Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
-
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
-
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
-
Какви са препоръчителните грижи за бебета с колики?
-
Какви са препоръките за грижа за бебета с хрипове и носни задръствания?
От 7 сутринта ме е почнал с едночасово дране...Незнам на какво се дължи, и като го успокоявам и гушкам пак плаче, а не мисля вече, че са колики честно казано, не се гърчоти, само пръдка доста го улавям...

Снощи пак в 9 заспах на дивана и реших да се оттегля в спалнята да поспя до следващото кърмене. Малкият остана при майка през нощта. А мъжът ми сутринта ме упрекна, че прекалено съм разчитала на другите за помощта им и как можело да отида и да си легна просто ей така. Трябвало да се науча да спя през деня, че след месец, като си тръгне бабата, нямало изобщо да се справям. Почувствах се като лоша майка, все едно не ми пука за детето. А майка ми казва да си почивам, да се възстановявам, за да имам и кърма...Не знам, как си поделяте задачите вие майките, които имате помагачи вкъщи? Позволявате ли си да си поспивате през нощта или поемате всичко около бебето и бабите оставяте да вършат само домакинската работа?

Влизам за малко. Много благодаря за пожеланията! Нас ни изписаха онзи ден и нямам никакво време да ям дори, така че не знам какво се случва тук. Каккво става с бебчето на Лори?
Акото е зеленикаво и доста редичко. Възможно ли е да се дължи на храната, която аз приемам, защото тези дни ям само супи заради секциото, за да нямам проблем с ходенето до тоалетна. А също така в болницата пих рициново масло, възможно ли е още да действа на бебето? Или е настинало?

и само се караме.
това ли беше ?