Отговори
# 570
  • София
Моля препоръчайте ми нещо за акне-пия Омега 3 ,но с какво бих могла да се мажа .За протокла-на 35г съм,и не ми излизат по лицето толкова-отколкото по радичката в близост до врата ?!
Сигурно знаеш , че трябва да внимаваш какво ядеш, да избягваш мазното и сладкото  Simple Smile

Акнето добре се повлиява от Пробиотик и Лактоферин.

Kод за отстъпка 5$ LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 571
red_devil, Ninia, Bobka   bouquet, благодаря ви!
Добре изглеждат като цени, ама гледам, че дозировката на повечето е 3-6 дневно, т.е. много хап, много нещо Grinning, та се чудя малко. То аз мога да взимам под препоръчителното де, ама ще го помисля...
А сега се сетих, аз понеже сутрин правя смутита и слагам вътре какво ли не, може би ако има някакъв такъв водораслов прахообразен микс, от който да сте доволни, бих могла да го включа? Благодаря за всякакви препоръки!  bouquet
Ето кодче за 5$ намаление и от мен : LIB595

# 572
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch gala66 - я проследи тази дискусия:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496233.90

red_devil - напротив, пазарувай по-бързо!

smurf - вит. В6 !

Ninia - креатининът се вдига безобидно при прием на креатин (body building) или на лекарства от рода на ACE инхибиторите (за кръвно). Иначе който е назначил изследването би трябвало да предложи и терапия...

# 573
Алоето на Нау Фуудс наистина е малко гадничко на вкус и се чудя какво друго приложение да му намеря. Имам тази маска http://www.iherb.com/Auromere-Rejuvenating-Mud-Bath-Mask-4-oz-113g/15547?at=0 и си я разбърках с малко от него и розова вода.  Wink Сигурно ще пробвам и с маска за коса.

# 574
  • София
MAMA GALQ, благодаря ти.   bouquet

Lussia, алоето като се разтвори в повече течност изобщо не се усеща гадният вкус.  Peace

# 575
Отново питам-има ли в ай хърб нещо подобно на това кремче за зъби:GC Tooth Mouse
-http://www.ultradental.net/index.php?p=view&r%5Bpage%5D=74 ?

# 576
http://www.iherb.com/Jason-Natural-Ester-C-Creme-Anti-Aging-Mois … oz-50-g/3851?at=0
 здравйте,дали някой е ползвал този крем и ако да, да каже отзиви, благодаря предварително!

# 577
  • София
Здравейте, досега се рофих в предходни теми и коментари за прогестероновия крем и имам 1-2 доп въпроса
-аз съм с цикъл на 35-43 дена,   кога имам кога не овулация, и тееежък МПС-та кога и за колко време трябва да се мажа с прог крем понеже  прочетох, че за нормален и редовен цикъл се започва на 14 ден от цикъла т. е при овулация?И все пак да не пречи на възможността за забременяване, че съм младичка все още....Simple Smile))
-за жена в менопауза , на 55г-колко и кога-всеки ден ли?На лице, гърди и шия - едновременно на всички тези места  или всеки ден различна зона от изброените?

Много мерси за споделените мнения,лека вечер Peace

# 578
  • Припят, Украйна
Да се отчета - поръчах си този прополис на прах:

http://www.iherb.com/Y-S-Organic-Bee-Farms-Propolis-Powder-2-5-o … 000-mg/23685?at=0

Излиза изгодно, но преки впечатления ще имам, като го получа. Simple Smile

Код за 5$ отстъпка в www.iherb.com: FIL995

# 579
  • София
love79  
Прогестероновите кремове са различни, взависимост от кол-вото прогестерон. Някои са лечебни /съдържат около 1 % прогестерон, напр. Прогестогел/ другите са козметични, т.е  може и да има някакъв ефект, но според мен е повече рекламен трик - водят ги бяла козметика за менопауза и уж съдържали естрогени или прогестерон/

Прогестерона е хормон и не е редно, ако не знаеш какво точно е положението с хормоните ти   да си го самоназначаваш /говоря за лечебния/ Напр. Прогестогела не е добре да се използва повече от 3-6 месеца и то след като е назначен от лекар.
Уж прогестерона не преминава в кръвта и не действа на другите хормони, но също може да бъде предозиран.
Той не е панацея за 'женски' проблеми Simple Smile 

При МЦ 35-43 дни О. не ти е на 14 ден от МЦ - ето как вместо да си помогнете може да си навредите.

ПМС успешно се повлиява от:
Геритамин - по схема
Вит.Е - по схема
вит.В комплекс /важни са В1,В5 и В6/
вит.С
Са+Магнезий + Цинк+вит.Д
Омега 3
Масло от вечерна иглика

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 580
  • София
Ninia проблема може да е някакво заболяване на бъбреците - кистоза,  диабет, и т.н. , начална фаза на ХБНедостатъчност /което може да е и някакво временно състояние/. За да се прецени къде е проблема не се взема само креатинина под внимание - интерпретацията е на база и  други изследвания.
Това е разбота на лекаря /специалист/

ПП. Не се 'лекува' показател, а причината за това.
Все едно да имаш  абсцес /гноен/ някъде и да го лекуваш с антипиретик само / а не с АБ/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:21 от denis_d

# 581
Пинко, Денис благодаря. То е ясно, че трябва консултация със специалист. Исках по-скоро нещо пречистващо ..... хлорела би ли свършила работа?

Аз най-накрая поръчах GE-132 за нашите, че от доста време юркат. Въздържах се досега поради оскъдната инф. за него. Но те гледали по телевизията някакво предаване, за това колко бил полезен... Ще го тестват и после ще докладвам.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 582
  • София
Някой забелязал ли е при децата си дали им се увеличава апетита от детската коластра на Symbiotics? Моето дете добре похапваше докато я пиеше, но свърши и сега едва хапва по 5 лъжички на ядене и се чудя дали е такъв периода или наистина е било от коластрата. Ако ли не , дайте идея за нещо подбуждащо апетита, че само нерви с това ядене и кара на фотосинтеза.  Praynig Whistling

# 583
Добро утро  Grinning,
Пак съм със запитване  Embarassed
Бяхте ми препоръчали Босвелия за облекчаване на болки в кръста, а за шипове в коленете и въобще за шипове ще има ли същия ефект или ще ми препоръчате други добавки. Майка ми има шипове и й се налага да пие често аналгини и нимезили. Дали ще се избегне по този начин приема на тези лекарства.
Също така ме интерисуват добавки за жени оперирани от рак на гърдата. Гледах,че папаина го дават за тези неща. Идеята ми е да направя лист от добавки и да ги редуваме.  Всяко едно мнение по въпроса ще ми е от голяма полза.
Благодаря ви много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 584
ПМС успешно се повлиява от:
Геритамин - по схема
Вит.Е - по схема
вит.В комплекс /важни са В1,В5 и В6/
вит.С
Са+Магнезий + Цинк+вит.Д
Омега 3
Масло от вечерна иглика

denis_d, как трябва да се приемат Геритамин и вит. Е?

Общи условия

Активация на акаунт