Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за д-р Скочев от Окръжна болница във Варна?
-
Какви са препоръчителните позиции за сън на бебета?
-
Какви са препоръките за грижи след раждане чрез операция?
-
Какви са препоръчителните грижи за бебета с колики?
-
Какви са препоръките за грижа за бебета с хрипове и носни задръствания?

Бързо да се възстановявате!

После ако удържим, в 6.
Май ще питам първо педка.
. На деня след раждането в болницата акушерките ме придружиха в банята, за да се изкъпя (с лепенка), а след махането на конците на 8 ден, лекарката ме съветва да си се къпя нормално всеки ден и да слагам топоцин за подсушаване.
, последните дни започнах да пера на 60 градуса и е ок, но не знам дали няма да съсипя дрехите.
и евентуално да си потърся, ако продължи да се бави доставката. Някой от вас получавал ли е подобен съвет? 

То така сладко заспало-аз да го будя да ядяло. Ще яде, гладно няма да умре. Омръзна ми от тия опявания-колко трябва да наддава детето-майка ми каза,че едно време не са ги теглили въобще, а нас ни откачат сега с тия мерения,тегления, мерки, норми. Още се мъчим с кърмене-не съм отваряла АМ, сега едната гърда спря да ме боли, почна другата. Нощем яде само в 2ч-последно яде в 22ч преди това. Точно като по книгата на Спок си направи часовете-6;10;14;18;22;2. Не мога да я мъча за повече.
И яде по 1час, не по-малко.