 595
Мира,ти толкова наясно ли си с детска неврология,та прецени,че докторката говори глупости?

Не ми беше нужно да съм наясно с детската неврология, защото тя не говореше за това.
А тръгна да се изказва "компетентно" по други въпроси, за които не бях отишла за тях при нея.
Ти толкова наясно ли си с детската неврология? Сподели тогава мнение ако обичаш за въпросната лекарка.

Който има лично впечатление от нея и си е водил детето да сподели.
Аз си изказах моето. Това че не е положително, нищо не означава.

# 596
Мира,не съм специалист по детска неврология,нито пък имам право да се изказвам относно компетентността на колеги,на които това им е работата. Но ти го правиш успешно и то в повечето случаи негативно.

# 597
Мира,не съм специалист по детска неврология,нито пък имам право да се изказвам относно компетентността на колеги,на които това им е работата. Но ти го правиш успешно и то в повечето случаи негативно.

Кое точно правя успешно??? Че нещо не схванах. И кое в повечето случаи според теб е негативно?

Изразих мнение, с което не ангажирам никого.
Казах, че не съм доволна от лекарката и толкова. Нито съм обиждала, нито съм давала някакви класификации, нито нещо друго.
Хайде пък няма нужда вечно да се защитават лекари помежду си, само защото били такива.
Ако имаш наблюдение над нея като човек, специалист, водила си детето си, ок, кажи си мнението.
Но да се говори просто ей така, щото била лекар и значи е добра....ами съжалявам, но не го смятам за редно.

Отидох при нея след като ме изпратиха специално за консултация с детски невролог, заради това, че Калина се роди недоносена.
Още на вратата ме започна - ама кой е този колега дето ви е изпратил? за какво ми го водите това дете сега? то е много малко, аз какво да направя? и ред подобни въпроси, които извинявай много не смятам, че са "компетентни". При положение, че ме изпраща детски неонатолог, който така е преценил, нейната работа е да прегледа детето. Не да прави неумесни коментари.
Прегледа трая точно минута и нещо, при което погледна детето, чукна му коленцата с чукчето, сложи го по гръб и до там. И всичко това направено както детето беше със зимният си ескимос.
Е....аз не съм специалист, нито имам претенции за нещо подобно....но това според мен не е преглед, а отбий номер.
За справка, прегледите на Калина при д-р Йонов траеха по 10-15мин с проверяване на какви ли не реакции, обръщане на детето на всяка страна, държене на ръце във въздуха, накланяне и какво ли още не.

Хайде дано този път отговора ми е бил изчерпателен.

# 598
  • Бургас
Понеже искахте мнение за д-р Маринова, имам познати дечица, които са излекувани от нощно наппикаване и дневно напикаване. Аз лично съм много доволна, защото моето дете имаше тикове, изписа му хомеопатични лекарства, резултата е, че след един месец лечение тиковете почти изчезнаха. В началото се увеличиха двойно повече и аз страшно се бях уплашила, но след разговор с нея, установих, че това е нормална реакция. Доверих се и не съжалявам. Вече е почти добре.

# 599
Никакви първоаприлски веселби не виждам в темата...само някакви сериозности  Crazy
Да ви споделя един великденски виц, защото не можах да ви излъжа. Впрочем никой не излъгах днес, нито пък мен някой и дори ме е яд  Laughing
Та ето вица, който е в унисон с разискваната тема по-горе:

Пациент влиза в квартална поликлиника /ДКЦ/. На регистратурата го посреща опитна сестра, която успява да го предразположи и нашият герой измънква: - ... ссссссърбеж... тестиссссссс...
Тя му връчва „номер” за кабинета по кожни болести, където го приема вежлив лекар, който след прегледа намазва кожата на поразения тестикул с фуксин /нещо като йодна тинктура, но червено на цвят/ и казва: - С този талон идете в кабинета на уролога, ще Ви приеме веднага.
Действително..., показвайки „билЯШката” ... вече е вътре със свалени гащури. Мъжкият гинеколог му обяснява, че колегата е предприел много правилно лечение, но като прифилактика /за да не се заесегне и другият тестис/ му го намазва с гранофурин /зелена течност/. Надрасква на гърба на талона нещо и казва на болния да се върне при дерматолога, за да му определи термин за контролен преглед.
Излиза главният ни герой и си мисли: ... Тия ме подхвърлят един на друг, мажат ме с различни илачи... а дали знаят какво ми е точно? Небрежно, докато крачи по коридора обратно, хвърля поглед към талона с цел да се поспокои, макар и малко, а там:
Специалистът по кожни болести: Христос Воскресе, колега!
Урологът: Во истину воскресе, колега!

Общи условия

Активация на акаунт