Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 330

Аз мисля да взема от тоя инфакол, пък да видим какво ще покаже
Моя съвет е, да почнеш с нещо друго.
В смисъл такъв - аз не съм лекар и мнението ми не е компетентно, но нашият педиатър ни посъветва да не почваме с инфакол, а с нещо което с по-малко съдържание на "лекарството". Така например Еспумизан Л е със същият състав, но с по-малко количество на съставките.
Основните доводи за този ми съвет е, че е по-добре да се почне с по-слабото лекарство, за да не привиква бебето и при нужда да има по-силен лек. И другото е, че тази съставка често водела до запек.

Но пак казвам, мнението ми не е компетентно, а е преразказ на казаното от педиатъра ни.

Поздрави

# 331
Честита баба Марта и от нас,ние цяла вечер не сме спали,нямаме си ако и само мрънкаме,ядем на 1-1,5 и то по-малко,много се мъчи душичката,но довечера термометъра ще играе Naughty                                                                                                                                                                       Виждам,че обсъждате коликите и инфакола-ние не сме доволни от него и го спряхме,нека ви кажа това което нас ни успокой-плод от копър,плод от анасон и резене на чай ако ви интересува ще пиша как се приготвя,засега има ефект Peaceиначе ние си растем,спинкаме,но само денем Mr. Greenвечер сме на дискотека ,ще обичаме май нощтвия живот,                                                                                                                                                         И аз искам да попитам за шева от вчера забелязвам,че има коричка и малко кръв,мажа го с контрактубекс ,но го усещам малко по.болезнен и при вас ли е така-дано е сигнал ,че отшумява newsm78                                                                                                                                             Изпращам много  Hug Hug Hugза всички в нужда ,защото всяко от нас заслужава да е истински щастлива  bouquet

# 332
  • област Варна
Честито на новите мамчета!
За потенето - Не съм се потяла. Все така си ми е студено както преди операцията. Само веднъж ме втресе след като се прибрахме и вдигнах 38,4 температура, но то май беше от изцеждането на гърдите с помпа и отпушването им.
За режима - Половината ден го докарваме на режим, другата половина в почти постоянно висене на гърдата. Все още не е имало ден, в който да не дам поне веднъж АМ. Надявам се да дойде и този момент.
За секса - Ще го направим при първа възможност. Дано да е скоро  Joy
За силиконовите зърна - Татето купи на Авент. То хубаво не ме болят зърната, обаче половината мляко изтича отстрани. За това - Лансинох след всяко кърмене, даже и на неизползваната гърда. Пробвах и Гармастана два три дни, но лично аз не съм доволна.
За коликите - Май ни хващат лека полека. Личната ни изписа едно хомеопатично Colocynthis. Явно е доста рядко зареждано, защото мъжа ми го търси на три аптеки и накрая го поръча на една позната и днес трябва да мине да го вземе. Дано има ефект от разкарването.

Палчета на всички в нужда, и на тези, които тепърва ще стават мами като Снежинка, и на тези с болни бебчета. Да се оправяте бързо всички, че скоро ще се стопли и ще трябва да мерим улиците и парковете със здрави и усмихнати бебчета.

Их, че съм заблеяна.
Честита месечинка на Елиза!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 16:04 от espinoza

# 333
Честита баба Марта ! Да сте здрави4ки и засмени , румени, 4ервени  Heart Eyes

За потенето - и аз забелязах, 4е сутрин малко съм поизпотена , а ина4е не ми е присъщо
За секса - и аз се 4удя кога, 4увствам се добре, мо о6те не са ми паднали конците и ме е страх.На 8-ми съм на преглед и ще питам , 4е ве4ееее... само милото намазва  Laughing

За коликите - давах няколко пъти саб симплекс , но не видях ресзултат и спрях.Доки каза да не се прекалява с каквито и да е капки , 4е може да доведе до обратен ефект.

Снежи - хайде мила, стискаме палци за теб, вси4ко да е леко и бързо  Hug

# 334
Изпращам ви и виртуална по4ерпка, ако може всеки да си представи любимото си нещо и то е от мен ...хихихих , сори ама не знам как ги поствате./ днес ставаме на месец  Hug

# 335
Хепи-мама, Мила-симона честита ви месечинка  Hug  bouquet
Ние се върнахме от консултация - резулатът е 1,400 кг отгоре и +4 см.  Heart Eyes Боднаха го, а другия път два пъти  Confused Пентаксима вече е безплатен Grinning
Режима ни е на поискване, като вечер, когато има силни колики ми е все по цицата  Whistling
Съветвам ви да не играете много с термометъра, за да не свикват така  Peace Hug
Снежинке, успех утре. Ти имаш ли уговорка с доктор? С кой, ако да  Grinning

# 336
  • София
Здравейте момичета, честита баба Марта!

Със силиконови зърна се пробвах само веднъж и нищо не стана, май са на Чико.

Относно коликите, не съм сигурна доколко Аспарух има, имам чувството, че плаче когато е гладен или е е омазал яко. За сметка на това като плаче, плаче качествено, прозорците се тресат. Купила съм Колийф и давам чат-пат. Имаме и Еспумизан. Никога не бих забила термометър  Sick, в момента се изхожда веднъж на ден, или веднъж на 2 дни. Нямаше ли някакви сиропчета за разхлабване, това с тия термометри ми се вижда живо извращение, извинявам се на всички, които ползват този метод. Знам,ч е в болниците го прилагат, но аз на моето дете не бих причинила нещо, което не бих причинила на себе си /с моя хроничен запек от бебе/.

# 337
Към Консултантите по кърмене:Имам проблем с едната гърда-появи ми се бяла точка на зърното и ме боли,пробожда ме.Мисля,че е блистер.Как да го махна?

# 338
  • София
Към Консултантите по кърмене:Имам проблем с едната гърда-появи ми се бяла точка на зърното и ме боли,пробожда ме.Мисля,че е блистер.Как да го махна?

Rumila, не съм консултант, но виж какво намерих в блога на Хедра: http://xedra.wordpress.com/2008/09/07/bliste/  /тя е консултант/.

# 339
Еспинозка, сподели как  е предписала док. хомеоп. за колики и кога да го спреш?

За секса и аз се чудех кога ще ме огрее това щастие  Mr. Green, но като гледам лохиите нямат намерение да си тръгват.. ooooh! та и мерака ми взе да ме пуска вече.......Та в първия подходящ случай /като си заминат/ с презерватив -най-вероятно, че ме е страх от инфекции.  bouquet

# 340
  • област Варна
domestika 3 пъти по 3 зрънца разтворени в преварена вода и с лъжичката преди кърмене. За спиране нищо не сме говорели. Аз все още се чудя дали да ги почвам, че не е кой знае какъв рев. Вчера й къркореха малко червата, днес се мъчи да се напъва по обед и ревва. Обаче като я взех при мен в леглото на топло и на цицата се успокои. Смуче 10 мин. и заспива. Тъкмо да я преместя в нейното креватче и пак се събужда и ревва и така откарахме два часа. Накрая успях да я преместя без да се събуди и сега съм решила да я оставя поне два часа да поспи.

# 341
  • Полски Тръмбеш
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБЧЕТАТА НА ХЕПИ-МАМА И МИЛА-СИМОНА   bouquet ДА ИМАТ ЕДНО КРАСИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
 Praynig ЗА ЛОРИ ДАНО СА ПО- ДОБРЕ
 Praynig И ЗА БЕБЧЕТО НО МИМИ ПО-БЪРЗО ДА ИЗЛИЗА ОТ СТЪКЛЕНАТА КЪЩА /не се тревожи неонатолозите от Плевен са едни от най-добрите и са също мн внимателни и състрадателни- по-добре че са ги викнали да ви прегледат за всеки случай /
 Praynig И ЗА БЕБЧЕТО НА ПЧЕЛИЧКА ДА СА МУ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИТЕ
ПАЛЧЕТА ЗА СНЕЖИНКА И ЗА ВСИЧКИ 2В1
за секса-  ooooh! едва издържаме вече  Joy при нас сухия режим е от началото на декември  #Crazy заради контракциите... но малко остава  Crazy  и след това  smile3508  luvbed чак до припадане  hahaha

# 342
Здравейте момичета, честита баба марта, бъдете здрави, бели и речвени всички!
Аз преди време се записах и съм в списъка на очакващите бебе през фувруари - 28.02, доста често ви четях , но да си призная не успявах да прочета всичко и за това и не съм се включвала адекватно! Поздравявам всички вече "окотили се" майчета и желая много здраве и късмет на малките съкровища..
Аз също вече съм категорично във февруарския отбор родих втория си син Михаил на 22.02 с размерите 3300 и 50 см. Кърмя успешно (като ветеран кърмачка) без кой знае какъв режим, но пък то детето само си търси на около 3 часа.. ама и да иска по- често не съм лоша хехе давам : ))
Надявам се още една като мен няма да ви е излишна, защото сега когато вече съм си закотвена в къщи ще имам цялото време да света да се опознаем по - добре,  а и се надявам като се стопли навън и грейне слънчице да се включвам във вашите разходки с бебетата...

# 343
  • Полски Тръмбеш
Цитат
Здравейте момичета, честита баба марта, бъдете здрави, бели и речвени всички!
Аз преди време се записах и съм в списъка на очакващите бебе през фувруари - 28.02, доста често ви четях , но да си призная не успявах да прочета всичко и за това и не съм се включвала адекватно! Поздравявам всички вече "окотили се" майчета и желая много здраве и късмет на малките съкровища..
Аз също вече съм категорично във февруарския отбор родих втория си син Михаил на 22.02 с размерите 3300 и 50 см. Кърмя успешно (като ветеран кърмачка) без кой знае какъв режим, но пък то детето само си търси на около 3 часа.. ама и да иска по- често не съм лоша хехе давам : ))
Надявам се още една като мен няма да ви е излишна, защото сега когато вече съм си закотвена в къщи ще имам цялото време да света да се опознаем по - добре,  а и се надявам като се стопли навън и грейне слънчице да се включвам във вашите разходки с бебетата...
добре дошла  Hug и Честита радост да е жив и здрав и мн мн да ви радва   bouquet

# 344

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА:)))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт