Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
valeria81  Hug Аз го изкарвях на терасата като имаше слънчице за по десетина минути, ама беше отдавна... Confused Сега в събота пак за мъничко, ама си беше студено...само следя прогнозите пусти, за да видя има ли вече шанс за стопляне...ама май първата половина на март няма да е...то да има слънце - и по-хладничко да е - ще ги облечем, над десетина градуса може май навънка хубаво облечени нали? няма да чакаме 20 градуса да стане... Grinning

# 301
Честита баба Марта и от нас   bouquet
Пак не сме спали нормално, човечето е на една седмица и два дни и повече спинка през деня отколкото вечер. Почна ни и коремчето, даваме капки, не мога да кажа дали имат ефект. Днес направи и фонтан...колкото майка му да подскочи и да си метне чашата с мляко върху телефона  ooooh!
Чудя се да го будя ли през деня на 3 часа (че понякога и повечко му се спи) или да го оставя като огладнее да се буди...направо не знам как ще правим режими.
Имам и едно въпросче - някой има ли проблем с оригването? Ники се събужда винаги щом го вдигна да се оригне и край после няма заспиване. После все ме е страх да не повърне докато спи  ooooh! Много се стряска като цяло, на мен се е метнал и аз съм била такова бебе - буди се от всякакви шумове.
Лори  Praynig Hug

# 302
  • Ямбол
Здравейте момичета, аз съм от мартенските мами, но имам въпрос към вас, или по скоро към теи които са пили Арника. Дали им е помогнала?

# 303
Здравейте , момичета!Честита Баба Марта! Връзвам на всички по една виртуална мартеничка  - да сте живи и здрави !
 От петък сме си вкъщи с моята безценна Бела и все още свикваме една с друга. Не ми отпуска много време за форума, но така и очаквах да е  Simple Smile
Доколкото прехвърлих няколко страници, гледам че имате различни проблеми с кърменето, та и ние така. Докато бяхме в МД, сучеше много добре, качваше по 30гр на ден, изписаха я почти с рожденното й тегло. Откакто сме се върнали вкъщи не ще да захапе , опъва се и се върти. Съответно се изнервя и реве. Какво е това чудо? Затова реших да се цедя и давам с биба. По-трудно е , но по-добре така, засега кърма има, да видим до кога. Ако не, адаптето ни чака.
От кой ден започваха коликите, че май вече имаме такива. Днес е ревала почти час , опитва се да заспи , но не може, опъва крачета и се гърчи. Давам Инфакол, ама ефект все още няма.
А и за този шезлонг http://www.novobebe.com/fisher-price-precious-planet-shezlong-2v1-bg-935.html някой има ли впчатление - много ми харесва, но е скъпичък, та се чудя...
За сега толкова, ще чета назад доколкото мога и ще се включа при първа свободна минута ...

# 304
  • Сливен
    Честита баба Марта.Да сме живи и здрави и мамите и дечицата ни.
    Имам едно въпросче към майките родили със секцио.След операцията започнах много да се потя просто е нещо ужасно.В стаята не е чак толкова топло.И затова си мисля,че е страничен ефект от операцията,а и на мен ми преливаха кръв тъй като съм имала голяма кръвозагуба. Sad
    Весел и спорен ден  Hug

# 305
Честита Баба Марта, момичета! Да сте мнооооого здрави, румени и весели   Hug
Лори, стискам палци да се обадиш с добри новини  Praynig
Мими, радвам се, че при вас има подобрение. Дано скоро да сте заедно  Praynig
Ние след обед сме на първата консултация. Винаги сама съм ходила, мъжа ми не е идвал, дядовците ни са на далеко и аз си го държа за боцкането. По-добре да сме спокойни и след това бързо се успокояват и бебчетата. Някой бил ли е вече Пентаксим и Синфлорикса да каже има ли реакция, че са две  Crazy
Да кажа пак за излизането - още на 10-тия ден бяхме на разходка, но беше слънчево и безветрие. Сега в събота бяхме пак на разходка, на около 4 градуса, но на слънце и на тихо  Wink  Hug

# 306
Честита Баба Марта и от нас. Simple Smile
Ние все така си седим 2 в 1, чака детето да му стане топличко и тогава да излиза. Simple Smile
Мимоза, аз на дъщеря ми и купувахме Пентаксим и9 нямаше никакви странични реакции, за другата ваксина не мога да дам мнение. Simple Smile

# 307
Честита Баба Марта!С пожелание за здраве,щастие, много усмивки,греещи детски личица и пролетно настроение!

Честит имен ден на всички именници!Живи и здрави и много щастливи!

# 308
Здравейте милички...за първи път сядам на компа за маничко.Честита баба марта!

Честито на родилите, стиснати палчета за който има нужда !

Нямам време да изчета и да пиша ,влизам само да се отчета.Дано всички мами и бебоци са добре.
Ние имахме голям кошмар за това ме нямаше толкова време.
Постъпих на 22-ри вечерта, родих на 23-ти сутринта без упойка без нито едно хапче или каквото и да е за обезболяване, изживях най големия ад в живота си, раждането продължи цяла нощ и в 07:17 на 23-ти най-накрая излезе ангелчето .След тези мъки обаче се оказа че нямам нито едно разтегляне,разкъсване или шев,което беше страхотно.Изписаха ни същата вечер.
Само че псрях да пишкам....до следващия ден когато корема ми стана като в 7-ми месец и получих силна бъбречна криза, прибраха ме с линейка отново в болницата, а по късно наще и милото донеса бебчо защото казаха че има сериозен проблем и няма да си ходя.Бях с катетър 3 дни .Имах 3 литра в корема си,които спираха и кървенето, болките бяха по силни от родилните,та все едно родих пак.След 3 дни престой махнаха кътетара да видим дали ще отида...слава богу отидах и вчера ни изписаха благополучно...за сега сме добре, уморени, ненаспани, но щастливи.
Ще вляза пак да ви изчета....сега трябва да се храним.
ДА ВИ КАЖА САМО,чЕ ВСЯКА БОЛКА,ВСЕКИ НАПЪН ,ВСИчКО КОЕТО ИЗТЪРПЯХ ,ДОРИ БЪБРЕчНАТА КРИЗА, СИ СТРУВАшЕ ЗАРАДИ МАЛКОТО АНГЕЛчЕ КОЕТО СЕГА СПИНКА СЛАДКО В КОшАРКАТА!!!!ГОТОВА СЪМ ПАК ДА ГО ИЗТЪРПЯ АКО ТРЯБВА!МНОГО СМЕ щАСТЛИВИ!

Целувки и дано всички сте добре.
Дано снежинката е родила миличката и да е гушнала здраво бебче...все за нея си мислех  Heart Eyes

Целувки на всички Hug

# 309
  • софия
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

НЕКА ВСИЧКИ ДА СМЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, РАДОСТИ И КЪСМЕТЛИИ Simple Smile

Кампех, мила... добре дошла, нали всичко е минало, сега най хубавото идва...

# 310
Мимоза,и ние купувахме на каката Пентаксим и нямахме никакви странични реакции!

Капмех,добре дошла!

# 311
Честита Баба Марта! Нека всички сме румени и засемени като нея!

Иксма да питама мамите, които давате Инфакол, т къде се снабдихте с него. Аз чувам че този дето се продава в бг не бил добър, вие от коя държава го поръчвахте? Че Еспумизана не ни помага, а и в момента се гърчим като червейче и лачем нон стоп  Sick

# 312
честита баба марта, пиша с една ръка а др. е на помпата

бенджи, 120 е ок но за 5/6 хранения, а ние правим 8-9 , прехранва се и плюе.
днес за 1 час изяде 120 мл. и много ми писвс че хем яде хем спи.
завиждам на растина за 7 хранения.

# 313
  • Полски Тръмбеш
4ЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА НИ ЗДРАВИ ДЕ4ИЦАТА И МНОГО ЩАСТЛИВИ !!!
4ЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИ4КИ ПРАЗНУВАЩИ
И ние имаме ве4е към 6-7 хранения  Heart Eyes
Да ви се похваля  Mr. Green нали няколко дена все питах мойта хубавица кога ще ми се усмихне- и ето снощи го направи  newsm44 newsm44 newsm44  ревах от радост... но после не искаше да повтори  Crossing Arms явно се срамува  Crazy
Кампех добре дошла  Hug и аз така-пак бих минала през същия ад заради децата  Heart Eyes А как така са ви изписали на същата ве4ер  #Crazy нали трябват няколко дни да сте под наблюдение

# 314
Gatofilia моят хубавец е ужасно проблемен относно оригването. Колкото и да го мъчим, много рядко успява след хранене. Носим го дълго след това и не става, оставим ли го в леглото и почва гърч и мучене. Почне ли така, пак го вдигаме и понякога се оригва и се успокоява и заспива пак. Мисля, че при нас е, защото много лесно заспива на гърдата ми и после не можем да го събудим. Опитвам какво ли не, за да не заспива докато яде, ама нито щипане, нито повиване помагат.. Tired

за режима на храненето- и ние гледаме да го храним на 2-3 часа, ама си е мноого трудно с тея колики. Понякога горкият изобщо не успява да заспи след храненето и с отпуска чак час преди да яде. След това го чакаме 2 часа да се събуди. Друг път пък не спи с часове заради болките в корема и като го отпусне, спи по цели 6 часа и пропуска яденето. И така режима ни се разбива. Поради тази причина и според мен са малки децата още за режим.

за излизането- тук в момента грее слънце и е 5 градуса и много се чудя дали да не го опаковам да направим едно кръгче в квартала за 30 минути, ама леко духа и майка ми казва, че не било добре да се изкрават, като има вятър. Tired И на мен ми писна от това кофти време и чакам с нетърпение да почнем с разходките. Rolling Eyes

eva83 и аз съм със секцио и още след операцията почнах да се потя ужасно всяка вечер. И сега съм все още така, преобличам се по 2 пъти през нощта. Не съм се замисляла дали е страничен ефект от операцията. По-скоро мислех, че причината е хормоналният хаос и кърменето. Може би ще е от полза, ако се изкажат и другите мами по въпроса.. Thinking

Относно операцията и разреза- не го мажех и все още не го мажа с нищо, дори спирт. Превръзката ми смениха още на 3ти ден, след като се изкъпах- по съвет на лекаря, според който мокра още по-лесно се махала. Без превръзка съм от 5ти ден след операцията. Конците не са ми махали, понеже са от тези, които се саморазграждат. Откакто съм вкъщи не съм спирала да мокря мястото, но не го мия с душ гел. За сега да чукна на дърво всичко е наред  Praynig

А моето питане е за секса след секцио. Знам, че сте обсъждали тази тема, ама не ми се рови назад честно казано.Ако някой пък случайно се сеща къде сте го обсъждали, може да прати линк. Flutter
Моите лохии ги няма и много се чудя дали да не пробваме с презерватив. Акушерката каза, че щом се чувствам добре, да пробвам. Ама се притеснявам от опасността от инфекция, а и все пак са минали само 25 дена, а не 6 седмици както е стандартно. Вие как мислите, при вас как е?

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 14:20 от Sofie

Общи условия

Активация на акаунт