Отговори
# 15
  • Плевен
Aз пък си мисля,че няма чак такава конспирация. Струвами се,че тези които поръчват от сайта са капка в морето от всички пазаруващи от аптеките в БГ. Тези проблеми ги има май в митниците , в които идват първи пратки след започване на начисляването на ДДС и не знаят какво да ги правят.
valpan, би трябвало да си начислят каквото има и със документите да ти я изпратят в пощата в Казанлък. Поне в Плевен е така. Всичко се изчислява в Г.Оряховица, а аз си го получавам в Плевен.

код за 5$ отстъпка - NUV013

# 16
Еееех, мъка, мъкаааа... Като ви чета с митническите фантасмагории се чудя има ли оправия някаква изобщо в тая държава?!

Да питам кое от годжи беритата поръчвате?

Моят код: SAV680!

# 17

Чакам този освежител за хладилник с нетърпение да се появи отново.

http://www.iherb.com/Naturally-Fresh-Refrigerator-Fresh-Odor-Abs … z-50-g/13135?at=0

Hug
И аз го чакам от доста време ,но го няма-неможах да се ориентирам и към друг.М/у другото чакам поръчка от 15,02-вие от кои дати вземате?! Thinking

# 18
  • София
Да похваля този продукт:

Много добре  повлия при изкълчване

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 19
Да се запиша итук Laughing
Да споделя ТАТ 0,9 (N<4), МАТ 0.9 (N<4), ТСХ 1,59 (0,34-2,5). При предното изследване преди 7 месеца ТСХ=2.01 (0,34-2,5). Това е само с добавката, без хормонална терапия. Много съм доволна.

За съжаление при мен  не проработи тази добавка. Когато почвах ТСХ ми беше около 2.30. А след месец и половина-два само на добвка без елтирокс скочи към 4.20:(

p.s.  останалите 4 хормона по линия щитовидна жлеза винаги са ми били в норма. А елтирокса никога не ми е коригирал ТСХ до 1. Ама и не се напъвам. На практика нямам никакви симптоми, дори да не пия елтирокс. Само на изследване се вижда, че нещо не е ок.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 00:38 от dalil

# 20
Те вчера казаха по новините, че в митниците на пристанищата във Варна и Бургас имало проверки. Може пък тези в Добрич да са проявили проактивност.....

petia0805 не се предавай точно накрая  Hug

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 21
Да споделя ТАТ 0,9 (N<4), МАТ 0.9 (N<4), ТСХ 1,59 (0,34-2,5). При предното изследване преди 7 месеца ТСХ=2.01 (0,34-2,5). Това е само с добавката, без хормонална терапия. Много съм доволна.
Сега остава да кажеш и коя добавка Simple Smile

Повечето редовни клиенти newsm03 я знаят, но ще я постна пак
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Metabolic-Advantage-Thyro … apsules/7123?at=0
Съдейки по изследванията ти, нямаш заболяване на щитовидната жлеза или?
Чудно ми е дали тази добавка е подходяща при случаи на Хашимото например, дали повлиява добре хипо- или хиперфункцията на жлезата, дали не е противопоказна при възли и т.н.
В сайта е показана само като полезна за отслабване, обаче ние, които сме със заболяване, трябва да се съобразяваме какво пием и ядем.
Например йодът не е препоръчителен за всички заболявания на щитовидната жлеза, даже за някои е противопоказен.

Заболяване имам. Оперирана съм. След операцията хормоните ми играеха постоянно. ТСХ-то повишено. Наложи се вливане на имуновенин след инвитрото и хормонална терапия с повишени дози еутирокс по време на бременността ми. До колкото знам добавката не е препоръчителна при хашимото.

# 22
Ако някой като мен е чакал близалките  Grinning Вече са налични. Изстрелях една бърза поръчка, че бързо свършват  Party

# 23
Моя близка иска да се регистрира с моя код за отстъпка. Започна регистрация на чисто като не следваше никакъв линк. Въпреки това обаче вече има попълнен код, който не е моят, а не е и никой от вашите, които пускате в сайта. Не вижда поле за смяна на кода.
Ако някой от вас е имал такъв проблем, моля да сподели как го е решил.

# 24
villy_bo свързвате се по скайп или както успеете с айхерб и те ще изтрият кода.

# 25
Сега остава да кажеш и коя добавка Simple Smile

Повечето редовни клиенти newsm03 я знаят, но ще я постна пак
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Metabolic-Advantage-Thyro … apsules/7123?at=0
Съдейки по изследванията ти, нямаш заболяване на щитовидната жлеза или?
Чудно ми е дали тази добавка е подходяща при случаи на Хашимото например, дали повлиява добре хипо- или хиперфункцията на жлезата, дали не е противопоказна при възли и т.н.
В сайта е показана само като полезна за отслабване, обаче ние, които сме със заболяване, трябва да се съобразяваме какво пием и ядем.
Например йодът не е препоръчителен за всички заболявания на щитовидната жлеза, даже за някои е противопоказен.

Заболяване имам. Оперирана съм. След операцията хормоните ми играеха постоянно. ТСХ-то повишено. Наложи се вливане на имуновенин след инвитрото и хормонална терапия с повишени дози еутирокс по време на бременността ми. До колкото знам добавката не е препоръчителна при хашимото.

Незнаех че имуновенин се влива и при такива случай. Аз по време на бременоста вливах три месеца имуновенин(беше ми адски зле, направо не ми се живееше, имах лошия късмет да изпитвам всеки път всички странични действия) И до към 6-7 месец интралипид...и изведнъж изчезна от пазара в бг. Но аз вливах заради много високи НК клетки 30 при норма 11. Е не се повлияха изобщо от никакви вливания. Но слава богу забременях и родих, което е чудо на база на проблемите ми и това че терапията при мен нямаше никакъв ефект.
Та се чудя що тази добавка за щитовидната не ми подейства, уж съм с хипофункция:(

# 26
Здравейте!Днес си поръчах добавки от айхерб  за пръв път и получих на e-mail писмо от тях в което е описана поръчката!Същото писмо ли трябва да се разпечата за митницата и задължително ли ще мине пратката през митницата.Аз съм от Пловдив и знам че има митница някаде на Кукленско шосе,там ли трябва да се ходи?

# 27
 goodluck от айхерб получаваш два мейла. В първия ти благодарят, че си поръчала. Когато ти шипнат поръчката получаваш втория - там е и фактурата, която ще ти поискат в митницата  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 28
  • Варна
Те вчера казаха по новините, че в митниците на пристанищата във Варна и Бургас имало проверки. Може пък тези в Добрич да са проявили проактивност.....
petia0805 не се предавай точно накрая  Hug
Те тези проверки в пристанищата на Варна и Бургас са по друга линия , да докажем не знайно на кого, че няма контрабанда на цигари и акцизни стоки. Абсолютно всички пратки пристигащи от всякъде се проверяват в пристанищата .Абсолютен хаос е там в момента . Чака се ред да освободиш стоката си. Кошмар направо. Добре , че няма много пристигащи кораби , щото иначе сигурно отдавна да са ги линчували.
Пък  тези в Добрич , май като в поговорката " видяла жабата , че подковават вола и тя вдигнала крак " та и те така.

И по темата алое в какви дози може да се дава на деца. И ако имате конкретни предложения , споделете.

Код  KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 29

Общи условия

Активация на акаунт