Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
-
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
-
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
-
Какви са препоръчителните грижи за бебета с колики?
-
Какви са препоръките за грижа за бебета с хрипове и носни задръствания?
но съм много доволна от отношението на всички в Окръжна. Честита месечинка на Ванко на Амидала
, кураж на Лори и другите мами , по-скоро да си гушнат дечицата

До колкото разбрах едната си попълни документи за избор на лекар след раждането, а другата просто го хвана на смяна заедно с моя лекар. Имала е много тежко раждане с усложнения. В крайна сметка без уговорка Скочев се въртеше всеки ден като сателит около нея за да я следи, че всичко е наред. Мисля, че можеш да си напълно спокойна с избор или без. Аз лично съм възхитена от отношението и вниманието на персонала като цяло. Нищо общо с кошмара от преди 4 години.
А за днес нямаме нито едно бебе, това не ми се вярва, айде тези дето са преди мен да се понапънат малко.
То по таи логика никаква играчка няма да може да се сложи, което не е логично...
малко съм по-добре и мога да си позволя да стана от леглото ...
. Днес чистихме с милото, готвих, напред назад да напазарувам това онова и така съм уморена че само чакам да се изкъпем и лягаме да умираме, само дано и малката е на това мнение.
ние отиваме да си направиме една бааня. Днес ни хванаха едни хубави колиики.
, а и ни е рано още!
и като родих ми се появиха и около пъпа
. Една приятелка ми препоръча интезивния серум на Мустела, който е за стрии- вече образувани - уж имал голям ефект, аз честно казано не забелезвам
.