Гривни с магнити

• 25 615
  • 10
  •   1
Отговори
Искам да купя на родителите си гривни с магнити, тъй като вече поостаряха. Виждала съм няколко съседки, че носят нещо подобно. И като има едната, всички искат да носят за регулиране на кръвното. Някой може ли да сподели опит и наблюдение на такива неща? Дали наистина имат някакъв ефект или всичко е въпрос на внушение? Разглеждах някакви неодимови магнити, които имали в пъти по-голям ефект от нормалните - http://panairzadushata.com/index.php?page=shop.browse&catego … mart&Itemid=1
Ако някой може да даде инфо, предварително благодаря.

# 1
Преди много време купувахме за подарък,но в упътването пишеше че не трябва да се ползват от хора с проблеми със сърцето.Това го видяхме чак като я разопаковахме.
В крайна сметка ,човекът така и не я сложи.Бих посъветвала подробно и на спокойствие са се разучи информацията към тях.Хубаво би било да потърсите мнението и на личния лекар на човека,за който е предназначено.
Най-големия гаф бе покупката на магнитно одеало,за човек на който му е противопоказно  ooooh!За сумата,която платихме да го бяхме пратили на почивка в чужбина. ooooh!

# 2
Доста четох и поразпитах... Навсякъде ми казаха само положителни неща. Не е голям разхода за тия гривни, по-скоро ми е важно да има ефект от тях. Иначе, пари колкото за една почивка чужбина - не бих дала за такива неща. МОже като за начало да пробвам с една, после ще видим.

# 3
  • Русе
Мъжът ми има ето тази . Ефект- нулев. Поне е красива на външен вид  Wink

# 4
Интересна тема..... Да си призная честно, не бях чувала за такива магнити. Мъжът ми има рожден ден след 3 седмици и ще му поръчам тази http://panairzadushata.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=1 - хем подарък, хем ще видя що за чудеса върши!:))) Wink

# 5
  • ПЛОВДИВ
Дано да не прозвучи като реклама но искам да препоръчам магнитните бижута на Енерджетикс от тях имам една гривна с кожена каишка с плочка на която има конска подкова и едно камъче тип своровски. Винаги когато излизам съм с нея ми помага и е доста добра инвестиция според мен.

# 6
ЗДРАВЕЙТЕ! Цялото ми сем. ползваме магнитни бижута, повече от 6 год. Определено не се оплакваме от хронични заболявания, но въпреки това се усеща ефекта от употребата на бижутата.Регулираха кръвното на съпруга ми, сина ми е студент и ако е без гривната на ръката, се оплаква от болки в главата, преумора.Аз ползвам гривна с магнити и мед, за подобряване циркулацията на кръвта/ имам разширени вени/, и против остеопороза. Ето за какво се препоръчват:
•Стимулира циркулацията на кръвта.
•Подобрява оросяването.
•Облекчава умора, болка, схващания.
•Чрез йонизация на кръвта нормализира нивото на холестерина и намалява отлаганията на калций по стените на кръвоностните съдове. За около 20 минути цялата кръв на човека премина през китката му. Поставена там магнитната гривна въздейства върху молекулите на хемоглобина ( основния преносител на кислорода в кръвта) които съдържат достатъчно желязо , в резултат на което се подобрява циркулацията на кръвта. Подобреното кръвообращение е винаги полезно, защото повишеното снабдяване с кислород допринася за оптимално функциониране на човешките органи и укрепването на имунната му система.
Моя позната е със счупена ръка от 28.01., в китката.Направиха й операция и гипс.Хирурга й препоръчал веднага да си сложи магнитна гривна, на здравата ръка, за да може по бързо да зарастне мястото и да калцира добре.В петък й махнаха гипса и от рентгеновата снимка се вижда, че всичко е повече от добре.Сега ще мине физиотерапия и част от нея е  магнит.
Препоръчвам Ви когато избирате, да внимавате какви гривни купувате.Трябва да се свалят при къпане,дори и да Ви ги продават за водоустойчиви. Повечето са позлатени и си губят блясъка  при дълга употреба. Може да си изберете  от медицинска стомана както за мъже,така и за жени.И където има камъни,да знаете че падат. Ако си купите от фирма вносител,можете да  си изберете размер, при повреда да се ремонтира .Успешен избор!

# 7
Майка ми има такава - пълна глупост, баща ми пък се чувства супер, значи е въпрос на внушение... newsm78

# 8
Няма глупост, след като се използва във физиотерапията.С разликата, че е електромагнит и преди започването, трябва да се  предупреди ,ако имате високо кръвно. В университетска болница, като част от физиотерапията,  пускат ЕЛЕКТРОМАГНИТ/ с определена честота/, и пациента колабира.Оказва се , че има високо кръвно, за което никой не го е попитал.Тук е разликата между магнита в гривната, колието,пръстена  и във физиотерапията. Единия може да се използва само понякога, а другия е ПОСТОЯНЕН МАГНИТ, И се изпозва постоянно. На една обездвижена ръка или крак , трябва добро кръвообръщение . С постоянен магнит е по трудно да се направи , но с електромагнита се постига по бързо . При студени крайници постоянния магнит има голям ефект. Хората ,когато купуват нещо са с определени очаквания,и когато не го ВИДЯТ! веднага говорят негативно за него.Ефекта може да се забележи и по кръвните показатели.След носенето на магнитно изделие показателите се променят.Проверено е от личен опит. Клеопатра е носела магнит за красота!

# 9
Хубаво ги хвалиш,ама вземи напиши и на кое са противопоказни че аз знам само за сърдечни проблеми и глаукома.За кое друго не бива да се слагат?Грехота е да се набутват хората пък да се окаже ,че може да им навреди.
Пък ако някой чак толкова е убеден че се нуждае от магнитна терапия ,може да ме отърве от магнитното одеало.И при това ще ми направи услуга,защото според мен това са много несериозни и доста съмнителни лечебни свойства.Но това си е мое мнение....

# 10
На милиони хора са помогнали / по д-р Ливайн/, затова не може и не трябва да се отрича нещо, което някой не разбира.Имам навика преди да си купя нещо да го проверя.Та моето разузнаване из интернет и обиколките ми по света, показаха че не се предлагат  само в България и не се ползват  само от бедни, болни, необразовани.А лечебните свойства на магнитното одеяло едва ли са съмнителни, по съмнителна е цената на която се предлагат в Б-я, в Германия са много по евтини.  Не трябва да ги носят хора със поставен песмейкър/служи за подобряване работата на сърцето/,деца до 1 година, бременни жени.Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт