Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе/Germany
Честита баба Марта и от нас с дребния и честит имен ден на всички именници  Hug
kapmeh добре дошла пак при нас Simple Smile Ние все още сме си 2в1 Mr. Green Отидох си аз Мартенче ама хайде Simple Smile
Здравейте момичета, аз съм от мартенските мами, но имам въпрос към вас, или по скоро към теи които са пили Арника. Дали им е помогнала?
Искренно се надявам да помага Mr. Green мога да ти отговоря след ден два Simple Smile

И така една добра новинаааааааааааааааааа ПАДНА МИ ТАПАТА newsm44 newsm44 newsm44 Сега чакаме контракции или изтичане на води Simple Smile Ако не нали знаете за утре да ми стискате палчета че ме приемат в болница да го вадим вече това диване малко, което като излезе ще го нашаря с целувки Heart Eyes Вече явно е доста голям понеже ми опира във всеки един орган и си ме боли всичко вътре, но не остана Simple Smile
Лори силно те прегръщам мила
Мими да минеш да кажеш какво става с Мони Simple Smile
Пчеличке аз не разбрах какво стана с изследванията но дано всичко е ОК при вас. Стискам палци мила.
Аз след малко отивам с една приятелка до бебешки магазин д си купя всичко което ми е останало. Те са дреболийки но искам да изхарча някой лев Heart Eyes нали има болнични Simple Smile
А да питам, някой използва ли силиконови зърна? Чудя се дали си купувам newsm78
Амидалка то е хубава датичка, но аз съм си избрала 2-ри Simple Smile Всеки ми звъни и ме пита нямаме ли вече Мартинчо Sad А аз казвам че детето си има избрано име от майка си и баща си и няма да се съобразявам с ден и празник. Simple Smile Иначе е хубава датичка

# 316
честита баба Марта и от нас,искам да съобщя че на 23.02.2011 в 13:20 ч. се роди моето щастие Ивая - тежи 3.750кг и 53 см.

# 317
Честито на мама radostnevi!!! Да е жива и здрава дъщеричката и и много щастие да им носи!

А да питам, някой използва ли силиконови зърна? Чудя се дали си купувам newsm78
Снежинка, аз си купих такива, след като родих, защото ми се възпалиха зърната при кърменето и много ме боляха. Ама да ти кажа не ми намаля болката с тях. Помогна ми повече това, че се миех и мажех с крем за разранени зърна след всяко кърмене, специално аз използвах този и съм страшно доволна

Иначе от силиконовите зърна ми харесаха най-много тези на Medela

Стискам палци да мине раждането леко и да гушкаш съвсем скоро едно сладко, здраво бебче!  Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 13:46 от Sofie

# 318
  • Русе/Germany
Sofie много ти благодаря мила за отговора и за пожеланието. Аз не знам дали да давам пари за кремове. Мисля ако има нещо тогава да си купя newsm78

# 319
Честита Баба Марта! Нека всички сме румени и засемени като нея!

Иксма да питама мамите, които давате Инфакол, т къде се снабдихте с него. Аз чувам че този дето се продава в бг не бил добър, вие от коя държава го поръчвахте? Че Еспумизана не ни помага, а и в момента се гърчим като червейче и лачем нон стоп  Sick
Този инфакол, който се продава в Бг е холандски мисля,  по повод еспумизана...и в двата случая   май е едно и също, и в двете активното вещество е симетикон. Мое мнение, но е все тая дали  ще давам инфакол или еспумизан... newsm78 Честита баба Мартана всички:) Hug

# 320
Здравейте! За пръв път сядам на компютър след като родих бебе Михаил на 16.02. Знам, че щастливият татко ви е уведомил.
Секциото мина трудно, по-болезнено от първия път, а сега имам усложнения по разреза. няколко дни от корема ми висеше дренаж. Получи се едно уплътнение, което преди няколко дни отново разрязаха (без упойка!). По принцип се движа, но след няколко крачки ме прерязва жестока болка и гледам повече да лежа. Най-лошото е, че не знам кога ще дойде краят на тия мъки. До вчера ходих на превръзки всеки ден. Днес ще ходя на консултация с някакво светило, пък дано се намери облекчение.
Лека бременност и още по-леко раждане на другите момичета!

# 321
Разликата е в количеството.

п.с. това за инфакола и еспумизана

# 322
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Да сте живи и здрави, весели и засмени!

Лори, Пчеличке, стискам ви палци всичко да е наред!

Снежи, айде утре да ни се похвалиш  Hug

Steisi, милата  Hug. Дано се възстановиш скоро. Ти също ражда в Шейново, нали? Кой ти прави секциото и доволна ли си?

# 323
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени като мартенички мили мами и сладки бебета!!! Simple Smile

Добре дошла на Кампех! Важното е че всичко е свършило и се гушкате в къщи! Hug

# 324
За изпотяването през ноща - аз родих нормално и пак се изпотявам много, даже сега спя гола (по сутиен и бикини) и като стана завивката ми е мокра, тая сутрин мъжа ми ме поита дори защо било мокро покрай мен  Joy , а понякога даже като стана да кърмя и ме втриса

Честито на всички нови мами, да се радват на сладките си бебчета.

Палчета за снежинката и да ти кажа, аз съм със силиконови на мам, имам 4 броя, само стях иска да яде малката. Обаче понякога (не мога да разбера защо) изтича кърма от някъде и възглавницата за кърмене, както и бебето се наводняват. И започва едно преобличане. МИналия ден даже легнала кърмих и уж кърпа сложих под беба и пак беше станала локва  ooooh! . Даже се чудя колко изяжда тя и колко изтича по нея  Rolling Eyes

Аз мисля да взема от тоя инфакол, пък да видим какво ще покаже

# 325
Хей я, в Шейново бях, да. Паднах се при д-р Илиев. Човекът доста се измъчи. Каза, че матката е много видоизменена от първия път, сраствания, изтънявания. Сигурна съм, че е дал най-доброто от себе си. Операцията започна със срязване на вена, която трябваше първо да зашият. Бях много неспокойна. Боля ме дълго в реанимация. За доволство какво мога да кажа при този резултат?! Каза, че стават такива неща. Дойде да ме види в стаята, после лично свали конците, поиска консултация със свой колега относно усложнението, въпреки, че съм по линия на Здравната каса и не е финансово ангажиран с мен. Не мога да се оплача, само дето вече 2 седмици не мога да се възстановя.

# 326
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

Елиза днес става на един месец и искам да ви почерпя!

Стискам палчета за утре на Снежинка!
За Лори и Боби- голяма прегръдка!

Капме, намъчила си се, но си бодра и щастлива и това е важното!

Стейси, добрият край  е най- важен. Сигурна съм , че се подобряваш със всеки изминал ден!

Честити бебчета на новите мами!!! Hug

За секса- ще го практикувам веднага щом се отдаде възможност. Вече се чувствам добре и няма да чакам още две седмици.

За потенето- много се потях нощем до скоро, сигурно е на хормонална основа, но последната седмица и това ме отмина.

Спирам дотук, защото ми се иска да подремна докато красавицата спи.

# 327

Честита Баба Марта на всички от нас с Бобо!

Благодаря ви, че сте се сетили за нас! Утре ще ходим в детската поликлиника за изследванията. Честно казано май не се притеснявам, че може да излезе нещо, но ми е много мъчно, че ще го тормозят. Той и без това го мъчат коликите и иска само на ръце...

Хайде, хубав ден ви желая!

# 328
  • софия
Илиев наистина е един от добрите специалисти там... Хей я, ти при кой роди ...
Аз съм супер доволна от екипа който ме изроди... През цялата операция си говореха разни смешки... Доктора все ме поглеждаше и пускаше разни шеги... обясняваше ми (по моя молба) какво прави в момента, нормално ли е или не... най много ми направи впечатление анестезиоложката... през цялото време ме беше почти гушнала.... държеше ми ръката и все ме питаше разни неща... явно за да ме разсее.... първия път всичко мина много наистина"по спешност"... никой не е говорил за нищо, никой не ми държа ръка и не ме закачаше... явно има значение човека, който прави операцията.... след нея също и при мен идваха и доктора и докторката, която асистираше.... лично той ми махна, катетъра, после дрена, после превръзка, накрая конци, вика ме на преглед след още около 20 дни...

Разказвам това, може би за мое успокоение, че всъщност е важно колко си "човек" с хората, защото аз също нямах финансова уговорка с екипа, но въпреки всичко се държаха, все едно съм им платила маса пари....  супер впечатлена бях.... първия път беше отврат и за това сега така си го изживявам...

извинете за отклонението ....

# 329
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито на Кампех и radostnevi Да са ви здрави и послушни бебчетата   bouquet
Днес не ме пуснаха да видя Мони. С кислородна палатка е и са започнали да му дават АМ отново. Извикали са консулт от Плевен утре ще ходи някаква докторка да го види. Нали уж се оправяше, защо чак сега я викат  newsm78 Такмо се бях поуспокоила малко и сега  #Crazy вчера и днес не съм го виждала, надявах се днес да ме пуснат, но уви. И утре вече е ден за свиждане  Praynig
Аз не знам как ми е минала операцията (нали беше с пълна упойка, сигурно защото е по спешност, понеже никой не ме е питал), но се чувствам перфектно и си мисля че бързо се възстанових. За секса не смея да си помисля, че ми е болна тема, но ако ми се прииска, мисля че няма да чакам 6 седмици  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт