Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 593
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Mostly in my mind
ние също не минаваме без АМ вечер. и аз си го обяснявам с това, че през нощта явно имам по-малко кърма, знам ли. или пък може и тя да е по-гладна  Mr. Green но й даваме 30 мл АМ и показва признаци на наядена, даже няколко пъти вече повръща  Sad
за добавките - аз след болницата пих 10 дни желязо, понеже от изследванията там стана ясно , че ХГБ ми е 80  Confused е, успях да го вдигна на 113 и док каза да си пия витамините - Прегнакеър оригинал.

# 376
Ехо, сладурани Hug

Аз ви чета най-редовно, използвам времето, докато се цедя, но не пиша, защото нямам ръце свободни през това време  Mr. Green Иначе времето за нищо не стига-а заспи Малчо и в чудо се виждам-да спя ли, да пера ли, да гладя ли .н.и т..знаете как е:)
Първо да се похваля (че май аз повече мрънкам като цяло), че за 2 седмици сме качили 700 гр. и 5 см Heart Eyes и че акуто ни най-накрая стана горчица, без зелено, да видим до кога, че коликите си стоят...давам еспумизан, ефект не виждам, а педито каза да не давам повече чая с копър на хип  newsm78 И ние яко сме се обринали със ситни пъпчици по лицето, не било страшно, секреция на мастните жлези, най-вероятно от потенето на гърдата, докато суче:( Иначе нямаме режим, веднъж-дваж прави паузи по 5 часа и това беше...

Аз продължавам да взимам витамините на прегнакеър с омега 3, нали пише, че и за кърмене стават, та калций от там...
кекса мисля скоро да го почваме, но още се кумя, въпреки, че лохии няма, добре се чувствам, знам ли...
а за операцията и екипа да си кажа, че анестезиолога и мен много ме успокояваше и развличаше и към края, като вече бяха отнесли бебо и на мен ми стана вече гадно, изведнъж ми стана и смешно, викам „сега на смях чак ме избива„, той вика „аз малко райски газ ти пуснах да се усмихнеш„ hahaha

Много дълго стана Blush Целувам ви, стискам палци на всички, които имат нужда и честити месечинки на месечниците  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

# 377
  • У дома... някъде
Относно режима - много са малки, да се ограничават. Нека сами да се откажат от едното нощно хранене, после от другото - въобще когато бебето е готово. Бела яде и в 12ч и в 3ч  Simple Smile
Същото е и при нас.Като сметна ние имаме 8 хранения от порядъка на 80-90мл.,понякога яде по-малко.Тази нощ се пробвах да не го будя,но сам надигна врявата в 4часа и после бяхме на ръце до 6 часа.Тази сутрин едвам се надигнах от леглото и ужасно ме цепи главата от вчера.Коликите също от вчера са доста по-силни,но не спрях капките че май го запичат. Confused

Вие как ги докарвате по 7 хранения,че и за 6 чувам?Кое хранене пропускате и кога?

# 378
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте!
Аз тази сутрин се събудих в 7 мокра от едната страна и ръкава ми дори и станах да се цедя, после пак заспах. В 10 се събудих пак мокра  #Crazy искам вече да си вземам бебчо и дано да иска да суче че не издържам с тази помпа, вече мускули направих  Crazy
Моля ви стискайте палци днес Мони да е по добре. Аз ще ходя да го видя към 13ч. и дано докторката от Плевен да каже нещо добро  Praynig
Приятен ден на всички, изпълнен с по малко колики (че като ви чета и ми става толкова миличко за малките бебоци)  Hug

# 379
За храненето- както казах преди няколко дни Карина прави 7 хранения, като през деня са на около 3-3,5 часа, а вечер след като се нахрани след баня към 21.30ч. става чак в 3 сутринта, т.е. пропуска това в 24 часа.След три сутринта се събужда вече в 6 и после 9 и така нататък.В момента  яде точно по 90 мл.
Кога ще почвате масажчетата?
Аз Кари я обръщам по корем от около седмица и си държи главичката вдигната немалко време, даже доки го забеляза.Кака и също беше така.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 11:15 от Rastina

# 380
Нощем може да не се събуди-спи като пън-аз я будя в 2 ч да яде. Mr. Green От 6, може и сама на 5 да ги направи. Е,не е добре,ама така сме. През деня не можем да станем на 2-3часа по никакъв начин-един час, час и половина яде, един час се кокори след това и вземе,че заспи още час,час и половина. Теглих една голяма на всичко-омръзна ми да се ядосвам колко яде,колко наддава...важно е тя да се чувства добре.

# 381
Здравейте и от нас.

Бързам да почерпя, че и ние днес правим 1 календарен месец, макар и най-краткия в годината  Laughing.

За храненето: 6 пъти, не мога да докарам повече на поспаланко - първото ни е в около 6, пасле 9-10 ч., в 13ч., в 16,30 ч., в 19,30ч. и после към 23ч.
Сутринта гледах при Гала за упражненията, мисля да почваме вече по интензивно раздвижване. По корем иначе си държи изправена главичката, но не съм го обръщала много пъти.
За ваксините - нашия педи каза, че сега ще ни бие само хепатит Б, а вие споменавате и Пентаксим? Тя не е ли от 2-ия месец?

# 382
Още една ненаспала се... Crazy Снощи беше голямо пъшкане и мрънкане,сега спи...Опитах да дремна,след като се предаде към 9,ама след час свеки звънна и ме събуди  Close. За яденето- през деня сме на 3 часа,вечер се събужда към 2-2;30(пропуска в 24) и после към 5-6.Ядем по един час горе долу.
Главичката и ние си я държим доста добре,даже педката се очуди колко е жилав,като дойде след изписването,ама той и баткото ми беше така.
Аз за лохиите да питам- има ли някой друг дето към 10-я ден вече почти да няма? newsm78 След разказа на Мим,малко се шашнах...Има едно почти безцветно,ама то е толкова малко,че ...

Честита месечинка на Краси на Бенджи!   bouquet
Честито и на Явор и Ивайло   bouquet

# 383

Аз мисля да взема от тоя инфакол, пък да видим какво ще покаже
Моя съвет е, да почнеш с нещо друго.
В смисъл такъв - аз не съм лекар и мнението ми не е компетентно, но нашият педиатър ни посъветва да не почваме с инфакол, а с нещо което с по-малко съдържание на "лекарството". Така например Еспумизан Л е със същият състав, но с по-малко количество на съставките.
Основните доводи за този ми съвет е, че е по-добре да се почне с по-слабото лекарство, за да не привиква бебето и при нужда да има по-силен лек. И другото е, че тази съставка често водела до запек.

Но пак казвам, мнението ми не е компетентно, а е преразказ на казаното от педиатъра ни.

Поздрави

Благодаря за съвета, но все пак ще го купя, защото вече седмица се мъчим с Еспумизана и резултата е нулев. Нека да имам нещо по силно, че моето педи ми изписа colief а пък на мен не ми се занимава да бъркам с мляко всеки път преди хранене, пък и съм чувала че не са много ефикасни.

# 384
Да, Пентаксим е на 2 навършени месеца.
bob4o_f, не че да те плаша-ама се съмнявам и Инфакол да ви помогнат-ето, аз смених Еспумизана с Лефакс и пак ефекта е нулев. Сега сме само на хомеопатични-понякога имам чувството,че те повече я успокояват-вчера спа цял ден след хранене. Аз две деца имам-ефикасни капки не открих.

# 385
Добро утро!

Честита месечинка на Красимира! Да е усмихната и щастлива! Също и мамчето и!

Честити месечинки и на другите бебенца и мамчетата им!!! Да са живи и здрави!

За режима-нямаме, храним се 7-8 пъти с по- големи паузи нощем. Лятото се нахрани веднага заспива сама с леки изключения. Колики още нямаме и дано ни се разминат.

Палчета за Мони на Мими Джобното!

Палчета за Снежинка!!!

Дидишонче, стихотворението, което беше постнала преди два дни, много ми хареса! Когат децата порастнат човек се усеща колко много е пропуснал изкуствено  създавайки си други приоритети. Бързаме да сготвим, да почистим, да подредим, да свършим още куп неща, да правим кариера и в един момент забелязваме, че децата са големи и нямат нужда от нас. Ето защо сега съм напълноотдадена на Елиза, радвам се на всеки миг заедно, домакинската работа ми е мнооого назад, но искам да съм максимално време с бебето си. Интересното е, че същото ми го каза и една моя учителка - че подреждането шкафове например не трябва да ме откъсват от най- важните ми приоритети - децата и самата аз.  

# 386
честити месечинки на Елиза и краси!

Палчета за Мими и Мони!

За домакинската работа - ами вече няма нито да ми е чисто, нито да ми е подредено. Аз на 3 ден се усетих, че не ми пука за домакинството, давам го на бабата, а аз с бебан на макс.

За секс не съм се и сещала.
с режима се мъчим, ние вече ядем по 700 мл. за 24 часа. Ако се наяде добре в 11 вечер става само в 3,4. И на гърда суче, ама не стига.

# 387
Е,като има баба за домакинството-добре,ама аз в кочина ли да живея?
Секса ще го сънува моя още месеци наред-толкова ми е зле след раждането,че не ми е до секс. Sick
Хепи,тя заспива веднага,щото не я мъчат колики-ако знаеш на моята как и се спи,ама как почва да се пъне и ръмжи като в сложа в кревата...

# 388
  • софия
Добро утро,
Само моя ли разбойник яде през нощта в 2:00, 4:00, 6:00ч Mr. Green Като гледам какви паузи правите. Ние през деня ядем на около 3 часа, но през нощта е като часовник-точно през 2 часа се буди-ядем, преобуваме се и заспиваме за около 1 час и пак отначало  Grinning

Ние сме последните дни през 3 часа, даже цепи секундата...викам си на акъла.... "как не се излъжа да поспи час повече...."
Надявам се скоро да започне да пропуска някое от нощните хранения....

Секс.... за съжаление .... лохии...

Пъпките от претопляне, обикновенно на вратлето отзад са задължителни... малки ситни червени пъпчици/като точици, като ситен обрив от алергия  например....

# 389
Здравейте мамчета,

не успявам редовно да ви чета, затова доббрече е бабата (майка ми)-тя с интерес ви чете и ми споделя как върви при вас. Радвам се за новите бебчета! Палчета за всички, които имат нужда!

Моя бебо доста го мъчи корема. още от родилното си пролича, че ще му е слабо място-още тогава го болеше. Капки- дадоха ми немския Лефакс- на моменти мисля че има ефект, но откакто разреди аканията реших да го спра. Вчера имаше само едно ако, което излизаше отвсякъде-кръст, крачоли.... Crazy
Храненето...и аз нямам думи...какъв ти режим- веднъж на 3, друг път на 3.30, на 2, на 1.30 часа се храним-засега само на кърма и не знам точно колко изяжда. Видимо е упълнил бузите и това ме поуспокоява. Нощем се храним в полунощ, след това 3-4 и после в 6-7. Купона е пълен. Зърната много ме болят и много бавно зарастват- какви ли не елексири не им слагам, за да зараснат ама и то няма време. Тъкмо се поуспокоят и зверчето ги грабва наново Heart Eyes

От кърменето най-ме притесняват тези течащи гърди. Сумати и подплънки изхабявам и колектори си взех- преливат направо за нула време докато кърмя. Може да сте го обсъждали,но да питам и аз има ли друга мама с такъв проблем-докрай ли си остава или отшумява newsm78

За секс не смея и да си помисля-доскоро не можех да сядам даже. То и мъжО го няма още...толкова да ми липсва милото Tired

Честити месечинки на Краси и Елиза...как бързо минава времето..да растат здравички и послуушнички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт