Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 627
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
За потенето-аз също непосредствено след раждането много се потях,но от 3-4 дни сенормализираха неща.Това е хрмоните,а не от раждане секцио или нормално.
За секса-още не сме го правили,но аз имам още лохии и не се чувствам готова.Въпрекиче с операцията нямам никакъв проблем.Леко само ми еизтръпнало точно над шева,но мисля че е в реда на нещата.
Режим-мойта кукла е изцялоло на АМ,през деня яде на 3 часа,като по часовник,през ноща някой път прави пауза от 4-4,30 часа само веднъж е правила 5 часа.Аз също имам леки преснения за през ноща че според мен е време вече да прави една 6 часова пауза,но това вече тя го определя.Определено не мисля да я залъгвам с вода или с каквото и да било защото"трябва" да пради 6 часа сън!

добре дошла на mama_meggie.
Честити месечинки!

# 346
Честита Баба Марта  и от нас!

Нека всички бъдем здрави и засмени, да се радваме на малките ни съкровища! На останалите 2 в 1 - чакаме и вашия принос към февруарския отбор, макар и с мартенски оттенък! Мими, Лори, Пчеличке - всичко ще отшуми и бързо ще го забравите, всички вярваме в това!

# 347
Момичета ,толкова интересни неща коментирате ,обаче нямам време да пиша  Sad .Сега баткото ми е на врата ,гледам всяка минута(когато не кърмя) да съм с него ,за да не се чувства много пренебрегнат .

Аз кърмя на 2,5-3 часа .Като продължава по 1 час понякога ,защото заспива и се налага да го събуждам(доколкото мога) .Често заспива на гърдата ,а в кошарата се кокори и така минават часове ,както при Еспиноза. Много е изнервящо ,направо-съсипващо  #Cussing out
Какви са тези интервали по 5-6 часа  #Crazy ?Не е нормално ,мънички са още  Naughty !

Картон за новородено ще потърся в Офис 1 ,благодаря ви за отговорите  Hug !

Снежинка ,стискам палци да минава вече и при теб и то по най-добрия начин  Peace !
Силиконови зърна имах още с баткото ,но не ми бяха удобни .

За арниката-много голям ефект имаше при мен ,в сравнение с предното секцио .Станах на същия ден ,болеше ме много по-малко ,дадоха ми детето и остана при мен още същия ден ,не съм имала никакви проблеми с движението ,а другите мами в стаята се чувстваха зле и ми се чудеха на героизма  Blush .Много съм доволна ,наистина !

Честито на всички нови мами !

А-и Честита Баба Марта !

# 348
  • Варна
Само да отбележа за 1-ва стр,че момиченцето на Пепелно се казва РАЯ (16.02)

Благодаря  Peace

Благодаря и за вниманието на консултантите по кърмене

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 19:02 от pepelno

# 349
  • Сливен
    Благодаря на всички за отговорите за потенето. Hug

# 350
Здравейте отново милички, честити месечинки на Елиза на Хепи мама и не бебчето на мама Симона Hug Да радват много своите родители и близки малките слънчица  Hug

За моя радост педи не каза, че са ни много килцата - похвали ни даже, че сме много оформенки, и за моя изненада сме дръпнали освен в килцата цели 5 сантиметра/вече сме 57  Heart Eyes/. Явно си расте детенце и си иска папкане  Heart Eyes Аз и казах, че се притеснявам, че много папка и все сякаш не му стига, тя вика - е колко яде, вика-120, ама 7 пъти...тя вика - е нормално си е за възрастта, през деня каза да не го мъча с големи паузи, на 3 часа си било добре, нощно време могло повечко интервал да има  Peace

За пъпчиците по челцето и главичката каза, че са атопичен дерматит и ще започнат да стават като люспички и да се лющят... Confused Изписа ни едно кремче - Адвантан, ама е кортикостероид прочетох, та мисля за сега още да не повчам с мазането - ще поизчакам ден-два да видя накъде ще тръгнат нещата...

Сложиха ни лепенка на пъпчето - такава водоустойчива, каквато беше моята след сецото - защото било изпъкналко - да се прибере...

Биха ни и ваксина и се държахме много геройски - само като ни боцнаха изпискаме мощно, и след това мтън мрън една минутка и това беше... Heart Eyes

Честити нови бебенца на всички, които са се разисали днеска, целувки на всички  Hug

# 351
Честита Баба Марта от сърце и всички мами и бебешоци да са много здравички, румени и засмени! Честит имен ден на всички които празнуват днес!
Благодаря на Кловърчето за пожеланията за месечинката ни.
Да питам мамите, които дават Лефакс против колики, в каква дозировка го давате???
Аз от снощи спрях всякакви капки против колики, та да видим как ще е положението сега. Симето има тези дни проблеми с изхождането по голяма нужда, но утре съм на консултация, та ще питам за всичко. Стискайте палци да сме наддали доволно и всичко да ни е ОК.

Лека вечер!

# 352
Радостневи,честита ви радост!С пожелание да растете здрави,послушни и лъчезарни!

Честита месечинка на малките госпожици Елиза и Мила!

Снежи,имаш палчета  fingerscrossed

# 353

Да питам мамите, които дават Лефакс против колики, в каква дозировка го давате???

Ами той си е дозиран Лефакса. Само впръскваш един път в устичката и готово.

честита ви месечинка и от нас.
Между другото утре ще имаме ли и ние месечинка, защото реално датата ще бъде 02.02, но пък малката ще е на 28 дена.  Rolling Eyes

# 354
  • Варна, морето, сините вълни...
Бенджи и аз точно това се чудех  newsm78 Ние сме на 15, но тогава няма да е на 30 дни Thinking

# 355
  • Варна
А аз да ви попитам рано ли ни е за колики  newsm78 От вчера през нощтта беба се напъва ужасно и пъшка, но не си свива крачетата и не писка много, плаче си нормално като другите дни; но пък няма ако и 2 пъти прибегнах до термометъра  Embarassed много ми е мъчно да я слушам ка охка, а иначе акаше след всяко хранене, понякога и преди и след. Но пък и като и затопля коремчето със сешоара се успокоява  newsm78

Вие какво правите като са запечени бебенцата-аз звънях на педито, тя ми каза само термометъра, не можела съм нищо да й дам..

А КЛОТО, можеш ли да пуснеш линк към филма на д-р Карп за да се види нагледно повиването, за което говорите в една стара тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.45

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 18:59 от pepelno

# 356
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте мами и бебоци
Честита Баба Марта -да сте много здрави ,бели и засмени , румени червени..

Ние освен коликите взехме и много да повръщаме  Sad  Като го хване коремчето и почне да къркори и то милото се гърчи и иска да яде , ама като му дам да яде  веднага го повръща,чак не мога да смогна да го изправя да се оригне. То не стига че не наддаваме както трябва и кърма нямам много и сега това повръщане  ooooh! Давам еспумизан ама нещо ефекта не го виждам твърде.Сега минавам на чай с копър и анасон.
Купихме и хамомила /хомеопатично/ обаче за коликите четох че били различни видове и че зависи накъде бебето се свива -при единия вид свива крака ,при другия вид колики се опъва назад ,имало и някви нервни колики и за всеки вид има различно хомеопатично лекарство.Хамомилата е за нервни бебешки колики ама то моето май не е с такива и още се чудя дали да давам.
За операцията и аз пих арника ,и още в деня на операцията станах и се раздвижих и на втория ден вече ходех с леки болки.Не знам дали е от арниката.Конците ми ги махнаха на осмия ден.После само се обелиха коричките на шева и това е външно.Проблем ми е ходенето по голяма нужда че ме наболява вдясно това не знам дали е нормално.

Палчета за Мими и Лори -дано  само хубави новини да чувате вече  Praynig

# 357
До консултантите по кърмене:
Кои от обезболяващите са съвместими с кърменето? но-шпа, спазмалгон, папаверин, аналгин.
Имам усложнения и почти непрестанни болки след второто секцио, от което още не съм се възстановила.

# 358
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Честит имен ден на двете Мартинки!!!

Честити месечинки!

Ние утре сме на консултация и ще го боцкат Sad направо ми се реве, той и без това е кисел по това време заради коликите, а сега и ваксина Cry
Аз пък започнах да се разболявам, уж никъде не излизам, а сега... боли ме гърлото и съм много отпаднала. Ще си направя един компрес с ракия довечера Crazy дано да се размине.
Стиснати палци за Мими и Лори Praynig

# 359
честита баба марта и от нас с бебе Буба! Нека всички бебенца са живи и здрави,румени засмени,бели и червени като мартеничките!А на мамите-здраве и търпение в отглеждането на малките бебоци!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт